ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

چه کسی پیروز این نبرد فناورانه خواهد بود؟

کای فولی در کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی، تاریخ قدرت‌گیری و پیشرفت چین را در زمینه هوش مصنوعی بررسی می‌کند و از رقابت تنگاتنگ آمریکا و این کشور برای دستیابی ...

واحد تبلیغات
نوشته شده توسط واحد تبلیغات | ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۸:۱۵

کای فولی در کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی، تاریخ قدرت‌گیری و پیشرفت چین را در زمینه هوش مصنوعی بررسی می‌کند و از رقابت تنگاتنگ آمریکا و این کشور برای دستیابی به فناوری‌های نوین سخن می‌گوید. این کتاب یکی از آثار پرفروش نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال است.

درباره کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی:

هوش مصنوعی به عنوان یکی از دانش‌های جذاب و جدید دوران معاصر همواره مخالفان و موافقانی داشته و کشورهای پیشرفته دنیا نیز تحقیقات گسترده‌ای درباره آن انجام می‌دهند تا بتوانند در آینده حرف اول را در زمینه علوم کامپیوتری بزنند. کای فولی یکی از معتبرترین متخصصان در زمینه هوش مصنوعی در کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی (AI superpowers)، نشان می‌دهد چین با سرعتی حیرت انگیز و غیر منتظره در حوزه هوش مصنوعی پیشرفت کرده و حتی از رقیب سرسخت خود یعنی آمریکا نیز پیشی گرفته است.

دکتر لی در کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی به صورت علمی و دقیق استدلال می‌کند که تحولات بی‌سابقه‌ای در آینده نزدیک رخ خواهد داد و عرصه این دانش بیش از پیش گسترش پیدا خواهد کرد. همچنین همانطور که رقابت میان چین و ایالات متحده افزایش پیدا می‌کند، این دو کشور نیز باید بپذیرند که با گسترش قدرت فناوری، مسئولیت‌های جدیدی بر دوش آن‌ها قرار خواهد گرفت و تحولات عمیقی در اقتصاد کشورها به وجود خواهد آمد.

درواقع در آینده‌ای نه چندان دور ممکن است بسیاری از مشاغل با تهدید جدی روبه‌رو شوند و ربات‌ها به جای نیروی انسانی کار کنند. کای فولی در کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی درباره وضعیت انواع مشاغل توضیح می‌دهد و با توصیفی روشن بیان می‌کند که کدام مشاغل با این فناوری جدید تقویت می‌شوند و کدام یک از بین می‌روند.

در انتها نویسنده نگران آینده انسانیت است و پرسش‌های عمیق و فلسفی درباره ارتباط انسان با ربات‌ها و انواع پدیده‌های تکنولوژی مطرح می‌کند و تلاش دارد تا راه حلی روشن و مناسب برای آن بیابد.

شما می‌توانید برای دسترسی سریع و دانلود کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی به سایت و یا اپلیکیشن کتابراه، مراجعه نمایید. پلتفرم جامع کتابراه امکان دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی را برای شما فراهم می‌کند.

جوایز و افتخارات کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی:

- کتاب پرفروش نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و USA Today
- جز ده کتاب برتر در حوزه تجارت و اقتصاد در سال 2018 به انتخاب Publishers Weekly Fall
- اثر برجسته و مهم نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، واشنگتن پست، وایرد، فایننشال تایمز، بلومبرگ، بیزینس ویک، بیزینس اینسایدر، فوربس

نکوداشت‌های کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی:

- کتابی جذاب و برانگیزاننده. (مجله Fortune)

- کتاب خواندنی و جذاب درباره برتری‌های هوش مصنوعی و چالش‌های آن (Financial Times)

- کای فولی معتقد است که چین ابرقدرت بعدی در حوزه فناوری خواهد بود و در کتاب خود دلیل این امر را توضیح می‌دهد. (New York Magazine)

- تحلیلی هوشمند درباره همزیستی میان انسان و هوش مصنوعی. پس حتما باید این کتاب را بخوانید. (ساتیا نادلا مدیر فعلی مایکروسافت)

- کای فولی در کتاب درخشان خود درباره آینده هوش مصنوعی و ارتباط آن با انسان‌ها سخن می‌گوید و به خوبی توانسته تغییرات مثبت و منفی این حوزه را شرح دهد. (مارک بنیوف، رئیس و مدیر عامل شرکت Salesforce)

- بعد از سی سال کار پیشگامانه در زمینه هوش مصنوعی در گوگل، مایکروسافت، اپل و سایر شرکت‌ها، کای فولی نقشه اصلی پیشرفت انسان در دهه‌های آینده را می‌داند و درباره مفهوم انسان در عصر فناوری سخن می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گوید. (مجله Forbes)

کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

اگر به دانش هوش مصنوعی و آینده پیش‌روی‌ آن علاقه دارید و می‌خواهید از دنیای فناوری و تکنولوژی آگاهی بیشتری داشته باشید، این کتاب برای شما مناسب است. هم‌اکنون با مراجعه و عضویت در اپلیکیشن کتابراه، هزاران کتاب رایگان را مطالعه نمایید. همچنین برای خرید و دانلود کتاب به صورت قانونی از تخفیفات ویژه مناسبتی و آخر هفته با کتابراه بهرمند شوید و به جمع بیش از سه و نیم میلیون کاربر اپلیکیشن کتابراه بپیوندید.

کای فولی را بیشتر بشناسیم:

یکی از بزرگ‌ترین پژوهشگران حوزه کامپیوتر و فناوری در دنیا کای فولی (Kai-Fu Lee) نام دارد. او تاجر، نویسنده و مدیرعامل یک شرکت سرمایه گذاری پیشرو در زمینه فناوری و متمرکز بر توسعه نسل بعدی شرکت‌های پیشرفته چینی است.

کای فولی پیش از تاسیس شرکت خود با نام Sinovation Ventures در سال 2009، بنیانگذار و رئیس Google China بود و در مایکروسافت و اپل نیز سمت‌های اجرایی را بر عهده داشت.

دکتر لی لیسانس خود را در رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه کلمبیا و مدرک دکترای خود را نیز از دانشگاه کارنگی ملون دریافت کرد. همچنین دانشگاه سیتی هونگ کنگ نیز به او یک دکترای افتخاری اهدا نموده و مجله تایم نیز در سال 2013 کای فولی را به عنوان یکی از صد چهره بانفوذ در جهان معرفی کرده است.

این نویسنده چینی بیش از صد مقاله در ژورنال‌های مختلف به چاپ رسانده، هشت کتاب پرفروش چینی نوشته است و بیش از 50 میلیون دنبال کننده در شبکه‌های اجتماعی دارد.

در بخشی از کتاب صوتی ابرقدرت‌های هوش مصنوعی می‌شنویم:

وقتی افق اقتصادی را از نظر می‌گذرانیم، می‌بینیم که هوش مصنوعی نویدبخش ایجاد ثروت در مقیاسی است که هرگز در تاریخ بشری دیده نشده است؛ چیزی که باید باعث خوشوقتی باشد. اما اگر دستگاه‌های هوش مصنوعی را به حال خود بگذاریم، توزیع جهانی ثروت را نه‌تنها نابرابرتر بلکه ناامیدکننده‌تر از همیشه خواهند کرد. کشور‌هایی که از لحاظ هوش مصنوعی فقیر هستند قادر به دستیابی به نردبان توسعۀ اقتصادی نخواهند بود و به وضعیت دائماً وابسته‌ای سقوط خواهند کرد. کشورهای ثروتمند در هوش مصنوعی ثروت زیادی را کسب خواهند کرد اما شاهد انحصار گستردۀ اقتصاد و بازار کار خواهند بود که طبقات اقتصادی را به وجود خواهند آورد.

اشتباه نکنید؛ این نه‌تنها چرخش طبیعی تخریب خلاقانۀ سرمایه‌داری نیست، بلکه فرآیندی است که قبلاً به تعادل تازه‌ای از شغل‌های بیشتر، دستمزد بالاتر و کیفیت بهتر زندگی برای همه کمک کرده است. تصور می‌شود بازار آزاد باید بتواند خودش را تصحیح کند، اما این سازوکارهای خوداصلاحی در اقتصادی مبتنی بر هوش مصنوعی با شکست مواجه خواهد شد. نیروی کار با دستمزد پایین هیچ مزیتی بر ماشین نخواهد داشت و انحصارطلبی داده‌محور به‌طور بی‌پایانی خود را تقویت خواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • Mohsen2288
    Mohsen2288 | ۲۱ خرداد ۱۴۰۰

    ب نظرم با توجه به سیاست های این دولت جدید آمریکا، آمریکا برندس. حالا باید ببینیم چی میشه ولی این دولت دیگه دولت قبلی نیست

    • Arad1205
      Arad1205 | ۲۱ خرداد ۱۴۰۰

      نه بابا ساده نباش این هم همونه اصلا اون گند هایی که ترامپ به آمریکا زد را باید تو تاریخ بنویسن ولی بعد از گند کاری یک دولت توی ایران ??.به نظرم دولت آمریکا رو ول کن بچسبیم به دولت خودمون که اون اتفاقات دوباره تکرار نشود اول با حذف اونهایی که حامی دولت قبلی هستند تو انتخابات

      • Mohsen2288
        Mohsen2288 | ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

        باید ببینیم دولت بایدن چجوریه دیگه نمیشه ندیده گفت بلاخره

        • Arad1205
          Arad1205 | ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

          دارم هر روز تو سایت های مختلف دارم مجلات و روزنامه های مختلفی درباره دولت بایدن میخوانم که اینو میگم فکر کن کار به کجا رسیده که مجله The weak اعتراض کرده

          • Mohsen2288
            Mohsen2288 | ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

            حالا باید دید چی میشه.
            موافقای ترامپ هم تو مجلات زیادن آخه.

  • Arad1205
    Arad1205 | ۲۰ خرداد ۱۴۰۰

    به نظرم چین پیروز میشود به این دلایل:
    چین کلا به همین معروفه که اجناسش کپی پیست یکسری دیگر است ولی خب نگاه کنید قیمت تمام شده برای مشتری خیلی پایین است در صورتی که شما نگاه کنید اپل هر ساله یک مدل آیفون وارد بازار میکند که خیلی هم تفاوتی با نسخه قبلی ولی قیمت تمام شده خیلی بیشتر است همین اتفاق برای مک هم میافتد حالا شما این وضعیت را شیائومی مقایسه کنید خیلی شیائومی در رضایت مشتری پیش تر است.علاوه بر این چین در سرمایه گذاری روی تکنولوژی های نو هم پیشتر است و از طرفی دیگر یکسری مسائل سیاسی در آمریک مسبب پیشرفت چین در اقتصاد شده است.به نظرم چین برنده است.

مطالب پیشنهادی