چرا باید از تبلیغات گوگل استفاده کرد؟
گوگل ادز برای کسبوکارهایی که به دنبال رویکرد تبلیغاتی معنادار در مقابل مخاطبان هدف خود هستند، یک ابزار کلیدی مهم در بازاریابی دیجیتال محسوب میشود. تبلیغات در گوگل یکی از رویکردهایی است که نشان میدهد ...
گوگل ادز برای کسبوکارهایی که به دنبال رویکرد تبلیغاتی معنادار در مقابل مخاطبان هدف خود هستند، یک ابزار کلیدی مهم در بازاریابی دیجیتال محسوب میشود.
تبلیغات در گوگل یکی از رویکردهایی است که نشان میدهد دنیای بازاریابی در سالهای اخیر به طرز چشمگیری تغییر کرده است. گذر از بازاریابی سنتی و رسیدن به تبلیغات آنلاین در سایه گسترش فناوری دیجیتال، رویکردهای جدیدی را در فرایند بازاریابی ایجاد کرده است که گوگل ادز از جمله این رویکردهای جدید و کارآمد محسوب میشود.
پس اگر تاکنون برای کسبوکار خود اکانت گوگل نساختهاید یا از پتانسیل این حساب، آن طور که باید و شاید استفاده نکردهاید، بهتر است هر چه سریعتر به فکر استفاده بهینه از مزایای این پلتفرم باشید.
- 1 گوگل ادز چیست؟
- 2 انواع تبلیغات در گوگل را بشناسیم
- 2.1 کمپین شبکه جستجو:
- 2.2 کمپین شبکه نمایش:
- 2.3 کمپین خرید:
- 2.4 کمپین ویدئویی:
- 2.5 کمپین اپلیکشین:
- 3 چرا باید از تبلیغات گوگل استفاده کرد؟
- 3.1 گوگل ادز منجر به افزایش لید و مشتری میشود
- 3.2 یک پلتفرم بازاریابی انعطافپذیر است
- 3.3 بازگشت سرمایه این سیستم بسیار بالاست
- 3.4 نتایج تبلیغات در گوگل سریع و شفاف است
- 3.5 بازار خود را بهتر خواهید شناخت
گوگل ادز چیست؟
اگر صفحه فرود یک شرکت را به عنوان اولین یا حتی دومین و سومین نتیجه جستجوی گوگل دیدید، مطمئن باشید که رسیدن به چنین نتیجهای تنها در اثر یک سئوی خوب نیست؛ بلکه به احتمال خیلی زیاد پای یک کمپین گوگل ادز نیز در میان است.
از طریق سیستم تبلیغات در گوگل که سابقا گوگل ادوردز نامیده میشد، تبلیغ شما برای آن دسته از کاربرانی نمایش داده میشود که عبارات مربوط به کسبوکار، محصولات و خدمات شما را در گوگل جستجو کرده باشند.
کسبوکارها از طریق گوگل ادز، تنها برای نتایج واقعی و قابل اندازهگیری تبلیغات خود هزینه پرداخت میکنند که این نتایج به صورت تبلیغات کلیکی، نصبی و یا تماسهای تجاری نمود پیدا میکنند. به این معنا که پس از مشخص کردن مخاطبان هدف خود از نظر سن، جغرافیا، علایق و ... ، در صورتی هزینه تبلیغات محاسبه میشود که فعالیتی از سوی کاربر صورت بگیرد. مثلا روی تبلیغ کلیک کند، اپلیکیشن شما را نصب کند، وارد وبسایتتان شده و عملی مانند ثبتنام انجام دهد و ... .
اگر بخواهیم تبلیغات در گوگل را به زبان ساده توضیح دهیم، باید سه ضلع یک مثلث را تصور کنیم: در یک ضلع آن کسبوکارهایی هستند که میخواهند تبلیغ کنند، ضلع دیگر آن کاربران فعال در فضای اینترنت هستند و ضلع سوم نیز شامل وبسایتها و اپلیکیشنهایی میشود که در بستر اینترنت فعالیت میکنند و امکان نمایش تبلیغات ضلع اول را دارند.
