ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

استودیوی نایت‌دایو کمپین جدید Thief Remastered را تایید کرد

این کمپین جدید The Tarnished Mirror نام دارد و پیش‌تر از طریق فهرست اچیومنت‌های استیم فاش شده بود

نیما زند
نوشته شده توسط نیما زند تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۷

استودیوی نایت‌دایو با انتشار یک تیزر کوتاه در یوتوب، وجود کمپین جدید بازی Thief را که پیش‌تر از طریق فهرست اچیومنت‌های استیم فاش شده بود، تایید کرد. این کمپین جدید The Tarnished Mirror نام دارد و اطلاعات تکمیلی آن در تاریخ ۱۱ آبان (۲ نوامبر) منتشر می‌شود.

جزئیات تیزر کمپین The Tarnished Mirror

این ویدیو با رویکردی طنزآمیز به انبوه پست‌های منتشرشده در رسانه‌ها درباره فاش شدن کمپین می‌پردازد. در نهایت، تصویر هنری جدیدی از شخصیت «گرت» و لوگوی بازی Thief: The Dark Project Remastered - The Tarnished Mirror به نمایش در می‌آید. در این تیزر دیالوگی از گرت پخش می‌شود که می‌گوید:

«این موضوع دیگر چندان مخفی نیست.»

به نظر می‌رسد این دیالوگ از فایل‌های صوتی پیشین بازی استخراج شده است و ضبط جدیدی توسط «استیون راسل»، صداپیشه این شخصیت، به شمار نمی‌رود.

لو رفتن اطلاعات بازی در سایت Exophase

چندی پیش، سایت رهگیری اچیومنت اگزوفیز به اطلاعاتی از بازی‌های منتشرنشده یا معرفی‌نشده مانند پرسونا ۶ دست پیدا کرد. در میان این اطلاعات، اچیومنت‌های مرتبط با نسخه ریمستر Thief نیز وجود داشت که مستقیما به بسته الحاقی معرفی‌نشده Tarnished Mirror اشاره می‌کردند.

اگرچه اگزوفیز پس از مدتی بخش‌هایی را که داستان بازی را لو می‌دادند حذف کرد، اما فهرست اولیه همچنان در آرشیو اینترنت قابل مشاهده است.

توسعه یک بسته الحاقی رسمی و جدید پس از ۲۸ سال برای این مجموعه اتفاق مهمی محسوب می‌شود. استودیوی نایت‌دایو پیش از این نیز روی آثار سبک ایمرسیو سیم مانند System Shock 1 کار کرده بود و اکنون یک کمپین کاملا اورجینال را برای یکی از بازی‌های قدیمی این سبک توسعه می‌دهد.

نیما زند
نیما زند
خبرنگار بخش ایران

خوندن مجلات گیمینگ در نوجوانی باعث شد عاشق روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدویی بشم. همین علاقه سبب شد در مورد بازی‌ها شروع کنم به نوشتن و مسیرم در دنیای روزنامه‌نگاری را اینجوری شروع کنم. از سال ۹۸ شروع کردم به نوشتن تا سال ۱۴۰۴ که به تیم دیجیاتو اضافه شدم و به عنوان خبرنگار بخش ایران فعالیت خودمو شروع کردم. همچنان تو دیجیاتو می‌نویسم اما از ابتدای امسال برگشتم به عشق همیشگیم یعنی بازی‌های ویدیویی. با این تفاوت که بازی‌سازی و سرگرمی ایران رو دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم اون رو تو ویجیاتو پوشش بدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی