ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

زلنیک به سوال عجیب خبرنگار وال استریت ژورنال واکنش نشان داد
اخبار بازی

مدیرعامل تیک تو: ما فقط به GTA وابسته نیستیم؛ ۱۵ مجموعه موفق داریم!

خبرنگار وال استریت ژورنال مدعی شده بود که تیک تو فقط به GTA و Red Dead وابسته است

علیرضا طالقانی
نوشته شده توسط علیرضا طالقانی تاریخ انتشار: 14 آبان 1405 | 16:36

استراوس زلنیک در مصاحبه‌ای درباره GTA 6 با پرسشی عجیب از سوی خبرنگار وال‌استریت ژورنال مواجه شد. خبرنگار مدعی شد که شرکت Take-Two در سبد بازی‌های خود به‌اندازه کافی عناوین موفق و بزرگ ندارد و بیش از حد به GTA 6 وابسته است؛ ادعایی که واکنش جالب مدیرعامل این شرکت را به همراه داشت.

زلنیک پس از سوال خبرنگار وال استریت ژورنال چنین واکنشی نشان داد

جسیکا تونکل، معاون سردبیر بخش رسانه و فناوری وال‌استریت ژورنال، در جریان گفت‌وگویی درباره انتشار GTA 6 از زلنیک پرسید که آیا نگران نیست این بازی تنها اثر بزرگ شرکت باشد و سایر مجموعه‌های Take-Two نتوانند موفقیت مشابهی کسب کنند؟

زلنیک بلافاصله به این ادعا واکنش نشان داد و گفت:

«ببینید، ما ۱۵ مجموعه بازی داریم که هرکدام از آن‌ها در یک نسخه مستقل بیش از ۵ میلیون نسخه فروخته‌اند. به اعتقاد من، بهترین مجموعه از مالکیت‌های فکری اختصاصی در صنعت بازی متعلق به ماست و این موضوع در درآمد، سودآوری و ارزش بازار شرکت نیز مشخص است. فکر می‌کنم بهترین پاسخی که می‌توانم بدهم این است: به آمار و واقعیت‌ها نگاه کنید!»

این پرسش در حالی مطرح شد که Take-Two مالک مجموعه‌های بزرگی مانند Grand Theft Auto، Red Dead Redemption، NBA 2K، Borderlands، BioShock و Civilization است؛ مجموعه‌هایی که بسیاری از آن‌ها سابقه فروش چندمیلیونی دارند.

نکته جالب دیگر اینکه زلنیک در ابتدای مصاحبه، زمانی که خبرنگار از نزدیک بودن انتشار GTA 6 صحبت کرد، با شوخی گفت هنوز دو هفته تا عرضه بازی باقی مانده است، اما چه کسی روزشماری می‌کند؟

این گفت‌وگو در شرایطی انجام شده که GTA 6 قرار است در تاریخ ۲۸ آبان ۱۴۰۵ منتشر شود و یکی از مهم‌ترین عرضه‌های تاریخ صنعت بازی را رقم بزند.

علیرضا طالقانی
علیرضا طالقانی

بازی‌های ویدیویی تا به امروز عضوی جدایی‌ناپذیر از ماجراجویی من بوده و هست. غرق شدن توی دنیای بازی‌ها و تجربه کردن موقعیت‌های مختلف و البته شنیدن داستان‌های جذاب باعث شد تا نوشتن و تحلیل درباره بازی‌ها و اتفاقات صنعت برام اهمیت خیلی زیادی پیدا کنه. دنیای کد و برنامه‌نویسی، موسیقی و کتاب از سرگرمی‌های محبوب من محسوب می‌شن.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی