ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار سینما و تلویزیون

رضا عطاران صدرنشین گیشه شد؛ فروش ۷۰ میلیاردی سینماها در یک هفته

»خانوم والده» پرمخاطب‌ترین فیلم هفته نخست آبان شد

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو تاریخ انتشار: 10 آبان 1405 | 10:00

سینماهای ایران در هفته نخست آبان با استقبال بیش از نیم میلیون تماشاگر روبه‌رو شدند و مجموع فروش گیشه به بیش از ۷۰ میلیارد تومان رسید. در این میان، فیلم «خانوم والده» با بازی رضا عطاران توانست بیشترین تعداد مخاطب را به خود اختصاص دهد.

براساس آمار ثبت‌شده در سامانه سمفا، سینماهای کشور از شنبه ۲ تا جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵ میزبان ۵۲۸ هزار و ۸۲ تماشاگر بودند و مجموع فروش آن‌ها به ۷۰ میلیارد و ۲۵۳ میلیون تومان رسید.

فیلم کمدی «خانوم والده» به کارگردانی سهیل موفق با جذب ۱۷۷ هزار و ۵۷۸ تماشاگر، عنوان پرمخاطب‌ترین فیلم هفته را کسب کرد. این اثر به‌تنهایی حدود یک‌سوم مخاطبان سینماهای کشور را به خود اختصاص داده است.

در رتبه دوم، فیلم «بورسیه» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد قرار گرفت که تنها طی سه روز نخست اکران، موفق به جذب ۱۳۸ هزار و ۹۷۱ تماشاگر شد و شروع قدرتمندی را در گیشه تجربه کرد.

انیمیشن «سفینه نجات» با ۵۷ هزار و ۴۷۹ مخاطب، فیلم «بی‌دار» با ۵۲ هزار و ۲۳ مخاطب و «بامبولک ۲» با ۲۴ هزار و ۷۳۸ مخاطب نیز به ترتیب رتبه‌های سوم تا پنجم جدول هفتگی را به دست آوردند.

در میان مجموعه‌های سینمایی، پردیس کورش تهران با میزبانی از ۲۴ هزار و ۷۰۸ تماشاگر در جایگاه نخست قرار گرفت. پس از آن، پردیس ایران‌مال با ۱۷ هزار و ۸۱۹ مخاطب و پردیس آزادی با ۱۱ هزار و ۳۲۰ مخاطب رتبه‌های بعدی را کسب کردند.

تیم ویجیاتو
تیم ویجیاتو

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی