«لوت باکس» حالا دیگر فاکتوری در درجهبندی سنی محسوب میشود [بهروزرسانی]
فهرست محتوا 1 بهروزرسانی: 2 لینک تماشا از یوتیوب بهروزرسانی: آژانس PEGI که به کشورهای اروپایی مربوط است نیز از همین الگو پیروی کرد. آنها از این پس در نماد رتبهبندی سنی خود به عبارت ...
بهروزرسانی:
آژانس PEGI که به کشورهای اروپایی مربوط است نیز از همین الگو پیروی کرد. آنها از این پس در نماد رتبهبندی سنی خود به عبارت «Includes Paid Random Items» به معنی «حاوی آیتمهای پولی تصادفی» اشاره خواهند کرد.
اصل خبر: آژانس درجهبندی سنی بازیهای ویدیویی ESRB از این به بعد پرداختهای درون برنامهای حاوی لوت باکس در هر بازی را به عنوان فاکتوری مهم برای تعیین بازه سنی و رتبهبندی آن در نظر میگیرد و در علامت اختصاصی خودش هم در این رابطه هشدار میدهد.
این آژانس امروز رسما اعلام کرد در نماد رتبهبندی بازیهای آینده ذکر خواهد کرد «شامل آیتمهای تصادفی - Includes Random Items»، به این معنا که کاربر بداند بازی جدیدی که خریداری میکند در واقع لوت باکس و پرداختهای درون برنامهای مرتبط دارد.
این نماد به تمام بازیهایی که شامل خریدهایی از هر گونه المان تصادفی میشوند اضافه خواهد شد، از جمله لوت باکسها، گاچا گیمز، پکهای حاوی آیتم یا کارت، چرخونههای جایزه، جعبههای گنج و غیره. در نظر داشته باشید ممکن است یک بازی در کنار ارائه لوت باکس، آیتمهای غیرتصادفی هم داشته باشد.
اشاره به حضور پرداخت درون برنامهای از اوایل سال ۲۰۱۸ به سیستم درجهبندی ESRB اضافه شده، اما بعد از پیگیریهای مداوم برخی سناتورهای ایالات متحده، به خصوص «مگی حسن» که به این آژانس فشار وارد میکرد تا از خطر لوت باکس در بازیها بگوید، سرانجام موسسه ESRB با تاکید روی این موضوع که «لوت باکسها نباید به موضوع قمار ارتباط داده شوند» ذکر حضور آیتم تصادفی را به نمادهایش اضافه کرد.
صنعت گیم هر روز پیشرفت کرده و با ارائه خلاقیتهایی تازه رو به جلو حرکت میکند، و به همین ترتیب سیستم رتبهبندی ESRB نیز باید پیشرفت کند. هدف ما این است که به والدین اطمینان دهیم ابزاری بهروزرسانی شده و مفید در اختیارشان قرار میگیرد که میتواند به آنها در انتخاب بازی شایسته برای فرزندانشان کمک کند.
گفتنی است آژانسهای رتبهبندی ESRB و PEGI این روزها با وجود شیوع ویروس کرونا بدون مشکل و به صورت دورکاری به فعالیت خود ادامه میدهند، و از این جهت خیالمان را راحت کردهاند که بازیها به خاطر عدم رتبهبندی تاخیر نمیخورند. نظر شما در این رابطه چیست؟ دیدگاههای خود را با ویجیاتو در میان بگذارید.
تماشا کنید: برنامه ویدیویی ویجیاتو – چطور از بازی کسب درآمد کنیم؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اگه کوتاه نظرم رو در مورد بود باکس بگم
از لوت باکس متنفرم
و امیدوارم یه روزی بیاد که رو هیچ گیمی همچین آیتم های پولی نبینم تا کاربران آیتم ها رو با تلاش و انجام مراحل به دست بیارن نه با پرداخت پول به جعبه های شانسی
با بند بند وجودم باهات موافقم:)
این نسل لوت باکس و بتل رویال و آنلاین معظلی شده، هرکی میخواد بازی بسازه ی بخش آنلاین با پرداخت درون برنامه ای هم میزاره تنگش بعد ی جوری میگن بازیه ما از پرداخت های درون برنامه ای ساپورت میکنه که انگار شاهکار کردن یا یکی ندونه فک میکنه ویژگی مثبتیه!!
شما لطف دارید?❤️
وجود بخش آنلاین تو بازی ها اصلا بد نیست ولی وقتی باعث بشه کیفیت بخش داستانی پایین بیاد و باعث بشه توسعه دهندگان به جای پر محتوا کردن و طولانی کردن بخش داستانی به سمت بازی های آنلاین برن و بازی های داستانی رو قربانی بخش آنلاین کنن وحشتناک تر از همیشه میشه
طوری که تو نسل ۸ دیدیم خیلی از بازی خیلی از سری های قبلی شود معروف به بخش داستانی شاهکار شون بود نسخه جدیدشون کاملا آنلاین بود و بخش آنلاین رو حذف شده بود
لعنت به سیزن پس و لوت باکس که به جز کشیدن پول از کاربرا هیچ مزیتی برا گیمرا نداره و نخواهد داشت
به جای انتشار بازی کامل سیزن پس رو به گیمشون میچسپونن که با محتوای ویژه و دی ال سی هاشون دهن گیمرا رو سرویس کنن
جالبه بازی های مثل تیکن ۷ ۳ تا سیزن پس برا شخصیت های داشت! ۳تا! یعنی برا دریافت شخصیت های بیشتر باید بیشتر از خود بازی پول میدادم
خب مشتی بعد چجوری پول دربیاره طرف از بازی ؟ برای رضای خدا که نمیشه بازی ساخت.
راست میگی عاشق چشم و ابرومون نیستن که