ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

واکنش محسن تنابنده و احمد مهرانفر به سانسور دوباره سریال پایتخت

به نظر می‌رسد ماجرای سانسور محتوای سریال پایتخت همچنان ادامه دارد و در همین راستا بازیگران مجموعه مرتبا واکنش نشان می‌دهند. بعد از آنکه احمد مهرانفر (بازیگر نقش ارسطو) و بهرام افشاری (بازیگر نقش بهتاش) ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه تاریخ انتشار: 9 فروردین 1399 | 15:00

به نظر می‌رسد ماجرای سانسور محتوای سریال پایتخت همچنان ادامه دارد و در همین راستا بازیگران مجموعه مرتبا واکنش نشان می‌دهند. بعد از آنکه احمد مهرانفر (بازیگر نقش ارسطو) و بهرام افشاری (بازیگر نقش بهتاش) در مورد برخی سانسورهای اخیر صحبت کرده بودند، حذف سکانسی کامل از قسمت جدید این سریال واکنشی تازه را در پی داشت.

این بار احمد مهرانفر با توپی پر به سانسور پایتخت اعتراض کرد؛ او در صفحه اینستاگرام رسمی خودش نوشته صداوسیما بخش کاملی از گفتگو را حذف کرده و اشاره می‌کند این فقط یک مورد از محتوایی است که پیش روی مخاطبان قرار گرفته.

نگران ارسطو نباشید بزودی حالش خوب می‌شود البته اگر سانسورچی‌ها بگذارند

پیام‌های بازرگانی را پخش کردند تا یک صفحه از گفتگوی این سکانس را که قبلاً تصویب شده بود حذف کنند

نگران چه هستید؟ این حرف‌ها را که مردم هزاران بار گفته‌اند و شنیده‌اند

این فقط یک موردش است

اما نکته جالب اقدام جدید مهرانفر جایی بود که او متن کامل یکی از گفتگوهای سانسور شده قسمت اخیر سریال پایتخت را هم منتشر کرده و تاکید می‌کند این حرف‌های مردم است و مسئولان هم بارها شنیده‌اند.

در سوی دیگر ماجرا «محسن تنابنده» (بازیگر نقش نقی) که به عنوان فیلم‌نامه‌نویس مجموعه ششم پایتخت نیز شناخته می‌شود به سانسور مجدد این سریال واکنش نشان داده و از تغییر کلی محتوایی که مخاطبان می‌بینند حکایت می‌کند.

میان پایتخت ما و پایتختی که می‌بینید تفاوت از زمین تا آسمان است

پایتخت ۶ تا به امروز ثابت کرده یکی از پرمخاطبترین سریال‌های تلویزیونی صداوسیما در سال‌های اخیر محسوب می‌شود و می‌تواند جمعیت بسیار زیادی از خانواده‌های ایرانی را پای تلویزیون میخ‌کوب کند. حال باید دید این روند چه تاثیری در برآورد کلی سریال و داستانی که نصیب مخاطبان می‌شود خواهد داشت. نظر شما در این رابطه چیست؟ دیدگاه‌های خود را با ویجیاتو در میان بگذارید.

اگر دنبال فیلم‌های ایرانی برای تماشا در تعطیلات نوروزی هستید، بهتر است بدانید که طی تعطیلات هر روز یک فیلم جدید به شبکه‌ خانگی خواهد آمد. برای مثال اخیرا فیلم مارمولک بعد از ۱۷ سال توقیف سرانجام مجوز پخش اینترنتی گرفت.


تماشا کنید: برنامه ویدیویی ویجیاتو – چرا پیدا کردن زیرنویس فارسی سخت شده؟

تماشا باکیفیت بالا در یوتیوب

حسین آدینه
حسین آدینه

حسین فارغ‌التحصیل مهندسی نرم‌افزار است و از همان دوران کودکی به بازی‌های ویدیویی علاقه نشان داد. تجربه منظم انواع کنسول‌های خانگی باعث شد حسین با رویکردی جدی‌تر به دنیای گیم نگاه کرده، علاقه‌اش روز به روز بیشتر شده و در نتیجه وارد مسیری مرتبط با علایقش شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (16 مورد)
  • نفس
    نفس | 18 فروردین 1399

    نادیده گرفتن تلاش گروه پایتخت و گفتن چنین حرف هایی در مورد فصل 6 این سریال بی رحمی تمام است.مگر زندگیمان غیر از این چیزی است که پایتخت نشان داد؟مگر رفتار و سرکشی بیشتر جوانان که فکر می کنند حالا بزرگ شدند شاخ غول را شکستند بامادر پدرشان غیر از این است ؟مگر وضع زندگی هایمان غیر از این است؟چرا به نکات آموزشی اش دقت نمی کنید؟چرا فکر نمی کنید که بانشان دادن این کار ها ورفتار ها در نهایت ما را به عواقب رفتارهای زشت و بی محلی های به یکدیگرمان می خواهند متوجه کنند؟؟؟چرا می خواهیم خودمان را به کری و کوری و نفهمی بزنیم؟؟؟تا کی زود قضاوت کردن؟مگر شماها تاپایان سریال را دیده اید که اینگونه با توپ پر حمله ور شده اید؟؟؟بیایید حالا دیگر یاد بگیریم زود قضاوت نکنیم

  • نیما گرامی
    نیما گرامی | 13 فروردین 1399

    پایتخت ۶ اگه بیننده داره بخاطر موفقیت فصل های قبلیشه، خداییش این فصل رو خوب نساختن. نه داستان مشخصی داره نه شخصیت هاش خوب کار شدن. حتی توی شعار دادن و اعتراض کردن هم به چندتا تیکه کلامی بسنده شده و در محتوای داستان پرداخته نشده. همه می‌خوان با دروغ کارشون رو پیش ببرن و احترام و اخلاق جایگاهی نداره. من خودم نقی فصل یک و دو بیشتر از الانش دوست دارم. از غافل گیری هم خبری نیس و براحتی میشه داستان رو حدث زد.
    امیدوارم حداقل سریال نون خ رو خوب ساخته باشن

  • حسن
    حسن | 11 فروردین 1399

    سلام
    می بخشید،
    طول کاراکترهای قابل ارسال نظرات که کافی نیست، ادامه اش رو هم که جداگانه می نویسیم به عنوان نظر تکراری می شناسه!
    چرا آخه؟!

  • حسن
    حسن | 11 فروردین 1399

    ...
    به نظرم ایشون حواسش خیلی بیشتر از آقای تنابنده به خط سیر اصلی داستان و داستانک ها و حتی شوخی ها و انتقادهایی که در فیلم مطرح می شه بود.
    تا زمان ایشون نه تنها انتقاد به سریال پایتخت خیلی کم بود بلکه در مواردی مثل احترام به بزرگترها اصلا خیلی باورپذیر و خوب کار می کرد. این رو مقایس کنیدبا این سری!
    به هر حال این سری تجربه ی اول سریال آقای تنابنده هست و به نظرم خیلی از انتقادها هم به همین برمی گرده.
    در کل به نظرم توی هر فیلم و مخصوصا سریالی نویسنده نباید بازیگر هم باشه، مخصوصا بازیگر نقش اول، چون یه جورایی غیر مستقیم فیلم نامه رو برای خودش سفارشی سازی می کنه و تمرکز روی هر دو حوزه هم کار خیلی سختیه.
    یاحق

  • حسن
    حسن | 11 فروردین 1399

    سلام
    درسته که این بخش از فیلم نامه که گذاشتن و حذف شده واقعیت جامعه هست اما برای یک فیلم فان به نظرم یه خورده گل درشته!
    یه نویسنده خوب باید ژانری که داره برایش می نویسه و حدوحدود فیلمش رو دقیق رعایت کنه تا فیلمش تو ذوق بخش بزرگی از مخاطبینش نخوره!
    تو هر فیلمی نمی شده از همه چیز هر جور می خوایم بگیم، شاکله فیلم به هم می ریزه!
    خدا خشایار الوند رو بیامرزه جای خالیش خیلی توی این سری حس می شه.
    ...

  • ffjjkk
    ffjjkk | 9 فروردین 1399

    ما هم خر
    داداش من همه ی اینا رو تو تلویزیون شنیدم حالا تو میگی سانسور شده؟؟؟

  • ناشناس
    ناشناس | 9 فروردین 1399

    بعضی ها درباره این سریال یه حرف های بی معنی میزنن که فقط و فقط دارن خودشونو گول میزنن.
    وگرنه همه چیز هایی که توی پایتخت6 داره پخش میشه واقعیت جامعه هست.
    راحت حرف زدن سارانیکا با پدر مارشون که بعضی ها بهش میگن بی حرمتی و...
    اولا اینکه اینجو چیزا الان خیلی خیلی رواج داره توی جامعه.
    مثلا سارا نیکا به مامان باباشون میگن شام نمیخورم رو نمیتونن بگن که پدر جان من امشب شام میل ندارم!!!!
    خب وافعیت جامعه هست بعضی ها با نقد های بی معنی و غیر تخصصی دارن خودشون رو گول میزنن.
    نمیخان واقعیت جامعه رو ببینند

  • محمد
    محمد | 9 فروردین 1399

    فیلم افت کرده صحنه های مثل بی حرمتی که بزرگ تر امتنا از دستور بزرگ تر یا خودسری دختران خانواده و یا کلاهبرداری بهتاش از مردم و دختر مردم واقعا این حجم از این مسائل بی سابقه هست توی یه سریال افتخار نداره باید خجالت بکشن

    • محمد
      محمد | 9 فروردین 1399

      واقعیت جامعست قبول نداری شما ؟

      • نقیشون
        نقیشون | 9 فروردین 1399

        اینو خوندم خیلی ناراحت شدم ولی متأسفانه درست میگی، عین واقعیته.

      • محمد
        محمد | 9 فروردین 1399

        قرار نیس دیگه به این زشتی نشون. داده بشه

    • mahdi
      mahdi | 9 فروردین 1399

      محمد جان
      وقتی یه سریاله مردمی این صحنه هارو نشون میده
      باید به این نتیجه برسی که توی جامعه ۱۰۰ برابرش داره اتفاق میفته

      • محمد
        محمد | 10 فروردین 1399

        خوب 100 برابر یا هزار برابرش اتفاق بیوفته حالا ما باید بیاییم توی تلویزیون نشون بدیم این زشتیا رو !؟!؟
        به قول نقی نشون دادن این چیزا جامعه رو به سمت قهقرا سوق میده. صدا و سیما مجاز نیست چیزهای زشتو به مردم نشون بده و بصورت ناخودآگاه تو ذهن مردم بشونه.
        اوج بی حرمتی به بزرگترا اون رفتارهای بهتاشه.

    • رضا
      رضا | 9 فروردین 1399

      دوست عزیز این ها واقعیت جامعه هست . نمیشه چشم و گوش ها را بست . کتمان کردن واقعیت خجالت نداره بیان واقعیت خجالت داره ؟

      • جواد
        جواد | 9 فروردین 1399

        خب وقتی مردم میدونن جامعه اینطوریه، نشون دادنش تو سریال چه فایده داره ؟ فقط باعث محکم تر شدن این رفتارا و بیشتر پخش شدنش میشه

    • س.s
      س.s | 9 فروردین 1399

      چیزی که جامعه امون به اینجا کشونده دقیقا طرز تفکر شماست باید مشکلات نشان داد باید نشان داد وقتی مشکلات نبینی و حلش نکنی مشکلات بزرگتر میشن وقتی مشکلات مخفی کنی مشکلات حل نمیشن بلکه بدتر میشن

مطالب پیشنهادی