گوگل ادز به کسبوکارها اجازه میدهد که بتوانند به افرادی که برای جستجوی اطلاعات، محصولات و خدمات مورد نیاز خود از گوگل استفاده میکنند، دسترسی پیدا کنند. استفاده درست از سیستم تبلیغ در گوگل این امکان را فراهم میکند که به تعداد زیادی از افرادی که دقیقا به دنبال آنچه ما ارائه میدهیم هستند، دسترسی پیدا کنیم.
انواع تبلیغات در گوگل را بشناسیم
کسبوکارها بعد از اینکه هدف خود را از کاربرد سیستم تبلیغ گوگل مشخص کردند، مثلا به دنبال افزایش بازدید وبسایت خود هستند، میخواهند کاربران را به فروشگاه خود هدایت کنند و ... ، باید اطلاعات مربوط به مخاطبان هدف خود را نیز در اختیار این پلتفرم قرار دهند تا کاربران واقعی به سمت خدمات آنها هدایت شوند.
پس از این مرحله نوبت به انتخاب کمپینهای تبلیغات در گوگل میرسد. به طور کلی میتوانیم 5 کمپین مجزا را در گوگل ادز تشخیص دهیم که تبلیغات کسبوکارها را به شیوه خاص خود منعکس میکنند:
کمپین شبکه جستجو:
در این کمپین، تبلیغ شما در نتایج جستجوی کاربران نمایش داده میشود. این نتایج نه تنها شامل موتور جستجو و نقشه گوگل میشود، بلکه در سایر شرکای گوگل مانند یوتیوب و فروشگاه گوگل نیز به نمایش در میآیند.
کمپین شبکه نمایش:
از طریق این کمپین میتوانید تبلیغات بصری خود را به کاربرانی نشان دهید که از شبکه نمایش گوگل مانند جیمیل و یوتیوب برای جستجو استفاده میکنند.
کمپین خرید:
در این کمپین، گوگل از اطلاعات مربوط به فروشگاه شما در مقابل کلمات کلیدی کاربر استفاده میکند تا مشخص کند که تبلیغ شما به چه صورت و در کدام بخش خرید گوگل (Google Shopping) نشان داده شود.
کمپین ویدئویی:
از طریق کمپین ویدئویی در پلتفرم گوگل ادز، میتوانید با نمایش یک ویدئو، شرکت خود را در یوتیوب و سایر شبکههای نمایش گوگل معرفی کنید.
کمپین اپلیکشین:
این روزها که بسیاری از کسبوکارها اپلیکیشن خود را در راستای راحتی کاربرانشان راهاندازی کردهاند، میتوانید از طریق کمپین اپلیکشین گوگل ادز، تبلیغ مورد نظر خود را در موتور جستجوی گوگل، گوگلپلی، یوتیوب، شبکه نمایش گوگل و سایر شرکای گوگل که تبلیغات اپلیکیشنها را نمایش میدهند؛ ارائه دهید.
چرا باید از تبلیغات گوگل استفاده کرد؟
برگردیم به سؤال اصلی که ممکن است در ذهن همه ما شکل گرفته باشد؟ اصلا چرا باید در فرایند بازاریابی دیجتیال، از پلتفرم گوگل ادز به عنوان یک ابزار مهم تبلیغات در فضای آنلاین استفاده کنیم؟
5 مزیتی که در ادامه معرفی میشوند، مهمترین دلایلی هستند که ثابت میکنند در فرایند بازاریابی دیجیتال نمیتوان سیستم تبلیغ در گوگل را نادیده گرفت.
گوگل ادز منجر به افزایش لید و مشتری میشود
اصطلاح لید در بازاریابی به کاربری اطلاق میشود که نسبت به محصولات و خدمات یک شرکت رغبت نشان دهد. به این کاربر، مشتری راغب نیز میگویند. بر این اساس تبلیغ در گوگل یکی از کارآمدترین ابزارهای تولید لید است. گوگل ادز این امکان را به شما میدهد تا روی افرادی که به دنبال محصولات و خدمات شما هستند، تمرکز کنید. طبیعتا این افراد، همان لیدهایی هستند که در نهایت میتوانند مشتری کسبوکار شما باشند.
یک پلتفرم بازاریابی انعطافپذیر است
افرادی که به طور منظم از سیستم گوگل ادز استفاده میکنند، متفقالقول هستند که یک سیستم به شدت انعطافپذیر بوده و برای انواع و اقسام سازمانها مناسب است. از طریق این پلتفرم میتوان کمپینها را با تمرکز بر گروه خاصی از کاربران راهاندازی کرد و حتی با توجه به مکان جغرافیایی آنها و نوع دستگاهی که برای اتصال به اینترنت استفاده میکنند، رویکرد تبلیغات کلیکی و یا نصبی گوگل را مشخص کرد.
این مزیت منعطف بودن، خصوصا در بودجهبندی و تعیین هزینه تبلیغات، بسیار مؤثر است، مثلا میتوان بودجه روزانه تبلیغات کلیکی را مشخص کرد و مدیریت بهتری در راستای هزینههای بازاریابی داشت.
بازگشت سرمایه این سیستم بسیار بالاست
امکان بازگشت سرمایه در کمپینهای بازاریابی زمانی اتفاق میافتد که بتوان آن کمپین را از طریق آزمایش و پیگیری، بهینهتر کرد. این روند در کمپینهای گوگل ادز به درستی انجام میشود، زیرا در این فرایند، اطلاعات کمپین به طور شفاف ارائه میشود و در نتیجه میتوان با توجه به اطلاعات مذکور، کمپین بهینهتری را راهاندازی کرد.
نمونه بارز بازگشت سرمایه در این فرایند، تبلیغات کلیکی و نصبی گوگل است. در تبلیغات کلیکی، وقتی هزینه پرداخت میشود که کاربران روی آنها کلیک کنند و تبلیغات نصبی نیز به همین منوال است، یعنی هزینهها به ازای نصب کاربران محاسبه میشود.
نتایج تبلیغات در گوگل سریع و شفاف است
گوگل ادز به ارائه سریع نتایج و شفاف بودن آنها مشهور است. از آنجایی که تمام اطلاعات مربوط به کمپین مانند تبلیغات کلیکی، کلمات کلیدی که بازدیدکنندگان وبسایت شما وارد کردهاند و هزینههای مربوط به کلیکها به شما ارائه میشود، تجزیه و تحلیل این کمپینها بسیار سریع، آسان و شفاف انجام خواهد شد.
بازار خود را بهتر خواهید شناخت
یکی از مزیتهای مهم سیستم تبلیغات در گوگل، شناخت و درک بهتر مشتریان است. برخلاف روشهای سنتیتر که نیاز به پر کردن پرسشنامه و مصاحبه با مخاطبان داشت، گوگل ادز اطلاعات ارزشمندی را در رابطه با بازار هدف کسبوکارتان به شما ارائه میدهد. این اطلاعات در بهبود خدمات و محصولات شما تأثیر مثبتی خواهد گذاشت.
اطلاعاتی مانند کلمات کلیدی که کاربران استفاده کردند تا به وبسایت شما هدایت شوند، سن آنها، مکان جغرافیایی، دستگاهی که جستجوی خود را از طریق آن انجام دادهاند، زمان و روزهایی که بیشترین جستجو را داشتهاند و ... از جمله دادههایی هستند که در فرایند شناخت بازار هدف، کمک قابل توجهی خواهند کرد.
برای دریافت اکانت اختصاصی تبلیغات در گوگل و شروع تبلیغات خود در موتورهای جستجوی گوگل، اپلیکیشنهای پرطرفدار و رسانههای تصویری پرمخاطب مانند یوتیوب میتوانید به آژانس تبلیغات دیجیتال مگنت
(www.magnetdigitalagency.com) مراجعه کنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اول و آخرش مورد حمله سیستم جاسوسی گوگلیم چه استفاده کنیم از یه سری چیز هاشون چه نکنیم فقط مقدار جاسوسیشون کم و زیاد میشه