چرا سونی در مراسم E3 شرکت نمیکند؟
امسال بار دیگر سونی هواداران را با عدم حضورش در رویداد E3 غافلگیر کرد. این کمپانی ظاهرا دلایلی منطقی برای این کار دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به این مسئله داشته ...
امسال بار دیگر سونی هواداران را با عدم حضورش در رویداد E3 غافلگیر کرد. این کمپانی ظاهرا دلایلی منطقی برای این کار دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به این مسئله داشته باشیم.
لغو شدن رویداد E3 در سال ۲۰۲۰ یکی از تلخترین و ناامید کنندهترین اتفاقات سال گذشته در دنیای بازیهای ویدئویی بود. این رویداد را میتوان یکی از مهمترین مراسمهای مرتبط با بازیهای ویدئویی دانست. هرساله کمپانیهای مختلفی در این کنفرانس حاضر میشوند تا با یکدیگر و هوادارانشان از برنامههای آتی، پروژهها و بروزرسانیهایشان بگویند. معمولا بیشتر اخبار مهم بازیهای بزرگ تابستان هر سال به وسیلهی این رویداد اعلام میشوند. E3 قول داده تا امسال با برنامهای جذاب و پس از یکسال غیبت مجددا بازگردد. علیرغم اینکه عدم حضور سونی در رویداد یاد شده امر جدیدی نیست اما امسال هم با وجود انتظار همهی هواداران سازندگان پلیاستیشن اعلام کردند که در این رویداد شرکت نمیکنند. اکنون برای سومین سال متوالی و دومین دور است که سونی در این کنفرانس بزرگ و محبوب حاضر نمیشود.
غافلگیری هواداران بازیهای ویدئویی از بابت عدم حضوری سونی در این رویداد را نمیتوان سرزنش کرد. این کنفرانس بخش مهمی از دنیای بازیهای ویدئویی است که عمر و سابقهای بسیار طولانی دارد. با این حال اکنون سونی رویکرد خود را بهطور عمومی مشخص نمود. پیوستن سونی به دیگر سازندگان و توسعهدهندگان ظاهرا برای این شرکت معنایی ندارد و گویا از اولویتهای دیگر آنها به حساب میآید. درعوض هم از استقلال خوش لذت میبرد. درحالی که کاملا روشن نیست که چرا سونی فکر میکند عدم حضورش در این رویداد از حضورش بهتر است اما چندین دلیل حداقل برای ما وجود دارند که میتوانیم براساس آنها بگوییم حضور سونی در این رویداد اختیاری بوده و ضرورتی برای آن وجود ندارد.
بگذارید پروژههای سونی بدرخشند
بزرگترین مشکل سونی که ممکن است در رویداد E3 با آن مواجه شود، رقابت است. عناوین AAA و مستقل بسیار زیادی از شرکتهای مختلف در این رویداد دیده میشوند. همین امر موجب عدم توجه گیمرها به عناوین سونی میشود. از طرفی ممکن است معرفی بازیهای مختلف در این رویداد نتوانند هیجان زیادی به خود اختصاص دهند. حتی با وجود بازیهای بزرگ و مورد انتظاری چون Horizon Forbidden West یا God Of War: Ragnarok که میتوانند در این رویداد نمایشهایی بسیار جذاب داشته باشند اما همچنان رقابت سختی در چنین رویدادی برای این دو بازی وجود دارد.
بازیهایی مانند Halo Infinite و Zelda: Breath of the wild 2 بزرگترین رقیبان فرست پارتیهای سونی هستند که به احتمال زیاد در این رویداد حضور خواهند داشت. بنابراین اگر سونی فاصلهی مطمئنه را از چنین بازیهایی حداقل در یک رویداد حفظ کند میتواند نگرانیهای بعدی خود را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد. از طرفی توجه بیشتری را به خود و عناوینش جلب نماید.
براساس اخبار و گاها شایعات، سونی در تلاش است تا قسمت جدید برنامهی State of Play را بزودی برنامهریزی کند. با این وجود واقعا نیازی نیست این کمپانی با شرایطی که دارد در کنفرانس مورد بحث شرکت نماید. چراکه خودش برنامه یا به نوعی رویدادی مستقل دارد. البته همانطور که پیشتر هم اشاره داشتیم این اصلا دلیل خوبی برای عدم حضور سونی در E3 نیست. مطمئنا هیچ رویدادی نمیتواند جایگزین حال و هوای یک کنفرانس محبوب، بزرگ و قدیمی باشد. براساس اخبار رسمی، امسال E3 به صورت دیجیتالی برگزار میشود. اما این مسئله باز هم نمیتواند دلیلی منطقی برای عدم حضور سونی باشد. زمانی که این رویداد حضوری شود ارتباط سونی با دیگر توسعهدهندگان و البته هواداران و مخاطبانش قطع میگردد.
چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید
همچنین باید بگوییم، سونی در حالی که تصمیم گرفته بود در مراسم سال ۲۰۱۹ شرکت نکند به این رویداد در سال ۲۰۲۰ انتقادهایی وارد کرد. در انتقاد سونی آمده که با رویدادهای هوادار محور موافقتر است و خیلی موافق رویدادهایی به سبک E3 نیست. قطعا ارتباط مستقیم با مخاطبان و هواداران برای کمپانی یاد شده منفعت بیشتری نسبت به ارتباطش با توسعهدهندگان دارد. هرچه باشد وجود ارتباطی مستقیم بین سازندگان پلیاستیشن با هواداران میتواند کمک بسیار زیادی به فروش عناوین انحصاری آنها بکند.
انتظار میرفت پلی استیشن 5 نمایشی جذاب در این رویداد داشته باشد. شاید سونی فکر میکند که اگر به جای شرکت در این رویدادها، به مراسم خودش بپردازد میتواند خودش را از قیاس با نمایندگان مایکروسافت و نینتندو آزاد کند. دلایل بسیاری مبنی بر اینکه سونی ممکن است تصمیم بگیرد رویداد مستقل و جدید خودش را برنامهریزی نماید وجود دارد. احتمالا دلیل عدم شرکت سونی در این رویدادها ترکیبی از همهی دلایلی است که بالاتر به آنها اشاره کردیم. به هرصورت چیزی که فعلا باتوجه به شرایط فعلی سونی بهنظر میرسد این است که به این رویداد باز نمیگردد. از طرف دیگر هم تا وقتی که فروش پلی استیشن 5 به این اندازه پر رونق و موفق است دلیلی برای تغییر رویه وجود ندارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چرا گوز و به شقیقه ربط میدی داش یکی اینکه ایکس باکس و پلی استیشن در یه حدن دو اینکه شرکت نکردن سونی چه ربطی به اینچیزا داره ناموسا؟
اره به اون چیزا ربطی نداره درست میگی کاملا ولی خدای حداقل پلی از ایکس چهار سطح بالاتر هست
1)فروش بالاتر
۲)بازی بهتر(احترام به گیمیر)
۳)کنترولر فوق العاده (احترام به گیمیر)
۴)سرعت بالاتر انتظار کمتر (احترام به گیمیر)
ظاهرا به زمان مرگ E3 داریم نزدیک میشیم...
فقط یه مثال بزنم
مسابقات فوتبال با تماشاچی یا بدون تماشاچی ؟
گیم اوارد 2019 و ماقبل یا گیم اوارد 2020 ؟
درسته خیلیا بصورت انلاین نگاه میکنن ولی اون شور و هیاهو وصف ناپذیره
پس با قاطعیت میشه گفت هیچی جای این رویدادهایی که با حضور مردم برگزار میشه رو نمیگیره
جمله read it boy کریستوفر جاج رو یادم نمیره
واقعا بنظرم e3 امسال بخاطر انلاین بودن برای شرکت های بزرگ مثل سونی و مایکروسافت بیهوده هستن
مطمئنا اگه قرار باشه طرفدارها e3 رو بخاطر شرکت های مورد علاقشون تماشا کنند میتونن شرکت ها شوکیس های خودشون رو برگذار کنند
کاری که موقع معرفی کنسول های خودشون انجام دادن و با کلی حمایت مواجه شدن
واقعاً با نمایش کنفرانس PS5 نشون داد نیازی به این رویداد ها ندارع.
State of Play هم که برا خودش عالیه