چگونه گیم پس در حال تعریف دوباره صنعت بازی است؟
مایکروسافت به لطف خرید ادامهدار استودیوهای بازیسازی در حال ایجاد امواج بزرگی در صنعت بازیهای ویدئویی است. متعاقب کمبود انحصاریهای متقاعد کننده در نسل قبلی، بنظر میرسد مایکروسافت عزم خود را جزم کرده تا اشتباهاتش ...
مایکروسافت به لطف خرید ادامهدار استودیوهای بازیسازی در حال ایجاد امواج بزرگی در صنعت بازیهای ویدئویی است. متعاقب کمبود انحصاریهای متقاعد کننده در نسل قبلی، بنظر میرسد مایکروسافت عزم خود را جزم کرده تا اشتباهاتش را در دوران ایکس باکس وان جبران کند. آن هم به وسیله ارائه سرویس گیم پس.
به هر حال، این روزها برگ برنده مایکروسافت نه در انحصاریهای قدر قدرت، که در سرویس گیم پس دیده میشود. سرویسی که با پرداخت حق عضویت با رقمی منصفانه در آن میتوانید به تعداد بسیار زیادی از بهترین بازیهای موجود دست پیدا کنید. به همین دلیل است که اکنون داشتن یک دستگاه ایکس باکس آن هم از هر نوعی ارزش بسیار بالایی دارد. هر چه میگذرد این سرویس بهتر شده و ایکس باکس در حال تغییری اساسی در نحوه خرید و انجام بازی توسط گیمرهاست.
شاید شما هم با دیدن شکل و شمایل گیم پس یاد نتفلیکس بیافتید که باید بگوییم حق دارید. گیم پس نیز دقیقا به مانند نتفلیکس که در سالهای گذشته با سرویس اشتراکی خود انقلابی را به وجود آورد، مایکروسافت هم در همین راه قدم گذاشته است. سرویس گیم پس همچنین به مایکروسافت کمک میکند تا به کمپانی بهتری تبدیل شود و بتواند در مقابل غول ژاپنی حرفی برای گفتن داشته باشد.
وجود گیم پس باعث ایجاد فضای رقابتیای شده که سود آن در نهایت به جیب گیمرها خواهد رفت. سونی که طی مدتها از بازیهای معمولی برای بازیهای رایگان ماهیانه پلاس استفاده میکرد مدتی است که بازیهای بهتری را برای جذب هر چه بیشتر مخاطبان ارائه میدهد. EA هم چنین سرویسی را راه انداخته که میتوان با استفاده از آن به اکثر بازیهای EA در تمام پلتفرمها دسترسی داشت.
گیم پس واقعا یک موهبت الهی برای گیمرها محسوب میشود. چرا که با استفاده از آن میتوانند به تمام بازیهای انحصاری ایکس باکس از لحظه عرضه دسترسی داشته باشند. همچنین اضافه شدن تمام بازیهای شرکت بتسدا را هم به مزایای گیم پس اضافه کنید. تازه این تمام ماجرا نیست و شرکتهای بزرگ و گوناگون دیگر هم بازیهایشان به این سرویس اضافه میشوند.
علاوه بر این بسیاری از ناشران بازیها همانند سونی، اکتیویژن و EA امروزه برای بازیهای نسل بعدی خود برچسب ۷۰ دلاری میزنند که احتمالا مایکروسافت و باقی شرکتها هم به ناشران نام برده شده اضافه خواهند شد. گرچه این افزایش قیمت خود یک موضوع بحث برانگیزی است اما اینجا اهمیت سرویس گیم پس مشخص خواهد شد. جایی که بسیاری از بازیهای باکیفیت با پرداخت یک هزینه منطقی قابل بازی خواهند شد. علاوه بر آن بسیاری از توسعه دهندگان بازیهای مستقل نیز فرصت پیدا کردن مخاطبان بیشتری را پیدا خواهند کرد.
همانطور که گفتیم یکی از بهترین دلایل انتخاب ایکس باکس و سرویس گیم پس، اجازه تجربه داغترین بازیهاست. گیم پس برای بسیاری از بازیکنان فرصت خوبی برای انجام بازیهای روز و تازه به بازار آمده خواهد بود. آیا شما نیز حاضر به خرید اشتراک این سرویس و استفاده از آن هستید؟
بیشتر بخوانید:
- استودیوهای بازیسازی ایکس باکس روی تنوع بالا تمرکز دارند
- بازیهای ۲۰۲۲ را با سرویس ابری روی ایکس باکس وان اجرا کنید
- مایکروسافت از حالا روی کنسولهای بعدی ایکس باکس کار میکند
منبع: gamerant
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
گیم پس یه چیزی تو مایه های همون بتل پسه؟ lol
برو مطلبو بخون
آقای محمد سرپناه عزیز
به این سادگی ها هم که می گویید نیست. لطفا دقیقتر و عمیقتر مساله را بررسی کنید.
آینده گیم پس و تراز مالی مایکروسافت
یک سوال؟ اینطوری که هزینه مایکروسافت خیلی بالا میره، ببینید گیم پس که فقط درآمد برای مایکروسافت نیست، مایکروسافت باید کلی پول به کمپانیهای ترد پارتی بده و بازی اونها رو بخره و رایگان بزاره روی گیم پس (مثلا باید به کپکام پول بده تا رزیدنت اویل 7 رو بزاره رو گیم پس، بدون اجازه و قرارداد که نمی تونه همچین کاری بکنه، باید به راک استار پول وحشتناک بده که Red Dead2 رو بزاره باید به یوبی سافت پول بده تا Rainbow six رو بزاره)
مساله دوم هم اینه که بدین صورت، مایکروسافت از فروش کلیه بازیهای انحصاری خودش محروم میشه، یعنی وقتی دارندگان کنسول، بازی های هیلو، گیرز و مدیوم و اوری و فورزا رو روی گیم پس رایگان میگیرند(در آینده هم ولفناشتاین، Doom و فال اوت و سایر بازی های بتسدا)، خب دیگه فروش اون بازی ها به صفر میرسه
درآمد مایکروسافت فقط محدود میشه به اشتراک ماهیانه (یعنی اگر فرض کنیم یک گیمر سالی 120 دلار اشتراک گیم پس را بده خب به کلی بازی دسترسی داره و قاعدتا دیگه نمیره جداگانه بازی بخره و بدین صورت فروش بازی سایر کمپانی ها هم روی ایکس باکس میاد پایین، مثلا وقتی شما Red Dead 2 رو رایگان روی گیم پس داری و حالا فرض کنیم GTA 6 بیاد به بازار، خب صبر میکنی و نمیخریش تا روی گیم پس منتشر بشه، پس فروش GTA 6 روی ایکس باکس میاد پایین)
پس یک جای کار میلنگه (یا گیم پس میشه یک شکست مالی بزرگ یا کیفیت بازی های انحصاری این شرکت میاد پایین، چون دیگه انگیزه مالی و رقابت ندارن یا موفق میشه و پس از شکست دادن تمام رقبا، حالا اون روی خودش رو نشون میده با افزایش قیمت و..)
کسی میتونه یک توضیح جامع بده؟
بازی ها که قرار نیست روزه اول بیان رو گیم پس
هر کمپانی وقتی میخواد بازی عرضه کنه 6 ماه اول اوج فروشش هست.
هربازی هم بعد از 6 ماه یا 1 سال میاد رو گیم پس
در ضمن این که یه بازی قراره بعد 1 سال بیاد رو گیم پس دلیل نمیشه که من نرم اون بازی رو نخرم.
اون فروش یک بازی تو 6 ماه اوله و بعد اون هم میاد رو گیم پس و باز هم برای ناشر سود داره
اینطوری هم مایکروسافت، هم اون ناشر و هم کاربران سود میکنن
پس در نتیجه گیم پس اگه همینجوری پیش بره تبدیل به یک موفقیت بزرگ برای ایکس باکس میشه
نه داداشم - مایکروسافت گفته تمام بازی های خود مایکروسافت از روز اول و رایگان میان روی گیمپس، پس یعنی بازی های جدید مایکروسافت، فروش صفر خواهند داشت. مثلا شما گیم پس داری و بازی جدید فورزا میاد، خب میری رایگان دانلود میکنی و نمیری جداگانه بخریش. تازه بازی سایر شرکت ها رو هم صبر میکنی تا روی گیمپس بیان (مثلا اویل 8) - یک جای کار میلنگه