ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

یک نماینده پارلمان کانادا خواستار کمک مالی دولت برای نجات BioWare شد
اخبار بازی

یک نماینده پارلمان کانادا خواستار کمک مالی دولت برای نجات BioWare شد

دان دیویس از EA انتقاد کرده و خواستار حمایت دولت از استقلال دوباره BioWare شده است

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: 16 آبان 1405 | 10:58

دان دیویس، نماینده پارلمان کانادا و از اعضای حزب دموکرات جدید، در واکنش به تعطیلی استودیوی BioWare از دولت این کشور خواسته است برای بازگشت این مجموعه به فعالیت مستقل، حمایت مالی فراهم کند.

این درخواست در قالب یک طومار رسمی در پارلمان کانادا مطرح شده که هدف آن تأمین سرمایه لازم برای خرید BioWare و مالکیت معنوی آثارش از الکترونیک آرتز است. براساس این پیشنهاد، توسعه‌دهندگان فعلی و سابق استودیو باید فرصت داشته باشند مجموعه را به‌صورت یک شرکت مستقل کانادایی اداره کنند.

دیویس در انتقاد از عملکرد EA گفت: «این ناشران استودیوها را می‌خرند، آن‌ها را به نابودی می‌کشانند و برای کسب سود تکه‌تکه می‌کنند.» او همچنین تأکید کرد BioWare یکی از موفق‌ترین دستاوردهای صنعت بازی کاناداست و توسعه‌دهندگان این مجموعه توانایی اداره مستقل آن را دارند.

این طومار با عبور از حدنصاب ۵۰۰ امضا، شرایط لازم برای بررسی و ارائه در مجلس عوام کانادا را به دست آورده است. طبق گزارش GamesRadar+، این درخواست هنگام انتشار گزارش بیش از ۳۴۰۰ امضا داشت. پس از ارائه رسمی طومار به پارلمان، دولت کانادا موظف است حداکثر طی ۴۵ روز تقویمی به آن پاسخ دهد.

نکته مهم اینکه این درخواست با کمپین Save Mass Effect تفاوت دارد. هدف آن صرفاً جلوگیری از لغو یک بازی نیست، بلکه تلاش برای استقلال کامل BioWare و بازگرداندن مالکیت آثارش از EA است.

البته عبور طومار از حدنصاب امضا به معنای موافقت دولت با تأمین بودجه یا بازگشت قطعی استودیو نیست. مالکیت مجموعه‌هایی مانند Mass Effect و Dragon Age همچنان در اختیار الکترونیک آرتز قرار دارد و هرگونه استقلال BioWare به توافق بر سر این دارایی‌ها نیز نیاز خواهد داشت.

آتنا حسینی
آتنا حسینی

تقریباً از زمانی که یادم میاد، وقتی بچه بودم من‌رو همیشه پای کنسول و کامپیوتر پیدا می‌کردن، از همون زمان عاشق بازی‌های Open World و شوتر بودم و رفته رفته با بازی‌هایی که خط داستانی عمیقی داشتن، ارتباط برقرار کردم. گیمر بودن من و علاقه‌ام به دنیای گیم همه به کمک پدرم شکل گرفت و با وجود مخالفت‌های شدید مامانم، پدرم همیشه من‌رو به این سمت سوق می‌داد. از علایق دیگه‌ام می‌تونم به دیدن فیلم و سریال مخصوصاً ژانر رازآلود و روانشناسی اشاره کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی