۱۰ بازی چند نفرهای که برای تجربهشان نیازی به اینترنت ندارید
نمیتوان هیجان انگیز بودن یک همکاری دو نفره برای رسیدن به هدفی خاص را کتمان کرد. در گذشته خیلی از بازیها به ما اجازه میدادند که روی یک صندلی بشینیم و با دوستمان ماجراجویی بینظیری ...
نمیتوان هیجان انگیز بودن یک همکاری دو نفره برای رسیدن به هدفی خاص را کتمان کرد. در گذشته خیلی از بازیها به ما اجازه میدادند که روی یک صندلی بشینیم و با دوستمان ماجراجویی بینظیری را تجربه کنیم. اما با باز شدن پای اینترنت به خانهها، بین ما و هم بازیهایمان هم فاصله افتاد و حالا در بهترین حالت فقط میتوانیم از طریق اینترنت به اجرای چند نفره بازیها بپردازیم. با این حال، هنوز هم هستند بازیهایی که به ما اجازه میدهند بدون دسترسی به اینترنت، کنار یکدیگر جمع شویم و از یک همکاری چند نفره لذت ببریم. در این مقاله سراغ ۱۰ مورد از همین بازیها رفتم و از بازیهای چند نفره آفلاینی برایتان گفتم که بدون دسترسی به اینترنت میتوانید با دوستانتان تجربه کنید. با ویجیاتو همراه باشید.
A Way Out (10
اگر به دنبال یک تجربهی داستانی هستید احتمالا یکی از بهترین انتخابهایتان میتواند A Way Out باشد. بازی قصه یک فرار بزرگ از زندان را به تصویر میکشد. فراری که عملا به تنهایی ممکن نیست و حتما باید برای رسیدن به آن، یک هم دست درجه یک برای خودتان پیدا کنید. بله، A Way Out بازی سوم شخصی است که تمرکز اصلی آن روی ایجاد تجربهای اسپلیت اسکرین برای دو بازیکن بوده و محیطی را برای گیمرها فراهم کرده که آنها بتوانند به صورت آفلاین و آنلاین تا آخرین لحظه بازی را کنار هم باشند. همکاری، مهمترین رکن گیمپلی A Way Out محسوب میشود و بازی آنقدر هنرمندانه به این کار مجبورتان میکند که حتی خودتان هم از این اجبار لذت میبرید. مثلا یکی از شما باید با پرت کردن حواس ماموران، فرصتی برای همدستتان ایجاد کنید تا او بتواند آیتم مهمی که برای فرار به آن احتیاج دارید را بدزدد. تازه این نمونه کوچکی از آن چیزی است که قرار است در A Way Out ببینید و بازی آنقدر سورپرایزهای جذاب پیش رویتان میگذارد که دوست دارم خودتان تجربهاش کنید.
9) Diablo III: Ultimate Evil Edition
بازی Diablo III: Ultimate Evil Edition یکی از جذابترین اکشن-نقشآفرینیهای تاریخ ویدیو گیم است که میتوان آن را چه به صورت آفلاین و چه به صورت آنلاین در کنار دوستان تجربه کرد. بازی در کل شش هیرو مختلف در اختیارتان قرار میدهد که هر کدامشان در کلاسهای کروسیدر، مانک و ویچداکتر دستهبندی شدهاند و با انتخاب هریک از آنها، گیمپلی بازی به طور کلی تغییر میکند. بازیکنان در دیابلو 3 باید در مقابل شیاطین، اسکلتها و هیولاهای مختلفی قرار بگیرند و در عین حال با بسیاری از شخصیتهای بازی صحبت و مذاکره کنند. لوت و لول آپ کردن شخصیتها، بخشی جدا نشدنی از بازی محسوب میشود و تا آخرین لحظه میتوانید با هجوم بردن به سیاهچالها و منطقههای مختلف بازی، از همکاری با هم لذت ببرید. البته به این نکته توجه داشته باشید که Diablo III چیزی در حدود ۷۳ ساعت گیمپلی خالص دارد. پس حتما قبلش با دوستانتان هماهنگ کنید که یک دفعه وسط بازی رهایتان نکنند.
8) Mario Kart 8
یکی از بازیهای نینتندو سوییچ که پتانسیل بالایی در دور هم جمع کردن اعضای خانواده دارد، Mario Kart 8 Deluxe است. این بازی که ابتدا برای WiiU منتشر شده بود، در همان سال عرضه سوییچ برای این کنسول تازه وارد نیز پورت شد. Mario Kart 8 Deluxe یک بازی اتوموبیلرانی دیوانه وار، جذاب و دوست داشتنی است که جدای از تجربه کژوال و ساده آن، خوراک مناسبی برای جمعهای دوستانه و خانوادههایی است که دوست دارند با فرزندان خود ویدیو گیم بازی کنند. تمام شخصیتهای دوست داشتنی نینتندو، از کاراکترهای دنیای ماریو بگیرید تا لینک از سری بازیهای افسانه زلدا، در بازی حضور دارند و میتوانید با انتخاب آنها و راندن کارتهای پرسرعت در پیستهای جذاب بازی، ساعتهای فوقالعادهای را در کنار دوستانتان تجربه کنید.
7) Unravel Two
Unravel Two یک بازی ۲.۵ بعدی فوقالعاده جذاب است که تمام کردن مراحل آن ممکن نیست، مگر با یک همکاری دو نفره. در این بازی شخصیت نخی نسخه اول همراه با یکی از دوستانش به بازی برگشته و از طریق یک نخ پشمی به آن متصل شده است. گیم پلی بازی شبیه به همان نسخه ابتدایی است، با این تفاوت که برای پیشرفت در مراحل بازی، باید یک همکاری سالم میان این دو موجود دوست داشتنی ایجاد کنید. البته یکی از مزیتهای Unravel Two نیز این است که هر زمان بخواهید میتوانید کاراکتر تحت اختیارتان را به آن یکی کاراکتر بچسبانید و کنترل تمام حرکات دو کاراکتر را به نفر دوم بسپارید.
6) HellDivers
بازی HellDivers یک شوتر ایزومتریک است که در آن میتوانید به صورت آنلاین یا آفلاین در جنگهای بین کهکشانی شرکت کنید. این بازی به کاربران اجازه میدهد تا بتوانند با استفاده از پلی استیشن 4، پلی استیشن 3 و PS Vita با یکدیگر همکاری و بازی کنند و اصلا مهم نیست هرکدام از آنها کدام یک از این دستگاهها را داشته باشند. این بازی با داشتن بیش از ۱۰۰ ساعت گیم پلی تا حدی شبیه به بازیهای آرکیدی مثل Super Smash TV عمل میکند که در آن دشمنان متنوعی طراحی شده است. در HellDivers شما با بیش از ۷۰ نوع اسلحه و ماشینهای مختلف سر و کار دارید. جالبتر اینکه یادگیری Helldivers بسیار ساده است و حتی بازیکنان تازه کار هم میتوانند به راحتی با سیستم به کار رفته در آن آشنا شوند.
5) Rocket League
تقریبا همه ما ایرانیها حتی از همان دوران کودکی فوتبال را دوست داشته و داریم. از طرفی بازیهای اتوموبیل رانی هم همیشه محبوبیت زیادی بین ما داشتهاند. پس با این اوصاف اگر اثری پیدا شود که هم بتواند طرفداران پر و پا قرص فوتبالی را راضی کند و هم هیجان لذت بخش مسابقات اتوموبیل رانی را داشته باشد، قطعا تجربهاش موفق و جذاب خواهد بود. خب این اتفاق چند سال پیش رخ داد و یک استودیو مستقل کوچک توانست با تلفیق این دو ژانر کاملا متفاوت از هم، اثری به نام Rocket League تحویلمان دهد که هم مثل فوتبال جذاب بود و هم مانند مسابقات اتومبیلرانی هیجان انگیز. بازی از قابلیت اسپلیت اسکرین هم پشتیبانی میکند و میتوانید به واسطه آن مسابقات جذاب Rocket League را بدون دسترسی به اینترنت تجربه کنید.
4) Rayman Legends
دنیای سری بازیهای ریمن، دنیایی رنگارنگ، پرنشاط و جذابی است که تار و پودش را موسیقیهای دلنشین، رنگ آمیزیهای خیره کننده و مراحل پرحرارتی که به شدت قابل تکرار هستند تشکیل میدهند. با این حال از بین تمام آثار این فرانچایز رنگارنگ، Rayman Legends یک شاهکار تمام عیار است که حتی تک نفره بازی کردن آن هم حس فوقالعادهای به کسی که در حال گشت و گذار در این فستیوال خوش آب و رنگ است القا میکند. حال تصور کنید که مراحل فوقالعاده جذاب این اثر را که قطعا یکی از بهترین پلتفرمینگهای تاریخ به حساب میآید را با دوستان خود تجربه کنید. مطمئن باشید که این تجربه ارزشش را دارد و با این کار قطعا خاطراتی برایتان ساخته خواهد شد که بعدا کلی در موردش صحبت خواهید کرد.
