ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بازی Cyberpunk 2077
اخبار و مقالات

جزییات پچ ۱.۲ بازی Cyberpunk 2077 منتشر شد

سی دی پراجکت رد امروز جزییات دومین پچ بزرگ بازی Cyberpunk 2077 را منتشر ساخته است. طبق تایید توسعه‌دهندگان، پچ ۱.۲ بازی مشکلات مرتبط با هوش مصنوعی ضعیف پلیس، گیم پلی رانندگی و حتی برخی ...

محمدجواد مبین‌زاده
نوشته شده توسط محمدجواد مبین‌زاده تاریخ انتشار: 29 اسفند 1399 | 22:00

سی دی پراجکت رد امروز جزییات دومین پچ بزرگ بازی Cyberpunk 2077 را منتشر ساخته است. طبق تایید توسعه‌دهندگان، پچ ۱.۲ بازی مشکلات مرتبط با هوش مصنوعی ضعیف پلیس، گیم پلی رانندگی و حتی برخی ضعف‌های حرکت بازیکن را برطرف خواهد کرد. این پچ بزرگ همچنان تاریخ انتشار مشخصی ندارد.

اگر شما هم سایبرپانک ۲۰۷۷ را تجربه کرده و در آن مرتکب هر نوع جرمی شده باشید، می‌دانید که پلیس‌های نایت سیتی عملا در کسری از ثانیه جلوی شما ظاهر می‌شوند. سی دی پراجکت رد می‌گوید از این مشکلات آگاه بوده و جهت برطرف کردن آن‌ها در تلاش است.

با انتشار پچ ۱.۲ واکنش پلیس به رفتارهای مجرمانه بازیکنان واقع‌گرایانه‌تر خواهد بود و در کنار آن پیش از نیروهای پلیس، یک سری پهپاد هوشمند سراغتان می‌آید. در این کنار موارد توسعه‌دهندگان اذعان داشته‌اند که گیم پلی رانندگی در بازی مشکلات خاص خودش را داشته و می‌تواند خیلی بهتر شود:

وقتی با فریم ریت‌های پایین‌تر مواجه باشیم، کنترل خودروها در بازی واقعا دشوار می‌شود. ما منشا این مشکل را پیدا کردیم که مربوط به یک سری کدسورس خاص بود. اکنون با آپدیت جدید کنترل خودروها از ۲۰ فریم تا ۶۰ فریم کاملا متناسب خواهد بود.

بازی Cyberpunk 2077

در نهایت، سازندگان می‌گویند پچ ۱.۲ به شما اختیار بیشتری در تغییر کلیدهای کیبورد می‌دهد و شما در انتخاب نحوه حرکات با استفاده از کیبورد آزادی عمل بیشتری خواهید داشت. این مورد شامل بازسازی کامل سیستم dodge در بازی می‌شود. شما می‌توانید برای دریافت جزییات بیشتر از این آپدیت مهم و بزرگ به وبلاگ رسمی بازی مراجعه کنید.

در اخبار مرتبط خواندیم هات‌ فیکس جدید Cyberpunk 2077 مخصوص پی سی منتشر شد، Cyberpunk 2077 بزرگترین عرضه دیجیتالی تاریخ را داشته است، سی دی پراجکت رد با یک شکایت جمعی دیگر در مورد Cyberpunk 2077 مواجه شده است و پچ‌ها و به‌روزرسانی‌های Cyberpunk 2077 حالا تحت نظارت دولت لهستان قرار دارد.

بازی Cyberpunk 2077 هم‌اکنون روی پلی استیشن ۴، پلی استیشن ۵، ایکس باکس وان، ایکس باکس سری ایکس/اس، پی‌ سی و گوگل استیدیا در دسترس قرار دارد.

بیشتر بخوانید:


ویجی‌لاگ: پشت پرده ساخت بازی Cyberpunk 2077 چه خبر بوده است؟

تماشا نسخه با کیفیت از یوتیوب ویجیاتو

تماشا از اینستاگرام ویجیاتو

محمدجواد مبین‌زاده
محمدجواد مبین‌زاده

بازی‌ کردن برای من از یه سگا جنسیس ۱۹ هزار تومنی تو سنین خیلی پایین شروع شد! از اون موقع هرروز و بدون وقفه زمان زیادی رو صرف تجربه بازی‌ها می‌کردم و قدم به قدم طی سال‌ها با کنسول‌ها و پلتفرم‌های مختلف جلو اومدم. با اینکه اکثر فرمت‌های هنری مثل فیلم، سریال، موسیقی و ادبیات برام فوق‌العاده جذابن، اما ویدیوگیم حساب و کتابش جداست. و از شما می‌پرسم؛ چی بهتر ازینکه که بتونی درباره چیزی که عاشقشی بنویسی؟!

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (12 مورد)
  • drdf468
    drdf468 | 11 فروردین 1400

    دیگه برای سایبر پانک آمار فروش نمیاد ؟

  • Phil-Spencer
    Phil-Spencer | 30 اسفند 1399

    واقعا اشتباه بود بنظرم اگه 4 ماه تاخیر می‌خورد ولی یه بازی بدون هیچ باگ و لگ و مشکلای دیگه نداش بنظرم بهتر بود

  • kamranmed
    kamranmed | 30 اسفند 1399

    دهنتون سرویس
    رسما بازی رو پیش فروش کردن بعد دارن میسازن

  • Kenzo tenma.
    Kenzo tenma. | 30 اسفند 1399

    امیدوارم سی دی پراجکت بتونه از تمام این مشکل ها و سختی ها رد بشه و یه بار دیگه ثابت کنه که چه شرکت خفنیه
    سایبر پانک واقعا بازی خوبیه ولی متاسفانه به خاطر باگ ها خیلی هیت میشه
    به امید روزی که همه مشکلات بازی برطرف بشن

    • Mohsen2288
      Mohsen2288 | 30 اسفند 1399

      بازی خوبی ولی شاهکار نیس حتی بدون باگ و مشکلات فنی.

      • Kenzo tenma.
        Kenzo tenma. | 30 اسفند 1399

        مگه من گفتم شاهکاره ؟

      • Hrea
        Hrea | 10 فروردین 1400

        از هرکی شنیدم میگه شاهکاره. داستانش که خیلی خفنه. سیستم دیالوگاش محشره. گان پلی خوبی داره ولی بنظرم باید یه روند خطی می‌داشت.

  • Kenzo tenma.
    Kenzo tenma. | 30 اسفند 1399

    دوباره که وضع تایید خراب شده :/

  • Ramin-abysswalker
    Ramin-abysswalker | 30 اسفند 1399

    خبرای خوش تو راهه. امیدوارم سی دی این مشکلاتو به سلامت رد کنه.

  • Bigsmoke2077
    Bigsmoke2077 | 29 اسفند 1399

    بنظرتون با اومدن این پچ چه باگ جدید دیگه ای بوجود میاد؟؟ ??

    • Ramin-abysswalker
      Ramin-abysswalker | 30 اسفند 1399

      بی انصاف نباشیم دیگه با پچ قبلی خیلی از مشکلات بازی مخصوصا رو کنسولای نسل 8 برطرف شد. با این پچ هم فکر کنم دیگه مشکلی نمی مونه.

    • Mohsen2288
      Mohsen2288 | 30 اسفند 1399

      ?

مطالب پیشنهادی