ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سازنده سابق BioWare: اگر دست تیم باز باشد، Mass Effect 5 عالی می‌شود
اخبار و مقالات

سازنده سابق BioWare: اگر دست تیم باز باشد، Mass Effect 5 عالی می‌شود

یکی از سازندگان قدیمی Mass Effect معتقد است دخالت کمتر EA و BioWare می‌تواند کلید موفقیت نسخه جدید باشد

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۷

آینده Mass Effect 5 همچنان یکی از سوالات بزرگ طرفداران BioWare است، اما یکی از توسعه‌دهندگان سابق این استودیو معتقد است تیم فعلی همچنان پتانسیل ساخت یک بازی فوق‌العاده را دارد؛ به شرطی که اجازه داشته باشد آزادانه کار خودش را انجام دهد.

Armando Troisi، طراح سابق بخش سینماتیک مجموعه Mass Effect، در گفت‌وگویی با FRVR تاکید کرده که برخلاف تصور برخی طرفداران، هنوز تعدادی از توسعه‌دهندگان باسابقه مجموعه در تیم اصلی BioWare حضور دارند و روی نسخه جدید کار می‌کنند.

در میان این افراد می‌توان به Derek Watts، مدیر هنری، و Preston Watamaniuk، طراح ارشد، اشاره کرد که روی نسخه‌های ابتدایی Mass Effect نیز فعالیت داشته‌اند. Troisi معتقد است این افراد به‌خوبی می‌دانند چگونه باید یک Mass Effect موفق بسازند.

با این حال، از نظر او موفقیت Mass Effect 5 تا حد زیادی به میزان آزادی این توسعه‌دهندگان بستگی دارد. Troisi هشدار داده که اگر مدیران ارشد EA و BioWare بیش از حد در روند ساخت بازی دخالت کنند، ممکن است نتیجه نهایی تحت تاثیر قرار بگیرد.

او در این رابطه گفت: «اگر مردم کنار بروند و اجازه بدهند سازندگان بازی کار خودشان را انجام دهند، هیچ‌وقت نمی‌دانید چه جادویی ممکن است خلق کنند.»

این صحبت‌ها در شرایطی مطرح شده که BioWare پس از عملکرد ضعیف‌تر از انتظار Dragon Age: The Veilguard، فشار زیادی برای موفقیت Mass Effect 5 دارد. سه عرضه اخیر این استودیو نیز نتوانسته‌اند انتظارات بخشی از طرفداران را برآورده کنند و همین موضوع باعث شده نسخه جدید Mass Effect اهمیت بیشتری برای آینده BioWare پیدا کند.

با وجود تمام این نگرانی‌ها، حضور برخی از اعضای قدیمی تیم می‌تواند برای طرفداران امیدوارکننده باشد. حالا باید دید آیا BioWare به این افراد آزادی کافی خواهد داد تا نسخه جدید Mass Effect را با همان رویکردی که خودشان می‌خواهند توسعه دهند یا نه.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی