ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخراج تعدادی از کارکنان استودیوی سازنده بازی Star Wars Zero Company
اخبار بازی

سازنده Star Wars Zero Company دوباره تعدادی از کارکنانش را اخراج کرد

یک ماه پس از بازگشت تعدیل‌شدگان به کار

نیما زند
نوشته شده توسط نیما زند تاریخ انتشار: 17 آبان 1405 | 11:26

استودیوی Bit Reactor، سازنده بازی Star Wars Zero Company، حدود یک ماه پس از بازگرداندن تعدادی از کارکنان تعدیل‌شده خود، بار دیگر دست به اخراج نیروهایش زده است. هنوز تعداد دقیق افراد اخراج‌شده مشخص نیست.

به گزارش رسانه Bespin Bulletin، چندین نفر از کارکنان سابق Bit Reactor روز جمعه، ۶ نوامبر، در لینکدین از پایان همکاری خود با این استودیو خبر دادند. رایان لوپز، هنرمند ارشد محیط‌های بازی، یکی از این افراد است که به مدت سه سال و نیم روی Star Wars Zero Company کار کرد و در تمام مراحل توسعه، از پیش‌تولید تا انتشار، در پروژه حضور داشت. او پس از سه ماه مرخصی اجباری اخراج شد.

تایلر ایکتن، مهندس رابط کاربری که روی بخش عمده‌ای از رابط کاربری مأموریت‌های تاکتیکی بازی کار کرده بود، و رایان موشر از اعضای تیم تضمین کیفیت نیز اخراج خود را تأیید کرده‌اند.

لوپز در واکنش به این اتفاق نوشت:

«با وجود تلخی این اتفاق، به چیزی که در کنار هم ساختیم افتخار می‌کنم. انتشار یک بازی در کنار شما افتخار بزرگی بود.»

مشکلات مالی Bit Reactor پیش از انتشار بازی

Bit Reactor چند هفته پیش از انتشار Star Wars Zero Company در تاریخ ۲۷ اوت، بخش عمده کارکنان خود را به مرخصی اجباری فرستاده بود. طبق گزارش یوروگیمر، یکی از منابع تعداد این افراد را حدود ۸۰ درصد از نیروی کار استودیو اعلام کرده بود. در آن زمان، به نظر می‌رسید Bit Reactor با کمبود بودجه مواجه شده و منابع مالی خود را پیش از انتشار بازی از دست داده است.

بااین‌حال، Star Wars Zero Company عملکرد تجاری خوبی داشت و برآوردها نشان می‌دادند که بازی در نخستین ماه انتشار بیش از یک میلیون نسخه فروخته است.

گرگ فورتش، مدیرعامل Bit Reactor، در تاریخ ۷ اکتبر و در پیامی در شبکه اجتماعی Bluesky اعلام کرد که استودیو روند بازگرداندن تعدادی از کارکنان به کار را آغاز کرده است. او تصمیم به مرخصی اجباری کارکنان در فاصله کوتاهی تا انتشار بازی را بسیار دشوار توصیف کرد، اما توضیح داد که این اقدام برای فراهم کردن امکان بازگشت هرچه بیشتر اعضای تیم ضرورت داشت.

گزارش‌ها حاکی از آن بود که بیش از نیمی از کارکنان استودیو به کار بازگشته‌اند؛ البته همه آن‌ها با حقوق کامل فعالیت خود را از سر نگرفته بودند. هنوز مشخص نیست افرادی که در موج جدید اخراج‌ها شغل خود را از دست داده‌اند، جزو کارکنان بازگشته به استودیو بوده‌اند یا خیر.

Bit Reactor تاکنون درباره تعداد افراد اخراج‌شده در این مرحله یا دلایل تصمیم جدید خود توضیحی منتشر نکرده است.

نیما زند
نیما زند
خبرنگار بخش ایران

خوندن مجلات گیمینگ در نوجوانی باعث شد عاشق روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدویی بشم. همین علاقه سبب شد در مورد بازی‌ها شروع کنم به نوشتن و مسیرم در دنیای روزنامه‌نگاری را اینجوری شروع کنم. از سال ۹۸ شروع کردم به نوشتن تا سال ۱۴۰۴ که به تیم دیجیاتو اضافه شدم و به عنوان خبرنگار بخش ایران فعالیت خودمو شروع کردم. همچنان تو دیجیاتو می‌نویسم اما از ابتدای امسال برگشتم به عشق همیشگیم یعنی بازی‌های ویدیویی. با این تفاوت که بازی‌سازی و سرگرمی ایران رو دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم اون رو تو ویجیاتو پوشش بدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی