چیت کدها چگونه از بازیها کنار گذاشته شدند؟
بیایید روراست باشیم. پیدا کردن چیت کدها در زمانهای دور بسیار جالب و هیجانانگیز به نظر میآمد. آن روزها باید در مجلههای بازی که منتشر میشد یا دفترچههای راهنمایی که وجود داشت یا حتی چیزهای ...
بیایید روراست باشیم. پیدا کردن چیت کدها در زمانهای دور بسیار جالب و هیجانانگیز به نظر میآمد. آن روزها باید در مجلههای بازی که منتشر میشد یا دفترچههای راهنمایی که وجود داشت یا حتی چیزهای دیگر، چیت کدها را پیدا میکردیم. آن روزها چیت کدها عضو جدایی ناپذیر بازیها محسوب میشدند. آنها به گیمرها جان بینهایت و شکستناپذیری میدادند. از آن جالبتر چیت کدهایی بود که مراحل، شخصیتها و یا هر آیتم دیگری را باز میکرد.
برای استفاده از چیت کد بالاخره بهانهای را پیدا میکردیم. استعمال چیت کدها هم کار نسبتا آسانی بود: کافی بود یک سری از دکمههای مشخص را با ترتیب خاصی میفشردیم تا کدها اعمال شوند.
در روزهای گذشته، بازیهای ویدئویی گرافیک زیبا یا بخش آنلاین نداشتند. این بدین معناست که بازیهای آن زمان برای این که گیمرها به انجام بازی مشغول باشند، معمولا از درجه سختی بالاتری بهره میبردند. امروزه هم گیمها به اندازه کافی طولانی هستند و عناصر زیادی را برای دوباره بازی کردن دارند. برخلاف امروزه که بازیها بسیار امکانات بیشتری از سختی بالای بازی برای سرگرم کردن مخاطب دارند.
بازیهای جدید سوپر ماریو هم شما را بیشتر به گشت و گذار در محیط بازی ترغیب میکند. دیگر نیازی ندارید با زمین و زمان در بازی بجنگید و تا به مراحل پایانی برسید.
چیت کدها زمانی برای نمایش قابلیتهای مخفی بازیها بودند. حالا اما اگر با یک چالش روبهرو شوید، کارهای زیادی است که بتوانید برای مقابله با آن انجام دهید. میتوانید لول خود را در بازی بیشتر کنید، درجه سختی بازی را تغییر دهید یا آیتمهایی را در بازی خریداری کنید که قدرت شما را بیشتر میکند.
DLCها در دهه گذشته به یکی از مهمترین قسمتهای بازیهای ویدئویی تبدیل شدهاند و باعث میشوند تا عمر بازیها بیشتر از گذشته شود. Street of Rage 4 یکی از همان بازیهاست. حساب کنید کسانی که در ابتدای سال میلادی موفق به خرید یکی از نسخههای بازی شدند، هم اکنون میتوانند DLC جدید بازی را خریداری کرده و بازی کنند.
در روزگاران قدیم میشد با خرید یک Game Shark یا Game Genie و متصل کردن آن به کنسول از هزاران چیت کد مختلف بهره برد. گیم شارک برای کنسولهای بسیار زیادی از جمله پلیاستیشن 1 و 2 عرضه شد و علاوه بر آن نسخههای دیگری هم برای کنسولهای آن زمان عرضه شده بود. متاسفانه اما در اوایل سال 2000 گیم شارک از فروشگاهها حذف شد و Mad Catz، کمپانی سازنده گیم شارک که کارش تولید اکسسوریهای مرتبط با بازیها بود نیز ورشکست شد.
چه خوشتان بیاید یا نه، چیت کدها بخشی مهمی از تاریخ صنعت بازیهای ویدئویی بودند. آنها قبل از آن که بازیها با محتوا بتوانند بازیکن جمع کنند، این کار را انجام میدادند.
میتوان در مورد انصاف و چیت کدها بحث کرد. البته که امروزه استفاده از چیت کدهایی مانند جان بینهایت و باقی چیزها فقط از لذت انجام بازی میکاهند. استفاده از آن در بازیهای غیر آنلاین به تصمیم شخص بازمیگردد اما وقتی پای بازیهای آنلاین به میان میآید باید گفت که این کار به کاری بسیار زشت و غیراخلاقی تبدیل میشود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
وقتی یکه تو بازی آفلاین چیت میزنه کسی اذیت نمیشه ولی تو بازی آنلاین چیت زدن رو مخ ترین کاره واقعاً
حتی خود راکستار هم نمیتونه شاهکار hesoyam رو تکرار کنه?
بنظرم اونایی که تو بازی های آفلاین اینکار رو میکنند چیتر نیستن اونا فقط با یک دکمه نسخه مود رو نصب میکنند خودشون که چیت نمیزنند.
اینو خوب اومدی ???لایک
اره اصلا توی آفلاین چیت زدن عیبی نداره چون به کسی کار ندارم طرف داره برا خودش بازی میکنه به کسی هم کاری نداره
درسته ولی تو بازی مثل دریم لیگ ۲۰۱۹نسخه مود یه جور چیت هم میتونه باشه یا هر بازی که نسخه انلاین افلاین باهم داشته باشه البته چون در دسترس همه هست شاید نشه گفت چیت