3) Overcooked
Overcookedها از دوست داشتنیترین بازیهای این چند سال اخیر بودند. در این بازیها شما نقش سرآشپزی را ایفا میکنید که وظیفه هدایت و مدیریت یک آشپزخانه به او سپرده شده. در Overcooked باید به کمک یکدیگر از دستورالعملهای پیروی کنید، به آماده کردن مواد غذایی خام بپردازید و پس از یک طبخ مطبوع، غذای مشتریهایتان را به دستشان برسانید. این پروسه در ابتدا ساده به نظر میرسد و بازی در عین سادگی میگذارد که به مکانیکهای گیمپلی عادت کنید. مکانیکهای گیمپلی Overcookedها آنقدر سادهاند که حتی یک کودک ۳ ساله هم به راحتی میتواند آنها را درک و از دستورالعملهایش که عمدتا با تصویر نشان داده میشوند، پیروی کند. البته زمانی که دیگر بازی متوجه شود که درسهایتان را خوب یاد گرفتهاید، آرام آرام کمی چالش را چاشنی کار میکند تا کمی استرس به جانتان بیفتد و مدام درگیر اشتباهات ساده و بامزهای شوید که تجربهشان در کنار یکدیگر دوست داشتنی و دلنشین خواهد بود.
2) Keep Talking and Nobody Explodes
Keep Talking and Nobody Explodes از آن دست بازیهاییست که احتمالا از شدت سر و صدایی که به خاطرش به پا میکنید، داد همسایگانتان را در میآورد. طرح کلی این بازی در نگاه اول بسیار ساده است؛ یک نفر بمب را مقابل خود میبیند و باید آن را خنثی کند، دیگران راهنمای خنثی کردن آن را مقابل چشمان خود میبینند و باید شما را راهنمایی کنند. در واقع، به معنای واقعی کلمه بدون همکاری نمیتوانید از منفجر شدن بمب جلوگیری کنید. از بخت بدتان هم هر بمب مکانیزمهای مخصوص و صد البته عجیب خود را دارد و با توجه به این که، خب یک بمب در حال منفجر شدن است، بازی آدرنالین و هیجانتان را به سقف میرساند. مگر اینکه به احتمال یک درصد همگی استاد حل پازلهای منطقی باشید، میتوانید مطمئن باشید که سوتی زیاد خواهید داد و طولی نخواهد کشید که از شدت داد و هوار کردن گلویتان خشک خواهد شد. میتوانید هم تصور کنید که هنگام حل پازلها و بالاخره خنثی کردن آن بمب چه حس افتخاری بهتان دست میدهد و دلتان میخواهد بلافاصله به سراغ بمب بعدی بروید. و البته شاید هم بعد از آن حس و حال واحدهای خنثی بمبهای واقعی را هنگام کارشان درک کنید، هرچند که در خطر به هوا رفتن قرار ندارید.
1) Gears 5
سری Gears of War پس از سالها غیب به لطف تلاشهای استودیو کوالیشن احیا شد اما راستش را بخواهید احیای کامل این مجموعه را میتوان به خوبی در قسمت پنجم دید. Gears 5 برخلاف چیزهایی که دربارهاش شنیدهاید بازی خوبی است. بازی هنوز وابستگی عجیبی به هسته اصلی سهگانه محبوبش دارد و کوالیشن سعی کرده با اضافه کردن المانهای تازهای به گیمپلی، نشان دهد که میخواهد مجموعه را به چه سمت و سویی ببرد. Gears 5 مثل سهگانه اصلی جذاب به نظر میرسد و در کنار بخش داستانی سرگرم کننده و خوشساختش، میتواند با بخش آنلاینش نیز طرفداران بازیهای اکشن را از هر نظر درگیر خود کند. اما نکته اینجاست که بخش داستانی جذاب بازی را نیز میتوان به صورت کوآپ آفلاین نیز تجربه کرد. بنابراین، اگر به دنبال تجربه یک شوتر سوم شخص فوقالعاده جذاب در کنار دوستانتان هستید، به هیچ وجه نباید تجربه Gears 5 را از دست بدهید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
واقعا بهترین بازی دنیا ریمن لجندز و اورجین هر دو شو 4 بار تموم کردم ولی بازم الان دارم بازیش میکنم! خیلی بازی خوبیه پیشنهاد میکنم بازیش کنید بازی بتمن ارخام هم جاش بود تو اینجا
لطفا یکی بگه که چطوری بازی unravel two نسخه pc رو با دسته معمولی دو نفره بازی کنیم؟؟!
کالاف مونده که :|
?????
گیرز ۵ واقعا عالی بود من نمیدونم چه مشکلی داشتن با این بازی سازنده ها واقعا از از نظر بهینه سازی عالی
گرافیک عالی
داستان خیلی خوب نه عالی چون به همه سوالات پاسخ داد ولی یه جاهایی از نفس می افتاد
فقط تو است های جهان بازش معلوم بود تجربه ندارن
یه سری فن بوی ها تو سایت های همسایه (اینجا رو نمیدونم)گفتند نمره پایینه انشالله پایین تر هم میاد
بازی ایرانی چایلدرن آف مورتا رو نگفتین
کاش مثل قبل کالاف دیوتی های جدید هم اسپلیت اسکرین میشدن. واقعا لذت بخشه 4 نفر بشیم همه پای یک تلویزیون . کاش بازم مثل blur بیاد واقعا هیجان داشت. فکر کنم دیگه این بازی های چند نفره نسلش منقرض شده و دیگه کمپانی ها به فکر گروهی بازی کردن گیمرا نیستند . گیم نت ها مثل قبل دیگه نیست همش فیفا و پس .
آره واقعا کال آف دیوتیها خیلی جذاب بود این رقابتهای کوآپش. چی بگم. ایشالا یه فکری هم به حال این موضوع بشه.
مورتال کامبت هم میزاشت
Resident evil 6 رو نگفتی
واقعا ترجیح میدم اصلا اسم این بازی منحوس رو هم نشنوم :))))
مقاله جالبی بود ممنون.
آقای فرشین ما هنوزم منتظر مقاله چند انتخابی هستیم. قرار بود آخر هفته قبل روش کار کنین♥️
خیلی مخلصم. ببخشید که بدقول شدم. خیلی مسائل عجیبی پیش اومد برام هفته گذشته. ولی خیالت راحت. تو سریع ترین حالت ممکن مینویسمش.
لطفا یک مطلب هم درباره بازیهایی درست و حسابی که کرک انلاین دارن بنویسن
www.gold-team.ir
بهش فکر میکنم.
جای کراش باندیکوت ریسینگ خالیه
آره اونم میتونست باشه. چون ماریو کارت رو گذاشتم دیگه بیخیالش شدم.
ولی مقاله هاتو جذاب تر کن هنزه که هنوزه میرم پستای قبلی تو میخونم ای جدیدا جذابیت گذشته رو نداره....
سلام سروش جان. چرا جذابیت نداره برات برادر. بگو بهم انتقادت رو. میخونم حتما.
چی بگم نیما.......... نمیتونم تو پستات کامنت نزارم
دم شما همیشه گرمه.
لعنت به اون چیزی که باعث شد اینحور بازی ها کم بشن .
واقعا.
والا من Diablo 3 رو بازی نکردم ولی چند وقت پیش می خواستم نصبش کنم که یه جا خوندم حتی بخش داستانی اش هم نیاز به اینترنت داره و سر این قید بازی رو زدم. یا جدا از اون چند وقت پیش خبر اومد که Diablo 4 هم که در حال ساخته به صورت آنلاین فقط قابل بازی هست. حالا من به شخصه جزییات رو نمی دونم ولی ممنون می شم راهنمایی کنید چون که من به شخصه علاقه دارم که این بازی رو چه تنهایی و چه co-op offline بازی کنم.
شماره ی 1 و 10 خودم تجربه کردم و خوب بودند
من خودمم این دوتا رو خیلی دوست داشتم.
اره ای وی اوت خیلی خوب بود
واقعا تجربه جذابی بود.
گرز و اوی اون واقعا عالی بودن بقیه هم همین طور ولی این دوتا به دلم خیلی نشست
تا همین یک ماه پیش gears 5 رو کواپ بازی میکردم.خیلی عالی بود و پایانی بسیار شوکه کننده و ناراحت کننده داشت.
تجربه گرز به صورت چند نفره خیلی حال میده واقعا.
من دو سه تایی شونو دارم:Overcooked 2 و Gears 5 ولی ی چیز رو جا انداختین اونم اینه: Stick Fight The Game
هممم آره اونم باحاله.
خیلی مقاله ی خوبی بود.
نامردا منتقدا گیرز رو نابود کردن.خیلی تو متا در حقش ظلم شد.
مخلصم. آره به نظرم میتونست نمره بالاتری بگیره.
مقاله خوبی بود
به نظرم کراش ماشینی هم میتونست تو لیست باشه
خیلی مخلصم. چون ماریو کارت رو گذاشته بودم دیگه بخیالش شدم. ولی آره کاملا میتونست باشه.
سلام اقا نیما مثل همیشه عالی بود فوق العاده خسته نباشید بازی gears5 واقعا بازی خوبی بود
خیلی مخلصم. ممنون بابت انرژی مثبتت.
بازی های لگویی چی پس ؟؟؟
آره بازیهای لگو هم اکثرا دارن و بازیهای خوبی هستن. میتونستن باشن واقعا.