ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

قیمت بازی
اخبار و مقالات

فیل اسپنسر با افزایش قیمت بازی ها در نسل نهم مشکلی ندارد

فیل اسپنسر افزایش قیمت بازی ها بر روی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس را به خاطر افزایش هزینه‌های ساخت بازی‌ها منطقی می‌داند. کمپانی 2K Games در ابتدای ماه جاری طی بیانیه‌ای اعلام ...

محمدسعید خزایی
نوشته شده توسط محمدسعید خزایی تاریخ انتشار: 30 تیر 1399 | 10:22

فیل اسپنسر افزایش قیمت بازی ها بر روی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس را به خاطر افزایش هزینه‌های ساخت بازی‌ها منطقی می‌داند.

کمپانی 2K Games در ابتدای ماه جاری طی بیانیه‌ای اعلام کرد که برای خرید NBA 2K21 روی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس باید 70 دلار بپردازید.پس از آن گزارشاتی منتشر شد که نشان می‌دهند سایر کمپانی‌های بازی‌سازی نیز قصد دارند قیمت بازی‌های خود را افزایش دهند. در همین راستا فیل اسپنسر، مدیر ایکس‌باکس در گفت‌وگو با واشنگتون پست اعلام کرده مشکلی با افزایش قیمت بازی ها در نسل نهم ندارد.

ما به عنوان یک صنعتگر می‌توانیم بازی‌ها را آن‌طور که صلاح می‌دانیم قیمت‌گذاری کنیم و بازیکنان -مشتریان- باید تصمیم بگیرند که آن قیمت منطقی است یا نه. من با افرادی که می‌خواهند قیمت جدیدی برای بازی‌های ویدیویی تصویب کنند مخالف نیستم؛ زیرا می‌دانم هر کمپانی می‌خواهد تصمیماتش را بر اساس اهداف تجاری‌اش سامان‌دهی کند. امروزه بازیکنان گستره وسیعی از انتخاب‌ها را پیش رو دارند، من می‌دانم مشتری کنترل قیمت‌ها را برعهده دارد و به آن سیستم -قیمت‌گذاری- اعتماد دارم.

از زمانی که من وارد صنعت بازی‌های ویدیویی شدم تا به امروز، قیمت یک بازی بزرگ 60 دلار باقی مانده در حالی که هزینه‌های ساخت آن به ده برابر رسیده‌است. به‌طور کلی اگر شما در قیمت‌گذاری انعطاف‌پذیر نباشید و هزینه‌های خط تولید افزایش یابد، به مشکل برخواهید خورد. به همین خاطر تصور می‌کنم بازی‌سازان در نسل نهم قصد دارد به هم‌خوانی این دو ضرورت -هزینه‌های تولید و قیمت نهایی- توجه بیشتری داشته باشند.

هرچند اسپنسر در این گفت‌وگو اعلام نکرد قیمت بازی‌های ایکس باکس سری ایکس چقدر خواهد بود، اما این‌طور که پیداست اگر تمام شرکت‌های مهم بازی‌سازی قیمت بازی‌های خود را به 70 دلار افزایش دهند، مایکروسافت با آن‌ها همراه خواهد شد.

نظر شما در این‌باره چیست؟ آیا افزایش 10 دلاری قیمت بازی‌های AAA در نسل بعد را الزامی می‌دانید؟ نظرات خود در این‌باره را با ما و سایر کاربران ویجیاتو به اشتراک بگذارید.

بیشتر بخوانید:

محمدسعید خزایی
محمدسعید خزایی

یه جوان عاشق سینما و بازی‌های ویدیویی! دوست‌دار ادبیات، تاریخ، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و موسیقی. محمدسعید بیشتر از همه چیز، نوشتن برای فیلم‌های سینمایی و صحبت کردن در مورد کارگردان‌های محبوبش دوست‌داره و عاشق فیفا بازی کردنه!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (14 مورد)
  • سهیل
    سهیل | 30 تیر 1399

    جوری که حسن‌ دست گرفته و مملکت رو تو هوا گذاشته
    من فکر نکنم اکثر گیمر های ایران بتونن مهاجرت کنن نسل نه
    البته میدونم که همه سروته یک کرباسند

  • وحید
    وحید | 30 تیر 1399

    آخی 70 دلار چقدر کم قیمت!‌‌‌!‌ به پول ایران قیمت هر بازی کنسول های نسل نهمی حدودأ بین ۱ و نیم میلیون تا ۲ میلیون میشه? تازه این ۷۰ دلار فکر کنم برای بازی های ارزان قیمتش باشه...
    فیل اسپنسر باید مخالف افزایش قیمت بازی ها بود نه موافق، فازش چی‌بود?

  • PlagroundGames
    PlagroundGames | 30 تیر 1399

    اسپنسی این دیگه چه چرتی بود گفتی
    تو الان باید مخالفت میکردی
    الآن بازی های چرت یوبی یا بازی های چرت تری مثل جاست کاز و ریج 2 چرا باید 60 دلار خرجشون بشه

  • Persian gamer
    Persian gamer | 30 تیر 1399

    سلام به نظرتون سه گانه ریمستر شده بازی کرش بندیکوت ۲۰۱۸ بخرم یا بازی دث استرندینگ (کرش چند ساعت زمان میبره تموم شه و دث استرندینگ چقدر زمان میبره???)

    • RAMTIN
      RAMTIN | 30 تیر 1399

      دث استرندینگ فوق العاده ست.

    • MOBIN_GAMER
      MOBIN_GAMER | 30 تیر 1399

      دث استرندینگ رو ول کن،البته این نظر منه?
      کرش بندیکوت از اون جذاب تره
      ولی اگه یه بازی داستانی طولانی میخوای دث استرندینگ رو بگیر

  • سینا2
    سینا2 | 30 تیر 1399

    مشخصه که آمریکایی ها و ژاپنی ها و اروپایی ها با ده دلار بیشتر چندان مشکلی ندارن اما ما ایرانی ها 1 دلار هم افزایش قیمت دهنمون رو سرویس میکنه. البته از نظر اونا ما وجود خارجی نداریم و هر چی بازی و کنسول در ایران فروخته میشه به پای امارات و عربستان و کویت و بحرین نوشته میشه.

    • mehran sb
      mehran sb | 30 تیر 1399

      شما از کجا میدونید که مشکلی‌ ندارند؟ دقیقا ۴ روز پیش همکار و دوست بسیار صمیمی‌ من اومد پیشم و من گذاشتم که بازی Erica رو بازی کنه چون اصلا گیمر نیست و این تنها بازی بود که میتونست به راحتی‌ بازی کنه. آخر از من پرسید که قیمت این بازی‌ها چقدر هست؟ که من گفتم اکثرا ۶۹ یورو. همین شخصی‌ که آلمانی‌ هم هست و فیش حقوقی بالای ۳۰۰۰ یورو هم داره، برگشت خیلی‌ راحت گفت، خیلی‌ گرونه. این مثالی که زدم برای همین چند روز پیش و نظر یک خارجی‌ بود. اصلا اینطور نیست که شما فکر می‌کنید این بازی‌ها ارزون به حساب بیاد. درسته تهیه کردنش غیر ممکن نیست اما لزوما به معنی‌ مشکلی‌ نداشتن با قیمت هم نیست.

      • سینا2
        سینا2 | 30 تیر 1399

        خودت جواب خودت رو دادی. به قول خودت با فیش حقوقی 3000 یورو (کاری با هزینه های دیگه ندارم) 10 یورو میشه 0.003م حقوق ماهانه. تو ایران شما 3 میلیون حقوق بگیری 10 دلار افزایش قیمت میشه 0.08م حقوق ماهیانه. یعنی ما تو ایران باید نسبت به یک المانی 27 برابر بیشتر از حقوقمون خرج یک بازی کنیم.
        توجه کن که ما داریم نسبی صحبت میکنیم. 10 سال پیش که وضع اقتصادی مملکت بهتر بود هر بازی ps3 طرفا 60-70 تومن قیمت داشت در حالیکه حقوق ماهیانه یک کارمند طرفا 1 میلیون تومن بود. یعنی شما میتونستی با حقوق یک ماهت 13-14 تا بازی ps3 بگیری اما آن زمان هم خیلی ها نسبت به قیمت بازی ها اعتراض داشتن و از خریدش امتناع میکردن چون اگر پول کمتری برای خرید بازی خرج میکردن میتونستن چیزای دیگه بخرن. مثل دوستت که اگر 0.003 بیشتر از حقوق ماهیانه خودش رو صرف بازی نکنه احتمالا میتونه 1 پیتزا بیشتر بخوره!

        • mehran sb
          mehran sb | 31 تیر 1399

          شما اول صحبتتون اشاره به خارجی‌‌ها کردید که مشکلی‌ ندارند با افزایش قیمت و منم گفتم که اتفاقا دارند. ببینید مقایسه ایران با بقیه کشور‌ها به نظرم از اساس مشکل داره. بر هیچ کسی‌ پوشیده نیست که مساله ایران به بغرنج‌ترین حالت ممکن رسیده. در مورد فیش حقوقی دوست بنده، این مبلغ بدون کسر مالیات بود که البته اگر مالیات ازش کسر بشه خب این مبلغ نمی‌‌مونه. من یه جای دیگه هم در مورد هزینه‌ها توضیح دادم. به هر حال با افزایش قیمت گیمر آسیب میبینه. مهم نیست کجا باشه. مهم اینه که برای افزایش قیمت از این سرگرمی دور نشه. من خواهشم اینه که واقعا ایران رو مثال نزنیم چون هم من میدونم و هم شما که وضعیت به چه سمتی‌ هر روز داره پیش میره و بارها گفتم که هر چیزی که شما و بقیه دوستان در مورد ایران اشاره می‌کنید کاملا درسته. حالا در مورد وضعیت معیشتی و اقتصادی باشه یا سرگرمی. ولی‌ جدا عرض می‌کنم، این تفکر که برای خارجی‌‌ها مهم نیست رو کنار بذارید. برای همه ما مهمه که جنسی‌ رو گرون تر نخریم.

  • 76gamer
    76gamer | 30 تیر 1399

    کاشکی یکی از خارجی ها به قیمت دلار تو ایران توجه میکرد

  • ROCKSTAR
    ROCKSTAR | 30 تیر 1399

    حالا کاری به وضعیت ایرا‌ن ندارم
    ولی بازیایی مثل رد دد با این همه هزینه واقعا حق دارن قیمتشون بالا باشه نه بازیایی مثل فیفا هر سال یه کپی پیست منتشر می‌کنه

  • محمدرضا
    محمدرضا | 30 تیر 1399

    ما ایرانی ها ۶۰دلار نمیدادیم اکانت هکی میخریدیم حالا ۷۰ دلار بدیم زکی

  • XBox-Live
    XBox-Live | 30 تیر 1399

    خوب بازی ها دارن گرون میشن دلار در ایران هم که از ونزوئلا رو شکست داد
    بازی های هیجان انگیز ایکس باکس هم که اکثر Gold لازمند
    خرید کنسول جدید هم که احتمالا 15 میلیون تومان رو میره
    بی جهت هم نیست که خرافه چی ها ایرانی هارو حواله اون دنیا میدن خخخ

مطالب پیشنهادی