ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

رئیس کمیسیون بازی سازمان نصر: بازی‌سازان نسبت به «اینترنت پرو» نگاه انتقادی دارند

محمد زهتابی از وضعیت نه‌چندان جالب بازی‌سازان در دوران قطعی اینترنت می‌گوید

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۰

رئیس کمیسیون بازی و سرگرمی‌های سازمان نصر (نظام صنفی رایانه‌ای) به مشکلات بازی‌سازان به دنبال قطعی اینترنت پرداخت و درباره طرح اینترنت طبقاتی هم اظهار نظر کرد.

«محمد زهتابی» در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه شرایط صنعت بازی‌سازی در سال ۱۴۰۴ خوب نبوده، به این موضوع پرداخت که از ابتدای سال، صنعت گیم همزمان با شرایط کلی کشور وضعیت جالبی را سپری نکرده و روند تولید، پشتیبانی، نگهداشت و زنجیره عرضه و تولید بازی‌ها با آسیب‌های متعدد روبه‌رو شده است.

او با اشاره به تاثیر این وضعیت بر کاربران بازی‌ها افزود: «بخشی از این آسیب‌ها متوجه پلیرها بود؛ به‌طوری‌که امکان دسترسی به بازی‌های مورد علاقه، چه داخلی و چه خارجی، برای آن‌ها محدود شد؛ موضوعی که به‌ویژه برای کودکان و نوجوانان پیامدهای جدی‌تری به همراه داشت. البته در چنین شرایطی، بازی‌سازان ایرانی تلاش کردند تا حد امکان سرویس‌های خود را فعال نگه دارند و با حفظ دسترسی آنلاین، این خلأ را برای کاربران تا حدی جبران کنند.»

زهتابی می‌گوید بسیاری از ابزارهای وابسته به اینترنت بازی‌سازان از دسترس خارج شده و همین مسئله باعث شد تا اغلب شرکت‌های بازی‌سازی در ماه‌های اسفند و فروردین تعطیل یا نیمه‌تعطیل باشند و صرفا تمرکز خود را بر پشتیبای و نگهداشت بگذارند و در نتیجه، تولید آثار به طور کامل متوقف شده است. وی همچنین اشاره می‌کند که روند همکاری برخی بازی‌سازان با شرکت‌های بین‌المللی هم متوقف شده است.

رئیس کمیسیون بازی و سرگرمی‌های سازمان نصر (نظام صنفی رایانه‌ای) اضافه کرد:

«در حال حاضر نیز با پیچیده‌تر شدن شرایط، بدنۀ بازی‌سازی ایران که خود را بخشی از طبقه متوسط جامعه می‌داند، نسبت به استفاده از اینترنت‌های طبقه‌بندی‌شده مانند «اینترنت پرو» نگاه انتقادی دارد و آن را در تعارض با عدالت می‌بیند؛ با این حال، برخی بازی‌سازان ناچار شده‌اند برای ادامه فعالیت، میان تعدیل نیرو و تأمین اینترنت برای پیش‌برد کارهای شرکت یکی را انتخاب کنند؛ به‌طوری‌که عده‌ای به خرید وی‌پی‌ان‌های بسیار گران‌قیمت چند ده تا چند صد میلیون تومانی روی آورده‌اند و برخی دیگر به‌دلیل ناتوانی در تأمین این هزینه‌ها، از اینترنت‌های محدودتر استفاده می‌کنند. حتی استفاده‌کنندگان از این دسترسی‌ها نیز از سر رضایت این مسیر را انتخاب نکرده‌اند، بلکه این اقدام از سر اجبار و برای رفع نیازهای کاری انجام شده است.»

محمد زهتابی - رئیس کمیسیون بازی و سرگرمی‌های سازمان نصر

او با اشاره به کیفیت دسترسی‌های موجود به اینترنت اظهار کرد: «در شرایط فعلی، اینترنت در مقایسه با دوره پیش از جنگ، کارکرد موثری ندارد و بیشتر به استفاده‌های بسیار محدود تقلیل پیدا کرده است. یک شرکت برای ادامه فعالیت خود نیازمند آن است که تمامی کارکنان به اینترنت دسترسی داشته باشند، نه اینکه این امکان صرفا در اختیار درصد محدودی از نیروها قرار گیرد؛ در حالی‌که اگر بخواهیم واقع‌بینانه نگاه کنیم، سطح دسترسی موجود حتی کمتر از ۲۰ درصد نیاز واقعی را پوشش می‌دهد و بیشتر جنبه اسمی دارد.»

زهتابی اشاره می‌کند که دسترسی‌های ایجاد شده عمدتا برای اشخاص بوده و شرکت‌ها دسترسی خاصی دریافت نکردند؛ در حالی که نیاز اصلی، دسترسی یکپارچه برای کل مجموعه است.

او در ادامه تاکید کرد: «با این حال، هم بنده و هم سایر بازی‌سازان به‌طور صریح طرفدار اینترنت آزاد هستیم. ما معتقدیم حتی در شرایط فعلی کشور نیز مردم با دسترسی آزاد، در مسیر منافع ملی و دفاع از کشور حرکت خواهند کرد و در نهایت، دسترسی همگانی به نفع کشور خواهد بود.»

چندی پیش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای خبر از ارائه دسترسی به اینترنت برای بازی‌سازان خبر داد و اعلام کرد که آن‌ها برای دسترسی به اینترنت نیاز به ثبت‌نام در سامانه همگرا دارند.

تیم ویجیاتو
تیم ویجیاتو

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • No-to-commonist
    No-to-commonist | 2 روز قبل

    سایت دیجیاتو و ویجیاتو و روزیاتو کند که هست کلن تو این مدت هم مدام خطای 405 میده.

  • mr1808
    mr1808 | 2 روز قبل

    اینترنت پرو برای گیم دولوپر ها عملا یه تله هست، چون فعلا دولت هیچ آمار دقیقی از این صنف نداره، چون درامد اکثر گیم دولوپر ها دلاریه، عملا مالیاتی هم نمیتونن بگیرن، با بهانه اینترنت پرو و بررسی سوابق کاری افراد و استودیو های طراحی گیم، مالیات های سنگین میخوان...

    خیلی از دوستان با این ترفند دولت به مشکل برخورد کردن.

مطالب پیشنهادی