ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پلی استیشن ۵
اخبار و مقالات

کاربران پلی استیشن نسبت به تاثیرگذاری اعتصاب یک هفته ای تردید دارند

آیا یک اعتصاب یک هفته ای واقعا راه حل توقف حذف دیسک توسط پلی استیشن است؟

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۸

پس از اعلام سونی مبنی بر توقف تولید دیسک‌های بازی از سال ۲۰۲۸، موجی از اعتراض‌ها، پتیشن‌ها و حتی شکایت‌های حقوقی علیه این تصمیم شکل گرفت. با این حال، حالا گروه Does it Play که سال‌ها از حفظ بازی‌های فیزیکی حمایت کرده، کمپینی با عنوان Blackout راه‌اندازی کرده و از کاربران خواسته است به مدت یک هفته وارد حساب پلی‌استیشن خود نشوند، بازی نکنند و هیچ خریدی انجام ندهند.

با وجود استقبال برخی از کاربران، بسیاری معتقدند چنین اقدامی تأثیر چندانی روی تصمیم سونی نخواهد داشت. یکی از کاربران ردیت با نام fdrodreeguez20 نوشته است:

اگر واقعا می‌خواهید روی سونی فشار بیاورید، باید واقعا از این پلتفرم فاصله بگیرید. سونی تا زمانی که آمار و ارقامش افت نکند، تصمیمش را تغییر نمی‌دهد.

این دیدگاه در شبکه‌های اجتماعی هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. منتقدان می‌گویند اعلام یک تحریم از پیش تعیین‌شده که فقط یک هفته طول می‌کشد، عملا هیچ اهرم فشاری ایجاد نمی‌کند؛ چرا که سونی از قبل می‌داند کاربران پس از پایان کمپین دوباره به اکوسیستم پلی‌استیشن بازخواهند گشت.

از سوی دیگر، برخی پیشنهاد می‌کنند کاربران با رأی دادن با کیف پول خود و نخریدن کنسول یا بازی‌های پلی‌استیشن اعتراض کنند. اما این راهکار هم از نگاه بسیاری چندان عملی نیست، زیرا حتی اگر ده‌ها هزار نفر چنین کاری انجام دهند، در برابر جامعه بیش از ۹۵ میلیون کاربر پلی‌استیشن ۵ تأثیر محسوسی نخواهد داشت.

در مقابل، برخی معتقدند کاربران باید به جای تحریم‌های کوتاه‌مدت، از جنبش‌هایی مانند Stop Killing Games الهام بگیرند و تمرکز خود را روی پیگیری‌های قانونی و قانون‌گذاری بگذارند. هرچند اتحادیه اروپا اعلام کرده نمی‌تواند سونی را مجبور به ادامه تولید دیسک‌های فیزیکی کند، اما تجربه پرونده‌های بزرگی مانند اپل نشان داده که قوانین می‌توانند روی اکوسیستم‌های بسته دیجیتالی تأثیرگذار باشند.

در نهایت، اگرچه نارضایتی کاربران از حذف تدریجی بازی‌های فیزیکی همچنان ادامه دارد، اما بسیاری معتقدند یک خاموشی یک‌هفته‌ای به‌تنهایی بعید است بتواند تصمیم سونی را تغییر دهد.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی