ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آموزش

راهنمای خرید نوروزی – بهترین بازی‌های چند نفره آفلاین

[vc_row][vc_column][vc_column_text]همه‌ ما آن بازی‌های تک‌نفره‌ای را دوست داریم که در خلوت خودمان از داستان و تجربه خاصشان لذت ببریم. از طرفی هر از گاهی هوس می‌کنیم سری به دنیای آنلاین بزنیم و در رینبو سیکس ...

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی | ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰

[vc_row][vc_column][vc_column_text]همه‌ ما آن بازی‌های تک‌نفره‌ای را دوست داریم که در خلوت خودمان از داستان و تجربه خاصشان لذت ببریم. از طرفی هر از گاهی هوس می‌کنیم سری به دنیای آنلاین بزنیم و در رینبو سیکس سیج‌، مدرن وارفر و CSGO نیازمان به رقابت را برآورده کنیم. اما انصافا، دلتان برای روزهایی تنگ نشده که چند نفره دور یک تلویزیون می‌نشستید، مشغول یک بازی می‌شدید و از سر و کله هم بالا می‌رفتید؟ اگر پاسختان به سوال بالا مثبت بود، این راهنمای خرید نوروزی ویجیاتو خوراک خودتان خواهد بود. می‌خواهیم پنج مورد از بهترین بازی های چند نفره آفلاین را معرفی کنیم که به طور تضمینی شما و دوستان/فامیل‌ها/عزیزانتان را سرگرم خواهند کرد و سوژه خاطرات خوشتان خواهند شد. یا شاید هم دوستی‌هایتان به واسطه آن‌ها به هم بخورد!

البته، کاملا در جریان هستیم که FIFA و PES جایگاه تثبیت شده‌ای به عنوان محبوب‌ترین بازی‌های چند نفره محلی بین بازیکنان و غیر بازیکنان دارند. و همچنین بازی‌های فایتینگ، همچون Mortal Kombat و Tekken. به هر حال، تک و توک افرادی هستند که در عمرشان هوس یک بازی فایتینگ درست حسابی نکرده‌اند. اما اینجا می‌خواهیم بازی‌هایی با موضوعات و حال و هوایی منحصر بفرد خدمتتان معرفی کنیم. اگر هم این راهنما به کارتان آمد، می‌توانید دیگر لیست ما را در مورد بهترین بازی‌های دو نفره پلی استیشن 4 را هم بخوانید. پس بدون معطلی، کارمان را با اولین عضو لیست بهترین بازی های چند نفره آفلاین ویجیاتو آغاز می‌کنیم.

Keep Talking and Nobody Explodes

  • تاریخ عرضه: ۱۶ مهر ۱۳۹۴
  • پلتفرم‌ها: پی سی، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان، نینتندو سوییچ، iOS، اندروید، واقعیت مجازی
  • قیمت: ۱۵ دلار - ۲۷۱ هزار تومان

Keep Talking and Nobody Explodes از آن دست بازی‌هاییست که احتمالا از شدت سر و صدایی که به خاطرش به پا می‌کنید داد همسایگانتان را در می‌آورد. طرح کلی این بازی در نگاه اول بسیار ساده است؛ یک نفر بمب را مقابل خود می‌بیند و باید آن را خنثی کند، دیگران راهنمای خنثی کردن آن را مقابل چشمان خود می‌بینند و باید شما را راهنمایی کنند. در واقع، به معنای واقعی کلمه بدون همکاری نمی‌توانید از منفجر شدن بمب جلوگیری کنید. از بخت بدتان هم هر بمب مکانیزم‌های مخصوص و صد البته عجیب خود را دارد و با توجه به این که، خب یک بمب در حال منفجر شدن است، بازی آدرنالین و هیجانتان را به سقف می‌رساند. مگر اینکه به احتمال یک درصد همگی استاد حل پازل‌های منطقی باشید، می‌توانید مطمئن باشید که سوتی زیاد خواهید داد و طولی نخواهد کشید که از شدت داد و هوار کردن گلویتان خشک خواهد شد. می‌توانید هم تصور کنید که هنگام حل پازل‌ها و بالاخره خنثی کردن آن بمب چه حس افتخاری بهتان دست می‌دهد و دلتان می‌خواهد بلافاصله به سراغ بمب بعدی بروید. و البته شاید هم بعد از آن حس و حال واحدهای خنثی بمب‌های واقعی را هنگام کارشان درک کنید، هرچند که در خطر به هوا رفتن قرار ندارید.

Rocket League

  • تاریخ عرضه: ۱۶ تیر ۱۳۹۴
  • پلتفرم‌ها: پی سی، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان، نینتندو سوییچ
  • قیمت: ۲۰ دلار - ۳۶۳ هزار تومان

خیلی‌هایمان فوتبال دوست داریم و چه در فیفا و چه به صورت واقعی، برای یک دست بازی کردن آن له له می‌زنیم. اما تا حالا با ماشین‌هایتان فوتبال بازی کرده‌اید؟ از آنجایی که اگر این کار را واقعا انجام داده بودید احتمالا هم اکنون مشغول خواندن این متن نبودید، می‌توانید این فانتزی را در Rocket League عملی کنید. در ابتدا، همانطور که واقعا از فوتبال با ماشین انتظار می‌رود، احتمالا عادت کردن به کنترل بازی سختتان باشد و مدتی را دور خود بچرخید یا در هوا کله معلق بزنید. اما طولی نمی‌کشد که آن را یاد می‌گیرید و آن وقت است که درک می‌کنید چرا راکت لیگ بعد از نزدیک به پنج سال همچنان جزو محبوب‌ترین بازی‌های چندنفره به شمار می‌رود. حتی از بخش آنلاین گسترده بازی هم که عبور کنیم، راکت لیگ به راحتی یکی از سرگرم‌کننده‌ترین بازی های چند نفره آفلاین است که می‌توانید با دوستان خود تجربه کنید. تلاش برای گل کردن آن توپ غول پیکر با ماشین‌های کوچک و اما چابکتان، در نهایت یا منجر به خلق لحظات خفن ناشی از مهارتتان می‌شود، یا خنده‌های بلند به خاطر سوتی‌هایی که داده‌اید. همچنین بازی شامل انواع و اقسام حالت‌های مختلف می‌شود که بازی را تا بی‌نهایت ساعت سرگرم‌کننده نگه می‌دارد. سازندگان بازی هم خیلی خوب از پتانسیل سرگرم‌کنندگی راکت لیگ با خبر بوده‌اند و با پشتیبانی عالی‌شان، آن را همچنان میان محبوب‌ترین بازی‌های بازار نگه داشته‌اند.

Overcooked! 2

  • تاریخ عرضه: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷
  • پلتفرم‌ها: پی سی، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان، نینتندو سوییچ
  • قیمت: ۲۵ دلار - ۴۵۴ هزار تومان

آیا دلتان می‌خواهد فحش‌های جدید یاد بگیرید؟ بیخیال استادیوم و این حرف‌ها شوید، Overcooked اصل جنس است! تازه به عنوان یک مزیت اضافه هم فرصت پیدا می‌کنید این فحش‌های جدید را اولین بار روی دوستانتان امتحان کنید. همه آن‌ها هم به خاطر بازی‌ای که درباره آشپزی با شخصیت‌هایی گوگولی است. چیزی که ابتدا با رساندن مواد خام غذایی به مکان مورد نظر، پختن غذا و در نهایت تحویل دادن آن آغاز می‌شود، خیلی سریع تبدیل به کابوسی پر هرج و مرج می‌شود. آن وقت است که دیگر حالیتان نیست چه چیزی را دارید کجا می‌برید مکالمه‌هایتان با دوستتان چیزی شبیه به «آن ظرف کوفتی را بده» «کدام ظرف کوفتی؟!» «همان ظرف کوفتی!» از آب در می‌آید. دیگر مراحل عجیب و غریب‌تر با موانع دیوانه‌وارشان بماند! هر دو نسخه اورکوکد بازی‌های به غایت جذابی هستند. نسخه دوم دارای مراحل متنوع‌تر است و پشتیبانی خوبی هم از سازندگان با بسته‌های الحاقی دریافت کرده. اما نسخه اول به مراتب چالش برانگیزتر است و حسابی مهارت‌های مدیریت شما را می‌سنجد. در هر صورت، هیچوقت با اورکوکد بازی کردن با دوستانتان ضرر نخواهید کرد. فقط یادتان باشد که آن را بیش از حد جدی نگیرید!

Gang Beasts

  • تاریخ عرضه: ۲۱ آذر ۱۳۹۶
  • پلتفرم‌ها: پی سی، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان
  • قیمت: ۲۰ دلار - ۳۶۳ هزار تومان

Gang Beasts تماما در مورد چند آدم مست و شل و ول است که با همدیگر کشتی می‌گیرند. همین طوری‌اش هم تماشای کشتی گرفتن افراد مست با یکدیگر می‌تواند سرگرم‌کننده باشد؛ سازندگان هم به نظر موافق بوده‌اند و تصمیم گرفتند بازی‌ای بر اساس آن بسازند! در گنگ بیستس هم چند نفر دور هم جمع می‌شوید و سعی می‌کنید یک جوری آن‌ها ناک اوت یا از میدان مبارزه بیرون بیاندازید. و البته که میدان‌های مبارزه هم مکان‌هایی هستند که یک آدم سرخوش قاعدتا نباید نزدیکشان شود. می‌دانید، مثلا بالای پشت بام، در یک چرخ و فلک عمودی، روی دو کامیون در حال حرکت، الی آخر. ترجیحا هم سعی کنید با تعدادهای بالاتر وارد بازی شوید و با شخصیت‌های شخصی‌سازی شده خود، از آشوبی که قرار است به پا شود لذت ببرید. حالا دیگر دست خودتان است که سه نفری سر یک نفر خراب شوید و او را به شکلی پلید از بالای پشت بام پایین بیاندازید، یا سعی کنید جوانمردانه بازی کنید (پیشنهاد نمی‌شود). البته اگر خودتان اشتباهی سر از یک کوره در نیاورید! گنگ بیستس شاید بازی‌ای نباشد که بتوانید در دراز مدت هم رویش حساب کنید، اما همان چند ساعتی که پایش می‌گذرانید هم کافیست تا برخی از بهترین خاطراتتان با رفقایتان رقم بخورد.

SpeedRunners

  • تاریخ عرضه: ۳۱ فروردین ۱۳۹۵
  • پلتفرم‌ها: پی سی، پلی استیشن 4، ایکس باکس وان، نینتندو سوییچ
  • قیمت: ۱۰ دلار - ۱۸۳ هزار تومان

آن بازی‌های پلتفرمر سخت، چیزی مثل Super Meat Boy را به خاطر آورید، سه بازیکن دیگر به آن اضافه کنید و بازی را تبدیل به یک مسابقه دو کنید. حالا شما SpeedRunners را دارید! هدفتان در این بازی این است که از همه سریع‌تر باشید و جایگاه اول خود را حفظ کنید، و سایر بازیکنان پشت سرتان باید پا به پایتان بدوند و از شما (یا در واقع، دوربینی که روی شما تمرکز کرده) جا نمانند. امکانات بسیاری در اختیار بازیکنان برای اذیت کردن رقبا و بالا کشاندن خودتان وجود دارد، مثلا موشک یا مین‌هایی که برای بقیه دردسر درست می‌کنند. اسپیدرانرز از نظر کنترل و مکانیک‌هایش فوق‌العاده روان است و یادگیری‌اش هم آسان. یکی دیگر از خوبی‌هایش هم این است که مراحل متنوعی در اختیار دارد و حتی به غیر از آن‌ها، می‌توانید با ادیتور بازی مپ‌های خودتان را بسازید یا برای سایر کاربران را امتحان کنید. این بازی در کنار راکت لیگ، خوراک کل کل‌های دوستانه است و پتانسیل بسیار بالایی هم برای سرگرمی تا مدت زمان‌های بالا دارد. به احتمال بسیار بالا به محض این که آن را با دوستان خود امتحان کنید، دیگر دلتان نخواهد رهایش کنید و تا ابد بر سر این که کی بهترین دونده است رقابت خواهید داشت.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_btn title="برای تماشای نسخه باکیفیت‌تر ویدیو زیر کلیک کنید" shape="round" color="danger" size="lg" align="center" i_icon_fontawesome="fa fa-youtube-square" add_icon="true" link="url:https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FQwZ3aqRn-TY||target:%20_blank|"][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Sobhan
    Sobhan | ۲۹ اسفند ۱۳۹۸

    یه مطلب بزارین در مورد Hamachi

  • Reza_Dark
    Reza_Dark | ۲۴ اسفند ۱۳۹۸

    عالی بود دمتگرم???

مطالب پیشنهادی