ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ساخت سریال لایو اکشن بر اساس بازی Persona توسط نتفلیکس تایید شد
اخبار و مقالات

ساخت سریال لایو اکشن بر اساس بازی Persona توسط نتفلیکس تایید شد

خالقان Stranger Things و انیمیشن‌های سونیک برای اقتباس از فرانچایز محبوب اتلوس دست‌به‌کار می‌شوند

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۵ | ۱۱:۰۸

طبق گزارش اختصاصی خبرگزاری ورایتی (Variety)، شبکه نتفلیکس در حال توسعه یک سریال لایو اکشن بر اساس فرانچایز نقش‌آفرینی و فوق‌العاده محبوب Persona است. کریستوفر مونفت (Christopher Monfette)، نویسنده باسابقه آثاری چون Star Trek: Picard، 12 Monkeys و پروژه جدید مارول یعنی VisionQuest، به عنوان نویسنده، تهیه‌کننده اجرایی و شورانر (Showrunner) به این اقتباس پیوسته است.

این پروژه بزرگ با همکاری دو استودیوی نام‌آشنا در حوزه اقتباس‌های سینمایی و تلویزیونی و تحت نظارت مستقیم سگا ساخته خواهد شد:

  • استودیوی 21 Laps: این شرکت که تحت قرارداد انحصاری با نتفلیکس قرار دارد، بیش از هر چیز برای خلق سریال مگاهیت Stranger Things (که اخیراً پس از ۵ فصل بلاک‌باستری به پایان رسید) شناخته می‌شود. آن‌ها همچنین تولید فیلم‌های موفقی چون Deadpool & Wolverine و اثر ترسناک Backrooms را در کارنامه دارند. شان لوی، دن لوین و رابرت اتوود از این استودیو در پروژه حضور دارند.
  • استودیوی Story Kitchen: این شرکت متخصص در اقتباس از بازی‌های ویدیویی است و توسط دیمیتری ام. جانسون (تهیه‌کننده فیلم‌های سینمایی Sonic the Hedgehog) تاسیس شده است. این استودیو در حال حاضر سریال‌های لایو اکشن Tomb Raider و Life Is Strange را هم برای آمازون پرایم ویدیو در دست توسعه دارد.
  • شرکت SEGA: تورو ناکاهارا از سوی کمپانی سگا به عنوان تهیه‌کننده اجرایی بر این اثر نظارت خواهد داشت تا از وفاداری به منبع اصلی مطمئن شود.

مجموعه بازی پرسونا که توسط پی-استودیو (P-Studio، از زیرمجموعه‌های Atlus) توسعه یافته، یکی از جریان‌سازترین بازی‌های نقش‌آفرینی ژاپنی است. داستان این سری معمولاً روی گروهی از دانش‌آموزان دبیرستانی ژاپنی تمرکز دارد که باید در کنار تجربه زندگی روزمره، امتحانات و تقویت روابط دوستی خود، به اعماق دنیای موازی رفته و با تهدیدهای ماوراءالطبیعه مبارزه کنند.

این مجموعه که در سال ۱۹۹۶ به عنوان یک اسپین‌آف برای سری Shin Megami Tensei متولد شد، تاکنون ۶ نسخه اصلی و ۱۵ بازی فرعی داشته است. نسخه فرعی Persona 5: The Phantom X در سال ۲۰۲۵ منتشر شد و همین چند هفته پیش در ژوئن ۲۰۲۶، ساخت بازی موردانتظار Persona 6 رسماً تایید شد. همچنین طرفداران منتظر بازی Persona 4 Revival هستند که برای انتشار در فوریه ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده است.

نتفلیکس پیش از این نیز پتانسیل خود را در اقتباس از آی‌پ‌ی‌های ویدیوگیمی ثابت کرده است؛ این پلتفرم علاوه بر سریال لایو اکشن The Witcher، انیمیشن‌های شاهکاری مثل Arcane، Cyberpunk: Edgerunners و Tomb Raider: The Legend of Lara Croft را به مخاطبان ارائه داده و حالا پرسونا، چالش بزرگ بعدی آن‌ها خواهد بود.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی