ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پوستر ششمین دوره مسابقه بازی‌سازی GameCraft
بازی سازی

ثبت‌نام ششمین دوره مسابقه بازی‌سازی GameCraft آغاز شد

ثبت‌‌نام تا ۱۹ مهر ادامه دارد

نیما زند
نوشته شده توسط نیما زند تاریخ انتشار: 17 مهر 1405 | 15:17

ثبت‌نام ششمین دوره مسابقه بازی‌سازی GameCraft با همکاری انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و اینسایتل آغاز شد. علاقه‌مندان تا ساعت ۲۳:۵۹ روز یکشنبه ۱۹ مهر فرصت دارند با مراجعه به وب‌سایت رسمی این رویداد به نشانی gamecraft.ir در این رقابت ثبت‌نام کنند.

این مسابقه از دوشنبه ۲۰ مهر آغاز می‌شود و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت. شرکت‌کنندگان باید در قالب تیم‌های ۲ تا ۵ نفره در رقابت حاضر شوند و هزینه ثبت‌نام برای هر نفر ۹۹ هزار تومان است. برگزاری مسابقه به‌صورت غیرحضوری خواهد بود و تیم‌ها از هر نقطه‌ای امکان شرکت در آن را دارند.

جوایز ۵۴ میلیون تومانی برای برگزیدگان

در ششمین دوره GameCraft، تیم اول ۲۱ میلیون تومان، تیم دوم ۱۸ میلیون تومان و تیم سوم ۱۵ میلیون تومان جایزه دریافت می‌کنند. مجموع جوایز اعلام‌شده برای سه تیم برتر به ۵۴ میلیون تومان می‌رسد.

همچنین جمعه ۲۴ مهر جلسه منتورینگ برگزار خواهد شد تا شرکت‌کنندگان بتوانند از راهنمایی منتورها برای توسعه بازی‌های خود استفاده کنند و درباره ایده‌ها و روند ساخت آثارشان تبادل نظر داشته باشند. جزئیات بیشتر این جلسه متعاقباً از سوی برگزارکنندگان اعلام خواهد شد.

شرایط شرکت و معیارهای داوری

بر اساس قوانین اعلام‌شده، بازی نهایی هر تیم باید قابلیت اجرا و بازی‌کردن داشته باشد؛ آثاری که قابل بازی نباشند، وارد مرحله داوری نخواهند شد. شرکت‌کنندگان در انتخاب موتور بازی‌سازی، ابزارها و فناوری‌های مورد استفاده آزادی دارند و داوری آثار نیز مستقل از ابزار انتخابی انجام می‌شود.

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در این مسابقه ممنوع نیست، اما در صورت تشخیص استفاده از این ابزارها در اثر، احتمال کسر امتیاز وجود دارد. همچنین ارتباط بازی ساخته‌شده با تم مسابقه یکی از عوامل مؤثر بر امتیاز نهایی خواهد بود.

داوران آثار شرکت‌کنندگان را بر اساس شش معیار ارزیابی می‌کنند:

  • گیم‌پلی (Gameplay)
  • داستان (Story)
  • هنر و سبک بصری (Art & Style)
  • خلاقیت و نوآوری (Creativity & Originality)
  • موسیقی و افکت‌های صوتی (Music & SFX)
  • عملکرد فنی (Technical Performance)

در نهایت، مجموع امتیازهای کسب‌شده در این بخش‌ها جایگاه هر تیم را در رقابت مشخص می‌کند. شرکت‌کنندگان باید آثار نهایی خود را در بستری که برگزارکنندگان متعاقباً معرفی می‌کنند، بارگذاری کنند. اطلاعات مربوط به نحوه و زمان ارسال آثار و سایر جزئیات مسابقه نیز از طریق کانال‌های رسمی GameCraft منتشر خواهد شد.

نیما زند
نیما زند
خبرنگار بخش ایران

خوندن مجلات گیمینگ در نوجوانی باعث شد عاشق روزنامه‌نگاری بازی‌های ویدویی بشم. همین علاقه سبب شد در مورد بازی‌ها شروع کنم به نوشتن و مسیرم در دنیای روزنامه‌نگاری را اینجوری شروع کنم. از سال ۹۸ شروع کردم به نوشتن تا سال ۱۴۰۴ که به تیم دیجیاتو اضافه شدم و به عنوان خبرنگار بخش ایران فعالیت خودمو شروع کردم. همچنان تو دیجیاتو می‌نویسم اما از ابتدای امسال برگشتم به عشق همیشگیم یعنی بازی‌های ویدیویی. با این تفاوت که بازی‌سازی و سرگرمی ایران رو دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم اون رو تو ویجیاتو پوشش بدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی