ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

لیام مک‌اینتایر با وجود وضعیت منفی بازی ولورین از تجربه خود رضایت دارد

پیش‌تر سریال اسپارتاکوس زشتی‌های فیدبک‌ را برملا کرده بود

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۰۲

بازی Marvel’s Wolverine امروز به‌صورت جهانی عرضه شد؛ اما نقدهای اولیه آن گرگینه اینسامنیاک آن را در زمره ضعیف‌ترین عناوین یک دهه اخیر این استودیو در متاکریتیک جای داده است. با این احوالات، لیام مک‌اینتایر یا صداپیشه و چهره لوگان، در شبکه‌های اجتماعی از تجربه حضور در این پروژه ابراز رضایت کرده است.

مک‌اینتایر در پستی در شبکه اجتماعی توییتر (ایکس) با اشاره به آغاز دوران حرفه‌ای خود در سریال اسپارتاکوس گفته است که پیش از این هم با انتقادهای بسیار تندی مواجه شده و بازخوردهای منفی اخیر چندان تاثیری بر وی نگذاشته‌اند:

حرفه‌ من همراه با جایگزین‌ شدنم با «اندی ویتفیلد» در اسپارتاکوس آغاز شد. قبل‌تر چیزهایی خوانده‌ام که باورشان هم برایتان مشکل خواهد بود.

او در ادامه افزود:

فقط امیدوارم همه از بازی لذت ببرند. من به‌شدت به این اثر افتخار می‌کنم. واقعا تجربه فوق‌العاده‌ای است.

ولورین در حال حاضر در متاکریتیک با امتیاز ۷۷ از منتقدان و در مجموع در دسته آثار «عموما مثبت» جای گرفته است. با این حال، اختلاف امتیازها زیاد است؛ اثر اینسامنیاک از برخی منتقدان نمره کامل ۱۰ از ۱۰ را هم گرفته است، در حالی که گروهی دیگر امتیاز بازی را تا نصف این مقدار پایین آورده‌اند.

برای درک و قیاس این اعداد بهتر است از مرد عنکبوتی اینسامنیاک یاد کنیم. عنوان دوم اسپایدرمن امتیاز ۹۰، نسخه اول آن امتیاز ۸۷ و «مایلز مورالس» با امتیاز ۸۵ در متاکریتیک حضور دارند. بنابراین بی‌راه نیست که ولورین در حال حاضر پایین‌تر از دیگر آثار اخیر Insomniac قرار گرفته است.

با عرضه جهانی بازی، گیمرهای بیشتری هم فرصت تجربه آن را پیدا می‌کنند و احتمالا در روزهای آینده تصویری دقیق‌تر از واکنش جامعه بازیکنان شکل خواهد گرفت. در این میان اما، به‌نظر می‌رسد مک‌اینتایر خوشحال است، تجربه شخصی خود را بر بازخوردها ارجح دانسته و از لوگان بودن خود رضایت دارد.

رایکا شریفی
رایکا شریفی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی