ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

جزئیات بیشتری از دشمنان و باس‌های Resident Evil Village لو رفت

در همان لیکی که خبر از نسخه واقعیت مجازی Resident Evil Village برای پلی استیشن 5 می‌داد، جزئیات جدیدی هم از دشمنان و باس‌های بازی لو رفته است. این لیک‌ها توسط بازیکنانی که توانسته‌اند تجربه‌ای ...

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی تاریخ انتشار: 11 مرداد 1399 | 11:04

در همان لیکی که خبر از نسخه واقعیت مجازی Resident Evil Village برای پلی استیشن 5 می‌داد، جزئیات جدیدی هم از دشمنان و باس‌های بازی لو رفته است.

این لیک‌ها توسط بازیکنانی که توانسته‌اند تجربه‌ای زودهنگام از بازی داشته باشند منتشر شده‌اند و سایت BioHazard Declassified هم همه آن‌ها را در یک گزارش جمع کرده است. این بازیکنان توانسته‌اند وارد روستایی که بازی در آن جریان دارد و همچنین قلعه مخوف آن شوند. اطلاعات بسیاری از بازی طی این دموها لو رفته و در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

یکی از باس‌هایی که در قلعه با آن مواجه می‌شوید قرار است شباهت‌هایی با یکی از شخصیت‌های منفی نسخه هفتم داشته باشد، که با استفاده از حشرات مبارزه می‌کرد. همچنین یک مینی باس هم وجود دارد که پلی تسترها آن را The Gorilla-Man می‌نامند. او که به زنجیر کشیده شده و یک تبر بزرگ در دستانش دارد، دائما با صدایی دردناک از ایتن وینترز (شخصیت اصلی بازی) درخواست کمک می‌کند، در حالی که می‌خواهد او را بکشد.

منابع BioHazard Declassified درباره دشمنان «گرگینه» که از لیک‌ها و تریلر اول با آن‌ها آشنا شدیم صحبت کرده‌اند. این هیولاهای پشمالو در دمو حضور پیدا کرده بودند و طبق توضیحات، کشتنشان بسیار سخت بود. آن‌ها بر خلاف دیگر دشمنان که به زور راه می‌روند، بسیار چابک و سریع هستند و حتی می‌توانند تیرهای شما را جاخالی دهند. حتی گفته شده که بازیکنان تیرهای زیادی از سلاح کمری و شاتگانشان را سر کشتن یکی از این‌ها حرام کرده‌اند.

Resident Evil Village قرار است در سال ۲۰۲۱ برای پلی استیشن 5، ایکس باکس سری ایکس و پی‌سی عرضه شود. یک نسخه مخصوص پلی استیشن 4 و ایکس باکس وان هم در دست ساخت بود، اما طبق ادعای منابع معتبر به دلیل مشکلات فنی کنسل شد.

بیشتر بخوانید:

رایان زجاجی
رایان زجاجی

روزی روزگاری، یه پسربچه ۵ ساله برای اولین بار کنترلر پلی استیشن رو در دست گرفت و از اون روز زندگیش برای همیشه عوض شد. اون کودک یکم بزرگ شد و چندین سال بعد روی ایکس باکسش برای اولین بار اسکایریم رو تجربه کرد و فهمید که انگار می‌شه توی ویدیو گیم زندگی هم کرد. نوجوان قصه ما حالا بزرگ شده و دوست داره از زندگی‌اش توی دنیای رنگارنگ بازی‌ها براتون تعریف کنه.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (8 مورد)
  • Erfan.Magnum
    Erfan.Magnum | 12 مرداد 1399

    تو هفت مارگاریت بود که با حشرات میجنگید

  • cool-shooter
    cool-shooter | 12 مرداد 1399

    واقعا یه حس فوق العاده ای نسبت بهش پیدا کردم هایپ داشتم حالا بیشتر شده واقعا بنظرم فرانچایز رو میترکونه شک نکنید متا این بازی بالا 90 میاد خیلی قشنگ میشه باور کنید پتانسیل بهترین بازی سال رو داره فقط امیدوارم که رو ایتن کارکرده باشن که بیشتر تو دل ما جا بیوفته. تو اینستا که داشتم هشتگ رزیدنت اویل میدیدم یه عکس دیدم که خیلی واقعا ناراحت شدم اون درباره کریس بود داشت از مرگش خبر میداد واقعا اون روز عزاست برای من اگه کریس بمیره خب راستش من کریس رو بیشتر از لیان دوست دارم ولی لیانم عشقه فقط امیدوارم کریس نمیره و به اوج برسه

  • Edjdps
    Edjdps | 11 مرداد 1399

    پس این نیما فرشین کجاست ک دربارش مقاله بنویسه؟

  • Avowed
    Avowed | 11 مرداد 1399

    امیدوارم بازیه خوبی بشه

  • just-xbox
    just-xbox | 11 مرداد 1399

    بازي فوق العاده ايي ميشه

  • Shayan
    Shayan | 11 مرداد 1399

    وای خدا بیشتر هایپ شدم برا این بازی تریلر جدیدش کی میاد پس؟

  • Rdfd
    Rdfd | 11 مرداد 1399

    قالب جدید مبارکه

  • sam-fisher
    sam-fisher | 11 مرداد 1399

    اخرش که دخل همشون رو میارم پس من مشکل بزرگی برای اونا هستم

مطالب پیشنهادی