ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

دابل فاین در صورت تامین ۱۰۰ میلیون دلار توسعه Brütal Legend 2 را آغاز می‌کند

این هدف‌گذاری به همان اندازه حقیقت دارد که بگوییم «آزی آزبورن» زنده شده است

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۴۹

استودیو Double Fine در کمپین جدید Kickstarter خود برای رویداد Amnesia Fortnight یک هدف ویژه و البته عجیب تعیین کرده است: اگر ۱۰۰ میلیون دلار از سوی طرفداران اهدا و جمع‌آوری شود، ساخت بازی Brütal Legend 2 آغاز خواهد شد!

البته این هدف بیش از این‌که یک برنامه واقعی برای توسعه دنباله‌ای باشد، شبیه یک شوخی بزرگ و صرف یک رویا برای طرفداران به‌نظر می‌رسد. تامین بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری برای پروژه‌ای از «دابل فاین» بسیار غیرمعمول است و با توجه به سرنوشت نسخه دوم بازی Brütal Legend در گذشته، بعید است این هدف جدی گرفته شود.

دابل فاین در حال حاضر از طریق Amnesia Fortnight قصد دارد با کمک رای جامعه طرفداران، ایده‌های کوچک و خلاقانه را انتخاب کند و چهار نمونه اولیه یا پروتوتایپ از آن‌ها بسازد. درنهایت، یکی از این پروژه‌ها می‌تواند وارد مرحله توسعه جدی‌تر شود.

با این حال، علاقه طرفداران به بازگشت دنیای هوی متال، شخصیت ادی ریگز با نقش‌آفرینی «جک بلک» و سبک منحصربه‌فرد Brütal Legend هم‌چنان پابرجاست؛ دنباله‌ای که سال‌ها درباره آن صحبت شده، اما تاکنون هرگز به مرحله تولید نرسیده است.

رایکا شریفی
رایکا شریفی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی