ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

تحلیلگران: اعتراض‌ها به حذف دیسک‌های پلی‌استیشن بعید است نظر سونی را تغییر دهد

ظاهرا کارزارها بی‌فایده هستند

علیرضا طالقانی
نوشته شده توسط علیرضا طالقانی تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۴۰۵ | ۱۶:۳۸

دکتر سرکان توتو، مدیرعامل شرکت Kantan Games، معتقد است اعتراض‌های گسترده کاربران به تصمیم سونی برای پایان دادن به عرضه بازی‌های فیزیکی از سال ۲۰۲۸، احتمالا تأثیری بر سیاست این شرکت نخواهد داشت.

او در گفت‌وگو با IGN گفت با وجود همدلی با طرفداران نسخه‌های فیزیکی، بعید می‌داند سونی از این تصمیم عقب‌نشینی کند. به اعتقاد او، سونی از ابتدا واکنش منفی کاربران را پیش‌بینی کرده و اکنون صرفا منتظر فروکش کردن این موج انتقادهاست.

توتو به آمار کاربران پلی‌استیشن نیز اشاره کرد و گفت این پلتفرم بیش از ۱۲۰ میلیون کاربر فعال و حدود ۵۰ میلیون مشترک پلی‌استیشن پلاس دارد. حتی اگر ۵۰۰ هزار نفر در اعتراض اشتراک خود را لغو کنند، این رقم تنها حدود یک درصد از کاربران فعال را تشکیل می‌دهد و برای تغییر تصمیم سونی کافی نخواهد بود.

به گفته این تحلیلگر، دلیل اصلی این موضوع سودآوری بالاتر فروش دیجیتالی است. او برآورد می‌کند سونی از فروش دیجیتالی بازی‌های فرست‌پارتی تقریباً تمام درآمد را حفظ می‌کند، در حالی که در نسخه‌های فیزیکی بخشی از درآمد به خرده‌فروشان اختصاص می‌یابد. همچنین سهم سونی از فروش دیجیتالی بازی‌های شرکت‌های دیگر نیز به‌مراتب بیشتر از نسخه‌های فیزیکی است؛ موضوعی که به باور او، انگیزه اقتصادی قدرتمندی برای ادامه این مسیر ایجاد می‌کند.

علیرضا طالقانی
علیرضا طالقانی

بازی‌های ویدیویی تا به امروز عضوی جدایی‌ناپذیر از ماجراجویی من بوده و هست. غرق شدن توی دنیای بازی‌ها و تجربه کردن موقعیت‌های مختلف و البته شنیدن داستان‌های جذاب باعث شد تا نوشتن و تحلیل درباره بازی‌ها و اتفاقات صنعت برام اهمیت خیلی زیادی پیدا کنه. دنیای کد و برنامه‌نویسی، موسیقی و کتاب از سرگرمی‌های محبوب من محسوب می‌شن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی