ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

اعتراض بازی‌ساز مستقل به سانسور در استیم: «Valve علاقه‌ای به یک مکالمه منطقی ندارد»

بازی‌های دارای مضامین بزرگسالانه با مشکل مواجه شده‌اند

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۵ | ۱۷:۲۶

یک توسعه‌دهنده مستقل که می‌گوید بازی‌اش به دلیل برچسب‌گذاری محتوای بزرگسال در استیم عملا از دید اکثر کاربران پنهان شده، از عملکرد ولو انتقاد کرده و مدعی شده است این شرکت «هیچ علاقه‌ای به یک گفت‌وگوی منطقی و شفاف ندارد.»

به گزارش PC Gamer، رابرت یانگ، سازنده بازی مستقل Radiator Forever، اعلام کرده است که ولو برای بازی او برچسب «برهنگی مکرر و محتوای جنسی» ثبت کرده؛ برچسبی که باعث می‌شود بازی به‌طور پیش‌فرض برای بخش بزرگی از کاربران استیم نمایش داده نشود.

او در این باره نوشت:

متاسفانه ولو بازی من را با «برچسب برهنگی مکرر و محتوای جنسی» علامت‌گذاری کرده و حالا آن را از دید بیشتر کاربران استیم پنهان می‌کند. از آنجا که تقریبا هیچ‌کس تنظیمات پیش‌فرض حسابش را تغییر نمی‌دهد، این وضعیت عملا معادل حذف یا Shadowban شدن بازی برای ۹۹ درصد کاربران استیم است.

به گفته این توسعه‌دهنده، مشکل فقط به برچسب‌گذاری محدود نمی‌شود، بلکه روند اعتراض به تصمیم Valve نیز شفاف نیست. او می‌گوید بارها تلاش کرده با این شرکت وارد گفت‌وگو شود، اما پاسخ مشخصی دریافت نکرده است.

یانگ در ادامه اظهار داشت:

ولو علاقه‌ای به یک گفت‌وگوی منطقی یا اقرار به خطایش در قضاوت اخلاقی ندارد.

او همچنین استدلال می‌کند که بازی‌اش برخلاف آنچه برچسب استیم القا می‌کند، اثری پورنوگرافیک نیست و محتوای آن در مقایسه با بسیاری از بازی‌های دیگری که بدون محدودیت در فروشگاه عرضه می‌شوند، تفاوت چشمگیری ندارد. به اعتقاد او، شیوه دسته‌بندی و اعمال محدودیت‌ها در استیم یکسان و قابل پیش‌بینی نیست.

این نخستین بار نیست که توسعه‌دهندگان مستقل نسبت به سیاست‌های محتوایی Valve اعتراض می‌کنند. در سال‌های اخیر نیز برخی استودیوها، به‌ویژه سازندگان بازی‌هایی با مضامین بزرگسالانه یا موضوعات بحث‌برانگیز، از نبود شفافیت در فرآیند بررسی و تصمیم‌گیری استیم انتقاد کرده‌اند.

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی