ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

گیم استریمرها چگونه درآمدزایی می‌کنند؟ – راهکار پرداخت پی‌پینگ

فردی که هنگام بازی ویدیویی، تصویر خود را به صورت کاملا زنده و لایو، برای دیگران مخابره می‌کند، گیم استریمر نام دارد. افراد می‌توانند از طریق پلتفرم‌های مختلفی، هنگام بازی کردن، ویدیو زنده خود را ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۰

فردی که هنگام بازی ویدیویی، تصویر خود را به صورت کاملا زنده و لایو، برای دیگران مخابره می‌کند، گیم استریمر نام دارد. افراد می‌توانند از طریق پلتفرم‌های مختلفی، هنگام بازی کردن، ویدیو زنده خود را نیز ارسال کنند و در سوی دیگر پلتفرم، علاقه‌مندان، به تماشای بازی آن‌ها بنشینند. پلتفرم‌های متعددی در ایران و خارج از ایران برای استریم گیم وجود دارد؛ توییچ (twitch) و یوتیوب، دو مورد از محبوب‌ترین پلتفرم‌های گیم استریمینگ هستند. اما سوالی که در این مقاله مد نظر ماست آن است که گیم استریمرها چگونه درآمدزایی می‌کنند؟ در ادامه به بررسی روش‌های مختلف درآمدزایی از طریق استریم گیم می‌پردازیم.

استریم گیم از حوالی سال 2010 و با فعالیت قوی twitch شروع شد و سپس توسط سایر بازیگران این حوزه مانند یوتیوب و فیسبوک، گسترده‌تر شد. در سال 2014، ترافیک صرف‌شده برای مشاهده استریم بازی، از ترافیک مشاهده شبکه HBO بیش‌تر بوده است!

آیا می‌توان با استریم بازی، درآمدزایی کرد؟

بسیاری از گیم استریمرها، به صورت تمام وقت، خود را درگیر این کار می‌کنند و به آن به چشم یک شغل تمام عیار می‌نگرند. راه‌های متعددی برای درآمدزایی از طریق استریم گیم وجود دارد؛ به عنوان مثال، یکی از روش‌ها، دریافت حمایت مالی یا همان دونیت است؛ روش‌های دیگری نیز مانند فروش اشتراک، تبلیغات برای برندهای مختلف و گرفتن اسپانسر وجود دارد. به دلیل زیاد شدن گیم استریمرها و شدید شدن رقابت در یان حوزه برای کسب توجه سایرین، شاید فضا برای کسب درآمد کمی سخت شده باشد؛ اما اگر هنوز هم اصرار به کسب درآمد از طریق استریم گیم دارید، ادامه این مقاله را از دست ندهید!

راهکار پرداخت پی‌پینگ برای دریافت حمایت مالی

درگاه پرداخت پی‌پینگ، به عنوان یکی از شرکت‌های نوآور در حوزه پرداخت امن و به عنوان پرداخت یار رسمی بانک مرکزی، سرویس‌های مختلفی را برای کسب درآمد، در اختیار گیم استریمرها قرار می‌دهد. برخی از این سرویس‌ها عبارتند از:

  • سرویس آیتم مالی برای جذب کمک‌ها به منظور انجام کاری خاص (مثلا خرید یک دوربین)
  • سرویس درگاه پرداخت شخصی (بدون داشتن سایت)
  • اسکریپت حمایت مالی
  • افزونه‌ها و ماژول‌های مختلف دونیت

در ادامه و پس از معرفی روش‌های مرسوم درآمدزایی از استریم گیم در دنیا، به طور کامل‌تر، سرویس‌های پی‌پینگ را بررسی می‌کنیم.

گیم استریمرها در توییچ، چگونه درآمد کسب می‌کنند؟

همان طور که گفته شد، توییچ که یکی از زیرمجموعه‌های شرکت آمازون است، محبوب‌ترین پلتفرم استریم گیم است. مهم‌ترین روش‌های درآمدزایی در توییچ عبارتند از:

فروش اشتراک عضویت در کانال

توییچ نیمی از حق اشتراکی که از افراد دریافت می‌کند را به استریمر می‌دهد؛ در واقع مخاطبان برای حمایت از استریمر، اشتراک آن‌ها را تهیه می‌کنند و به این ترتیب مبلغی را به وی هدیه می‌دهند. هزینه خریداری اشتراک هر استریمر در توییچ، ماهانه بین 5 تا 25 دلار است. کاربران توییچ می‌توانند برای بقیه اشتراک تهیه کنند و به آن‌ها هدیه دهند؛ کاربران سرویس آمازون پرایم هم یک ماه رایگان به توییچ دسترسی دارند.

Cheer و دونیت

در حین مشاهده‌ی گیم، اگر مخاطب کلمه Cheer را تایپ کند، می‌تواند به میزان دلخواه، Bit که واحد پولی توییچ است به استریمر هدیه دهد؛ هر Bit در حدود 0.01 دلار است. علاوه بر این، می‌توان از طریق درگاه‌هایی که استریمر دکمه آن را قرار داده است (مانند درگاه پی پال و درگاه ارزهای دیجیتال)، مستقیما به حساب استریمر، حمایت مالی انجام داد.

درآمدزایی از طریق تبلیغات

در توییچ نیز مانند یوتیوب، می‌توان از طریق پخش ویدیوهای تبلیغاتی قبل از شروع بازی یا در میان آن، درآمدزایی داشت؛ این روش مناسب استریمرهایی است که محبوبیت و تعداد مخاطبین بالایی دارند.

اسپانسرشیپ

در این روش نیز برندهای بزرگ، به صورت کوتاه مدت یا بلند مدت، اسپانسر یک استریمر می‌شوند؛ به این ترتیب برند آن‌ها تبلیغ می‌شود و استریمر نیز مبلغی را دریافت می‌کند.

فروش افیلیت

با قرار دادن محصولات مختلف آمازون در پروفایل توییچ خود، می‌توانید این محصولات را تبلیغ کنید و در ازای هر فروش، درصدی را دریافت نمایید.

فروش محصولات

فروش محصول نیز یکی از روش‌های مرسوم کسب درآمد از طریق استریم گیم است؛ در این روش فرد با قرار دادن محصولات خود در پروفایل، آن‌ها را به فروش می‌رساند.

آیتم مالی پی‌پینگ

فرض کنید بخواهید به عنوان یک استریمر، برای موردی خاص مانند خرید هدفون، کمک مالی جمع‌آوری کنید؛ در پی‌پینگ می‌توانید چنین موردی را در قالب یک آیتم مالی بسازید. آیتم مالی در واقع یک لینک پرداخت با قیمتی معین و توضیحات دلخواه شماست. مخاطبان با کلیک بر روی لینک و مشاهده قیمت و توضیحات، به درگاه امن پرداخت منتقل می‌شوند و پول را به حساب پی‌پینگ شما واریز می‌کنند.

درگاه پرداخت شخصی

درگاه پرداخت شخصی یک صفحه با لینکی به فرم payping.ir/username است؛ حامیان شما با ورود به این صفحه می‌توانند مبلغ دلخواه خود را برای حمایت وارد کنند و توضیحی نیز بنویسند. پس از آن به درگاه پرداخت منتقل می‌شوند و به صورت کاملا امن، فرایند پرداخت را انجام می‌دهند. توجه داشته باشید که در این روش به این علت که اطلاعات کارت بانکی شما در اختیار سایرین قرار نمی‌گیرد، هیچ گونه خطری شما را تهدید نمی‌کند و می‌توانید با خیال راحت، کمک‌های مالی حامیان خود را دریافت کنید.

اسکریپت حمایت مالی

اسکریپت حمایت مالی، یکی از سرویس‌های  پی‌پینگ است که علاوه بر زیبایی بصری و تجربه‌ی بی‌نظیر کاربری، فرایند دریافت حمایت مالی را بسیار راحت‌تر و سریع‌تر کرده است. در صفحات حاوی این اسکریپت، یک زبانه اضافه می‌‌شود که کاربر با کلیک بر روی آن می‌‌تواند در همان صفحه، حمایت خود را انجام دهد. این اسکریپت در تمامی انواع سایت‌ها و با هر تکنولوژی ساختی، قابل پیاده‌سازی است. می‌توانید به هر تعداد صفحه از سایتتان که بخواهید، اسکریپت حمایت مالی را اضافه کنید.

اسکریپت حمایت مالی در حالتی برای شما مفید است که صاحب سایت اختصاصی باشید یا بتوانید کد جاوااسکریپت را در پلتفرم استریم خود قرار دهید.

پلاگین حمایت مالی

استفاده از پلاگین‌ها و فرم‌های حمایت مالی، یکی از راحت‌ترین راه‌ها برای دریافت حمایت مالی از طریق سایت‌های ساخته‌شده توسط وردپرس و جوملا است. درگاه پرداخت پی‌پینگ، پلاگین‌های مختلفی ارائه می‌دهد که با نصب هر یک از آن‌ها، می‌توانید امکان اتصال به درگاه پرداخت را برای سایت خود ایجاد کنید.

مدیریت و گزارش‌‌گیری یکپارچه از پرداخت‌‌ها

با ثبت نام در پی‌‌پینگ، یک داشبورد اختصاصی به شما تعلق می‌‌گیرد که از طریق آن می‌‌توانید تمامی سرویس‌‌های مورد نیاز خود را کنترل کنید؛ علاوه بر این در این داشبورد، یک سیستم گزارش‌‌گیری حرفه‌‌ای تعبیه شده است تا در بازه زمانی دلخواه خود، از پرداخت‌‌ها گزارش‌‌گیری کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (8 مورد)
  • یونس
    یونس | ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱

    اگر ادمینی پیدام کنه بن کردنم حلاله

  • amir113
    amir113 | ۱۴ مهر ۱۳۹۹

    مگه نمی‌دونید استریمر‌ها کلا‌هبردا‌ر‌ن ?

    • MrXAliF22f1gpm
      MrXAliF22f1gpm | ۱۴ مهر ۱۳۹۹

      شوخی کردی دیگه ؟ من رو استریمرا حساسم . خط قرمز رو رد میکنی اینطوری.

      • Ragnorak
        Ragnorak | ۱۴ مهر ۱۳۹۹

        اقا جان خنده رو ببین دیگه معلومه شوخیه
        اگه نمیدونی بگم که اخبار چند وقت پیش استریمر ها رو کلاهبردار اعلام کرد ???

      • amir113
        amir113 | ۱۴ مهر ۱۳۹۹

        شوخیه ?

    • Ragnorak
      Ragnorak | ۱۴ مهر ۱۳۹۹

      ?????

    • Alireza2007
      Alireza2007 | ۱۵ مهر ۱۳۹۹

      دهنت سرویس D:

    • Amir-sta
      Amir-sta | ۲۸ مرداد ۱۴۰۰

      به شدت مخالفم جناپ و این صوبتا
      خیلی بهم بر خورد که بهمون میگید کلاه بردار :/
      مگ استریمر بودن چشع؟

مطالب پیشنهادی