با کمی نوستالژی روی موبایلتان چطورید؟
اگر طرفدار سبک پلتفرمر هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Red Ball 4 همراه ویجیاتو باشید. اگر تجربه کار با موبایلهای قدیمی نوکیا یا سونی اریکسون را داشته باشید، قطعا بازی ...
اگر تجربه کار با موبایلهای قدیمی نوکیا یا سونی اریکسون را داشته باشید، قطعا بازی Bounce را به خاطر دارید. یکی از ابتداییترین بازیهای پلتفرمر روی موبایلهای ساده و قدیمی که با وجود تمام محدودیتهایش، باز هم میتوانست ساعتها مخاطبین خود را سرگرم کند. زمان به سرعت میگذرد و قطار پیشرفت تکنولوژی با سرعتی حیرت آور ایستگاههای رشد و بلوغ خود را پشت سر میگذارد. مهم نیست در کدام کوپه این قطار سوار باشید، مهم این است هر مسافر که از این ایستگاهها عبور میکند، تغییراتی بنیادین را در خود احساس میکند.
پس از عرضه Bounce به صورت رنگی روی سیستم عامل جاوا و موبایلهای پیشرفتهتر نوکیا، در سال ۲۰۰۸ و با پشتیبانی King، بازی Red Ball ساخته شد. درواقع میتوان Red Ball را نسخه به روزتر Bounce دانست که با حفظ چهارچوب اصلی بازی و اضافه کردن المانهای محبوب سبک پلتفرمر ظاهری نو و دوست داشتنی به خود گرفته بود. آخرین بازی عرضه شده در این سری بازیها Red Ball 4 نام دارد که با بیش از صد میلیون دانلود در فروشگاه پلی استور به عنوان یکی از محبوبترین بازیهای پلتفورمر این فروشگاه شناخته میشود.
درواقع این مسئله جایی است که میتوان از آن به عنوان نقطه قوت Red Ball 4 یاد کرد. همه چیز وابسته به روان بودن گیم پلی و ساده بودن شکل ظاهری آن است. شما در بازی قِل میخورید و به اطراف میپرید. با استفاده از همین دو مکانیزم ساده میبایست در محیط بازی جابجا شوید، دشمنانتان را از بین ببرید و در راستای حل پازلها و رد شدن از موانع، آیتمهای مختلف داخل محیط را حرکت دهید. بازی دارای چهار بخش یا دنیای مختلف است و مجموعا شامل ۶۰ مرحله میشود. با وجود اینکه مراحل ابتدایی پیچیدگی خاصی ندارند، اما به مرور زمان و با پیشروی در بازی، طراحی مراحل آن پیچیدهتر و چالش برانگیزتر میشود.
بازی پایبند به اصول ابتدایی و ساده شناخته شده در این سری بازیهاست، اما تغییرات جذابی که در آن اعمال شده دلیل اصلی موفقیت Red Ball 4 محسوب میشود. همچون سری بازیهای سوپر ماریو، برای از بین بردن دشمنان درون بازی نیاز دارید روی سرشان بپرید و در این برخی از دشمنان با توجه به خصوصیتشان، سختتر و با ضرباتی بیشتر از بین میروند. پازلهای بازی نیز گرچه ساده هستند و عموما شامل جابجا کردن اشیاء در محیط برای رد شدن از موانع از میشوند، اما به خوبی مانع از یکنواخت شدن بازی میشوند. در این میان برای ورود به هر بخش نیز باید با باس فایت آن مبارزه کنید و با موفقیت آن را پشت سر بگذارید.
لازم نیست سالها پیش Bounce را روی ۱۱۰۰ خود بازی کرده باشید تا حس نوستالژیک Red Ball 4 دلیلی برای تجربه آن محسوب شود. اگر به بازیهای پلتفرمر ساده علاقه دارید یا به دنبال پیدا کردن بازیای مناسب برای کودک خود هستید، Red Ball 4 میتواند گزینهای مناسب برایتان محسوب شود.
گذر زمان Bounce را از صفحه کوچک موبایلهای نوکیا به Red Ball 4 روی تلفنهای هوشمند شش اینچی رسانده. اما مسئله حائز اهمیت برایمان این است که لذت تجربه بازی مشابه سابق است و فارغ از ساده بودن بازی به نسبت پلتفرمرهای مشابه، همچنان میتوانید ساعتها از تجربه آن لذت ببرید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این که تو نوکیا خیلی خوب بود دلیلی بر خوب بودنش برای گوشی های الان نیست.
یادمه با دوستم میرفتیم توپ هایی که توسط باس ها زندانی شده بودن چه ادرنالیتی داشتیم
ولی این یه توپ بیشتر نداره.
من رفتم روزیاتو لطفا آیتم ویدئویی تاریخچه بازی ها درست کنید مثلا ۲۰ سال پیش راک استار تاسیس شد یا gta v پنج سال پیش اومد یا چیز های دیگه
لطفا آیتم ویدئویی تاریخچه بازی ها درست کنید مثلا ۲۰ سال پیش راک استار تاسیس شد یا gta v پنج سال پیش اومد
منم با این بازی خاطره دارم یادش بخیر
? ?
? ? ? ? ?????
????????????????????? ............................?
یادش بخیر من تو گوشی پسرخالم بازی میکردم
ممنون بابت معرفی، دانلودش کردم.یادمه بازیش روی نوکیا خیلی سخت بود و یه رمز داشت که میزدی همه چی ساده میشد ولی با این حال نتونستم تمومش کنم و نفهمیدم آخرش چی میشد.
یادش بخیر عجب چیزی بود این بازی
کیفی که ما با این بازی و snake رو نوکیا میکردیم باور کنید الان با پابجی و کالاف دیوتی رو موبایل نمیکنیم
برای نوستالژیش هم شده بازی رو دانلود میکنم فقط کاش گرافیکش هم مثل قدیم بود اون موقع دیگه کامل میشد