اکانتهای اشتراکی چگونه تجربه بازیهای جدید را ارزانتر میکند؟
وقتی دلار از کانال ۳ هزار تومان به سمت ۶ الی ۷ هزار تومان حرکت کرد، بسیاری از گیمرها برای تجربه بازیهای کنسولهای نسلی که گذشت سراغ اکانتهای ظرفیتی و کانالهای فروش اکانت رفتند. در ...
وقتی دلار از کانال ۳ هزار تومان به سمت ۶ الی ۷ هزار تومان حرکت کرد، بسیاری از گیمرها برای تجربه بازیهای کنسولهای نسلی که گذشت سراغ اکانتهای ظرفیتی و کانالهای فروش اکانت رفتند. در آن زمان و با توجه به این که قیمت دیسک بسیار بالا بود، خرید این اکانتها گزینه مناسبی برای تجربه بازیهای جدید بود. حالا که قیمت دلار در حدود بیست و چند هزار تومان پرسه میزند، حتی خرید اکانتهای ظرفیتی هم دیگر برای تجربه بازیها به صرفه نیست. اتفاقی که باعث شده تا شاهد شکلگیری پدیده تازهای به نام «اکانتهای اشتراکی» باشیم، پدیدهای که خبر از سخت شدن تجربه بازیها نسبت به هر زمان دیگری میدهد.
اکانتهای اشتراکی چگونه کار میکنند؟
به طور کلی سونی و مایکروسافت به کاربران خود اجازه میدهند تا بازیهای دیجیتالی را به صورت اشتراکی با دوستان خود نیز تجربه کنند. در این میان یکی از دستگاهها میتواند به صورت آفلاین و آنلاین و دیگری به صورت صرفا آنلاین بازی را اجرا کند. در پلی استیشن 4 یک ظرفیت نسبتا غیرقانونی به نام ظرفیت یک هم وجود دارد که مختص صرفا آفلاین بازی کردن است و به محض آنلاین شدن کنسول، بازی برای همیشه قفل خواهد شد.
حالا که حتی این ظرفیتها هم برای بسیاری از گیمرها بهصرفه نیستند. بعضی از فروشگاههای بازیهای اکانتی ظرفیتهای خود را به صورت نوبتی به گیمرها اجاره میدهند. برای مثال در یک نوع از اکانتهای اشتراکی، یک کاربر با پرداخت ۴۵ هزار تومان میتواند در ساعات ۱۸ الی ۲۱ بازی جدید مورد علاقهش را بازی کند. او باید تا فردا همین ساعت منتظر بماند تا بتواند سراغ بازی برود. برای مثال نوبتدهی یکی از کانالهای فروش بازی به صورت اشتراکی را باهم مشاهده میکنیم:
ساعت 6:00 تا 9:00 ۴نوبت خالی
ساعت 9:00 تا 12:00 ۴نوبت خالی
ساعت 12:00تا 15:00 ۳نوبت خالی
ساعت 15:00تا 18:00 ۳نوبت خالی
ساعت 18:00تا 21:00 ۴نوبت خالی
ساعت 21:00تا 00:00 ۴نوبت خالی
ساعت 00:00تا 3:00 ۴نوبت خالی
ساعت 3:00 تا 6:00 ۴نوبت خالی
نکته غمانگیز ماجرا اینجاست که فردی که این اشتراک را خریداری کرده است، تنها برای یک ماه به این اکانت دسترسی خواهد داشت و بعد از آن فروشنده دوباره رمز اکانت را تغییر داده و این ظرفیتهای اشتراکی را با افراد بیشتری میفروشد.
این اکانتها مشکلی از نظر قانونی بودن ندارند و با خرید آنها مشکلی برای کنسول یا اکانت مایکروسافت یا سونی شما پیش نخواهد آمد. البته هنوز به طور دقیق مشخص نیست که تا چه اندازه میتوان از این روش در پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس و اس هم استفاده کرد.
اکانتهای اشتراکی ظرفیت ۲ چگونه کار میکنند؟
به جز این اکانتهای اشتراکی که پیش از این در مورد آنها صحبت کرده بودم. بعضی از فروشگاههای معتبرتر از روش دیگری برای فروش بازیهای اکانتی خود استفاده میکنند. در این روش ظرفیت دو یک بازی به صورت مشترک در اختیار دو نفر قرار دارد. این اکانتها، تمامی امکانات و قابلیت های یک ظرفیت ۲ را داراست و هیچگونه تفاوتی ندارد.و هر دو نفر بطور همزمان میتوانند بدون تداخل به بازی کردن خود ادامه دهند.
تنها موضوع در مورد این ظرفیتها این است که پس از ۱۰ تا ۳۰ روز (این عدد کاملا تصادفی است) نیاز خواهید داشت بار دیگر اکانت را اکتیو پرایمری کنید و بعد به ادامه بازی بپردازید. در نتیجه ممکن است برای فردی که ظرفیت ۳ یک بازی پلی استیشن را خریداری کرده هم لحظاتی خلل در بازی کردن رخ دهد.
این روش هم تا این لحظه هیچ مشکلی برای اکانت یا کنسول فرد خاصی ایجاد نکرده و با توجه به کاهش قیمتها و این موضوع که اکانت به طور کامل و تا ابد در اختیار خودتان است، میتواند گزینه مناسبی برای تجربه بازیها به صورت اکانتی باشد. البته باید در نظر گرفت که نحوه کارکرد این روش روی پلی استیشن 5 هنوز به طور دقیق مشخص نشده و برای این قضیه باید مدت زمان بیشتری منتظر بمانیم.
بالاخره کدام روش را انتخاب کنیم؟
اگر قصد ندارید بازیها را به صورت کامل خریداری کنید، بالاخره چالشهایی برای تجربه آنها خواهید داشت. باید امیدوار بود که کارکرد اکانتهای اشتراکی روی پلی استیشن 5 هم مثل پلی استیشن 4 باشد تا افراد بیشتری بتوانند به بازی کردن خود ادامه دهند.
فقط در انتهای این یادداشت میتوانم بگویم که حسابی برای این که تجربه گیمهای جدید برای گروه بزرگی از گیمرها (از جمله خودم) به خاطر افزایش قیمت دلار سخت شده، بسیار ناراحتم و به گیمرهایی که حتی در این شرایط سخت هم راهی برای ادامه دادن ماجراجوییهای خود و غرق شدن در دنیای ویدیو گیم پیدا میکنند، افتخار میکنم. به امید روزی که خرید بازیها دغدغه بزرگی برای هیچ گیمری نباشد و آنها با خیال آسوده بتوانند به کاملتر کردن کالکشنهای گیمهای خود و خرید گجتهای جالب برای تجربه بازیها ادامه دهند.
بیشتر بخوانید:
- تحقیق جدید پلی استیشن نشان میدهد بازیهای تکنفره درحال محبوبتر شدن هستند
- فیل اسپنسر: مدل فروش کنسول مایکروسافت و سونی کهنه شده است
ویجی لاگ: ماجرای اکانتهای ظرفیتی پلی استیشن 5
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
الان اگر روی ی اکانت هم بازی ظرفیت ۲ و هم بازی ظرفیت ۳ باشه باید همیشه اینترنت روشن باشه
مشکل اصلی خود شرکتهای بازی سازی هستند که ۶۰ دلار از هر بازی میگیرند الانم که در نسل جدید ۷۰ دلار شده. باز چند سال قبل بهانه شان دیسک بلوری و ترانزیت... بود اما حالا که اکثر خریدها دیجیتالی شده چرا ارزان نمیکنند؟ حداقل پول دیسک و کاور که باید در نسخه دیجیتالی کثر شود.
شما فکر کنید اگر ۶ بازی بخرید از قیمت پلستیشن۵ باید بیشتر پول بپردازید تازه بعضی بازیها خرید درون برنامه ای هم دارند.
کاش براورده شه آرزوهای ما گیمرهای سوخته ی تو ایران
ایشالله آرزوی خوشبختی و خوش شانسی برای هر کسی که این مقاله و بقیه ی مقالات را فقط میخونه و سیستم مورد اجراشو نداره
واقعا تاسف داره
ای خدا آخه مگه الان با این قیمت میشه از این دنیا لذت برد.
برای خلاصی از این وضعیت فقط دو راه داره.
1- اینکه از ایران بزنی بیرون که حداقل برای ما امکان پذیر نیست.
2- یا اینکه بمیری، که این به صرفه ترین و ارزونترین گزینه هست.
اینجوری پیش بره میرسه روزی که مجبوری گیم رو برای چند سال ول کنی
شاید هم برای همیشه :(
آقای کرمی لطفا یه آرزویی بکن که برآورده بشه چون هم خودت و هم بقیه میدونن این آرزو هیچ وقت برآورده نمیشه -__-
آقا من هرچی گشتم اکانت ظرفیتی ایکس باکس پیدا نکردم
جایی هست از این نوع اکانت ها بفروشند
داداش ایکس باکس ظرفیت کامل، هوم و عادی داره و همجا هست میتونی بگیری مثه سونی 123 نداره
چون اصلا اکانت ظرفیتی نداره ایکس باکس
می دونم
منظورم این بود که اگه نیست پس چرا توی این مقاله است
من نمیدونم دقیقا ولی میدونم که ایکس باکس ظرفیتی نداره و تا حالا هم جایی ندیدم برای ایکس باکس اکانت اشتراکی بفروشن
این اسم هارو نمیدونم کی درست کرده ایکس باکس هم داره چنین روشی اما اسمش فرق میکنه.
اکانت طرفیت 2 -------> اکانت طرفیت هوم
اکانت ظرفیت 3 -------> اکانت ظرفیت عادی
گیم شیرینگ میفروشه.
البته پیشنهاد میکنم گیم پس بگیری که خیلی بصرفه تر از خرید بازیه. میتونی یه ماهه بگیری و هارد کنسولت رو پر از بازی کنی و بعد آفلاین بشی و تا وقتی که دوباره به اینترنت وصل بشی باهاشون بازی کنی.
مطمعنی میمونن بازیا؟؟؟
به من گفتن باید به ایبنترنت وصل شی تا بتونی بازی کنی