ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

بهترین حافظه‌های SSD ای‌دیتا برای کنسول‌های ایکس باکس وان و پلی استیشن 4

اگر جزو افرادی باشید که دائما بازی‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف را روی کنسول پلی استیشن 4 یا ایکس باکس وان‌تان دانلود می‌کنید و در عین حال تایم زیادی از روز را به تجربه بازی‌ها اختصاص ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۳:۰۰

اگر جزو افرادی باشید که دائما بازی‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف را روی کنسول پلی استیشن 4 یا ایکس باکس وان‌تان دانلود می‌کنید و در عین حال تایم زیادی از روز را به تجربه بازی‌ها اختصاص می‌دهید، ارتقای حافظه کنسول (خصوصا در مدل‌های ۵۰۰ گیگابایتی) حرکتی بسیار هوشمندانه خواهد بود. هیچکس دلش نمی‌خواهد که با مشکلات کمبود جا و لودینگ‌های طولانی سر و کله بزند، خصوصا وقتی که می‌توانید همان زمان را به تجربه بازی‌ها سپری کنید.

تا به امروز در اخبار شنیده‌ایم که دو کنسول پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس این بار به جای حافظه‌های سنتی HDD، همراه با حافظه‌های بسیار پرسرعت SSD از راه می‌رسند. اما می‌دانستید که این اتفاق کاملا جدیدی نیست و شما هم می‌توانید کنسول فعلی‌تان را به یکی از این حافظه‌ها مجهز کرده و از مزایای متعددش (که کاهش سرعت لودینگ بازی‌ها و همینطور بوت سیستم برخی از آن‌ها هستند) بهره‌مند شوید؟

اگر به دنبال تعبیه SSD در کنسول نسل هشتمی‌تان باشید، بی‌شمار گزینه مختلف در بازار یافت می‌شود و ضمنا اگر حال و حوصله‌ی باز کردن کنسول و تعویض حافظه را نداشته باشید هم، می‌توانید به سراغ حافظه‌های SSD اکسترنال بروید که به راحتی با اتصال از طریق پورت USB، فضای بیشتر را برایتان به ارمغان می‌آورند و ضمنا شما را از دسترسی به HDD هرچند کم‌سرعت‌تر دستگاه محروم نمی‌کنند.

در این مقاله، برخی از بهترین حافظه‌های SSD شرکت ای‌دیتا و آونگ را لیست کرده‌ایم که در قیمت‌هایی مختلف به دست‌تان خواهند رسید اما همگی، تجربه بازی‌های ویدیویی کنسولی را از این رو به آن رو می‌کنند.


ADATA SU800

حافظه ADATA SU800 یکی از آخرین اس‌اس‌دی‌های ADATA با فرم فاکتور ۲.۵ اینچی است که به گفته خود شرکت «غایی‌ترین ارتقا» ممکن برای پی‌سی و کنسول شما خواهد بود. این حافظه به نسبت بسیاری از گزینه‌های بازار قیمت معقولی دارد و سرعتی هم که ارائه می‌کند زمین تا آسمان با سرعت HDD پیش‌فرض کنسول پلی استیشن یا ایکس باکس‌تان متفاوت است. این SSD به خاطر کیفیت ساخت بالا، عملکرد رضایت‌بخش و قیمت منصفانه‌اش، می‌تواند یک گزینه عالی برای بودجه‌های مختلف باشد و دلیل آن، عرضه‌اش در مدل‌های مختلف با کمینه ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت و بیشینه ۲ ترابایت است.

با سرعت خواندن اطلاعات ۵۶۰ مگابایت بر ثانیه‌ای و سرعت نوشتن ۵۲۰ مگابایت بر ثانیه‌ای، SU800 یکی از بهترین حافظه‌هایی بود که ما در ویجیاتو تست کردیم و جایگزینی آن با HDD پلی استیشن 4، به آسانی سرعت بارگذاری بازی‌هایی مانند Horizon: Zero Dawn و Bloodborne (که هر دو به لودینگ‌های طولانی مشهور هستند) را به نصف رساند. از آن‌جایی که معمولا SSDها گران‌قیمت‌تر از HDDها ظاهر می‌شوند، اگر بودجه محدودی دارید مدل‌های ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی ADATA SU800 تمام آن چیزی خواهد بود که برای بازی‌هایی که همواره تجربه‌شان می‌کنید نیاز دارید.


ADATA SU750

مدلی جدیدتر اما فاقد رم نسبت به SSD قبلی که البته بسته به نگاه‌تان، می‌تواند گزینه‌ای مقرون به صرفه‌تر نسبت به SU800 هم به حساب آید. این SSD از نظر مشخصات فنی، تفاوت بسیاری معناداری با SU800 ندارد که منجر به تغییری محسوس در تجربه روزانه بازی‌ها شود،‌ اما در عوض با قیمتی کاربرپسندتر به دست‌تان خواهد رسید. در واقع این یکی از خوش‌قیمت‌ترین SSDهای بازار است که با پرفورمنسش به هیچ وجه ناامیدتان نخواهد کرد.

با میانگین عمر ۲ میلیون ساعته و در مجموع عملکرد عالی در طولانی‌مدت، ADATA SU750 نه فقط برای تولیدکنندگان محتوا یا افرادی که سروری خانگی برای گیمینگ دارند گزینه‌ای ایده‌آل است، بلکه دارندگان پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان را هم از مزایای سرعت خواندن و نوشتن ۵۵۰ و ۵۲۰ مگابایت بر ثانیه‌ای برخوردار می‌کند و همه این‌ها بدون خطاهای رایجی که با استفاده معمول از هارد درایوهای کلاسیک به وجود می‌آید. به خاطر تمام این‌هاست که دائما به شما پیشنهاد می‌کنیم از شر HDD قدیمی کنسولی که سال ۲۰۱۳ عرضه شده راحت شوید و به سراغ SSD بروید.


ADATA SU650

این یکی از آن حافظه‌هاییست که در زبان انگلیسی از اصطلاح جالب «Bang for Buck» برای توصیفش استفاده می‌کنند؛ یعنی بیشترین بهینگی و مقرون به صرفگی در ازای هزینه‌ای که بابتش می‌پردازید. منظورم چیست؟ منظورم اینست که با هزینه‌ای مشابه به مدل‌های کم ظرفیت‌تر و ۲۵۶ گیگابایتی SU800 و SU750، می‌توانید به سراغ مدل ۴۸۰ گیگابایتی SU650 بروید و علی‌رغم دسترسی به سرعت خواندن و نوشتن اندک پایین‌تر، فضای بیشتری برای ذخیره‌سازی چندین و چند بازی محبوب‌تان داشته باشید.

SU650 هم مثل مدل‌های قبلی فرم فاکتور ۲.۵ اینچی داشته و با رابط SATA III به کنسول متصل می‌شود. علاوه بر استاندارد میانگین عمر ۲ میلیون ساعتی، سرعت خواندن و نوشتن در این SSD به ترتیب معادل ۵۲۰ و ۴۵۰ مگابایت بر ثانیه است که در نگاه نخست شاید نسبت به مدل‌های قبلی ناامیدکننده به نظر برسد، اما حقیقت اینست که ارتقای حافظه HDD کنسول به SSD آنقدر به اندازه کافی تفاوت ایجاد می‌کند که تفاوت اندک میان سرعت خواندن و نوشتن در SSDهای مختلف اصلا به چشم‌تان نخواهد آمد. در عوض به تمام بازی‌های سنگین‌وزن و حجیمی فکر کنید که می‌توانید در این SSD پر ظرفیت‌تر جا دهید.


ADATA XPG SD700X

از این لحظه وارد قلمروی حافظه‌های SSD اکسترنال می‌شویم که دو مزیت بزرگ نسبت به حافظه‌های اینترنال به ارمغان می‌آورند. نخست اینکه این حافظه‌ها بدون هیچ دردسر به کنسول متصل می‌شوند و نیازی به بیرون ریختن دل و روده دستگاه نیست. دیگر اینکه با استفاده از حافظه‌های اکسترنال، دیگر دسترسی به حافظه پیش‌فرض کنسول را از دست نمی‌دهید و در واقع دو فضای ذخیره‌سازی خواهید داشت که نقش مکمل را برای یکدیگر ایفا می‌کنند.

حافظه اکسترنال SD700X که توسط برند XPG، زیرمجموعه ای‌دیتا، ساخته شده از طریق USB 3.1 به کنسول گیمینگ شما متصل می‌گردد و اطلاعات را با سرعت ۴۴۰ مگابایت بر ثانیه خوانده و با سرعت ۴۳۰ مگابایت بر ثانیه می‌نویسد که همچنان چهار برابر از سرعت حافظه پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان بیشتر است. از دیگر مزایای SD700X می‌توان به وزن بسیار اندک ۱۰۰ گرمی آن اشاره کرد که باعث می‌شود شدیدا حمل‌پذیر باشد.

و در نهایت با سه ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت، ۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت، گزینه‌های زیادی پیش رویتان است که بسته به نیازتان می‌توانید به سراغ‌شان بروید.


ADATA SD600Q

این SSD اکسترنال چند مزیت در برابر SD700X دارد. از جمله این مزیت‌ها اینکه SD600Q از سرعت خواندن و نوشتن یکسان ۴۴۰ مگابایت بر ثانیه پشتیبانی می‌کند که به معنای بهبودی اندک نسبت به SD700X است و از سوی دیگر با دریافت استاندارد نظامی MIL-STD-810G 516.6، در برابر افتادن از ارتفاع ۲.۱ متری مقاوم است. SD600Q از طریق پورت USB 3.2 به کامپیوتر و کنسول‌ها متصل می‌شود و تنها ۶۰ گرم وزن دارد که یعنی شدیدا سبک و حمل‌پذیر است.

SD600Q در سه ظرفیت ۲۴۰ گیگابایت، ۴۸۰ گیگابایت و ۹۶۰ گیگابایت از راه می‌رسد و این به خاطر قابلیت Overprovisioning است که ذخیره‌سازی و رمزگذاری اطلاعات را بهینه‌تر می‌کند. و تمام این‌ها در ازای قیمتی پایین‌تر نسبت به SD700X. در مجموع با تمام توضیحاتی که راجع به حافظه‌های SSD اکسترنال ارائه کردم و با نگاهی به قیمت‌های SD600Q نسبت به آنچه در بازار یافت می‌شود، این یکی از مقرون به صرفه‌ترین گزینه‌ها برای افرادیست که با محدودیت جدی در بودجه مواجه هستند اما نمی‌خواهند کارایی را فدا کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Zebco
    Zebco | ۳۱ خرداد ۱۳۹۹

    قیمت Adata su750 512gb یک میلیون و پونصده واقعا بنظرتون به سرفست؟ اونم با این قیمت دلار که روزانه میره بالاتر :\

مطالب پیشنهادی