سریال «ویچر» چگونه به بازیهای آن ادای احترام میکند؟
اگر چه اقتباس نتفلیکس از ویچر جدا از سری بازیهای ویدیویی آن محسوب میشود، اما فصل دوم آن اشارات متعددی به بازیهای ویدیویی داشته است. با ویجیاتو و اشارات فصل دوم سریال ویچر به بازیهای ...
اگر چه اقتباس نتفلیکس از ویچر جدا از سری بازیهای ویدیویی آن محسوب میشود، اما فصل دوم آن اشارات متعددی به بازیهای ویدیویی داشته است. با ویجیاتو و اشارات فصل دوم سریال ویچر به بازیهای آن همراه باشید.
فصل دوم سریال ویچر در تاریخ ۲۶ آذر ماه توسط نتفلیکس منتشر شد و طرفداران توانستند ادامه ماجراهای گرالت و سیری را دنبال کنند. داستان فصل اول مجموعه برای عدهای از تماشاچیان کمی گیج کننده بود، اما در عین حال از آن استقبال بسیاری شد و طرفداران کتاب و بازی از دیدن محصول مورد علاقهشان در قاب تلویزیون، خوشحال بودند. در این فصل ماجراهای گرالت و سیری در Kaer Morhen، قلعه و اقامتگاه ویچرها، دنبال میشود.
در فصل دوم، کاراکترها و مناطقی را شاهد هستیم که طرفداران کتاب و بازی، به خوبی آنها را میشناسند. با این که وقایع سریال بر اساس بازی نوشته نشده است، اما ممکن است بازیکنان، چندین اشاره و ایستراگ مختلف را در آن دیده باشند.
نشان ویچرها
در فصل اول، طرفداران بازی از دیدن گردنبند گرگنشان متفاوت گرالت کمی ناراحت بودند. این گردنبند در بازی، شمایلی سه بعدی داشت؛ ولی در سریال، گرالت نشانی مسطح و معمولیتر را به گردن انداخته بود. اما تماشاچیان تیزبین سریال، در پایان قسمت دوم، همان نشان معروف را آویزان شده از درخت نشانها دیدند. این قضیه یا صرفا یک اشاره به بازیهای این سری است و یا ممکن است نشانهای دیگر باشد بر تئوری برخی از طرفداران در مورد پایانی بد در ویچر ۳.
شمشیرهای مجموعه بازیهای ویچر
یکی دیگر از تفاوتهای سریال و بازیهای ویچر در شمشیرهای گرالت است. در فصل اول سریال، طرفداران متوجه شدند که گرالت، شمشیرهای خود را به شیوهای متفاوت از بازیها حمل میکند. او به جای حمل شمشیرها بر پشتش، آنها را مطابق با توصیفات کتاب با خود جابهجا میکند. در فصل دوم، در زیرزمین Kear Morhen، دو شمشیر خاص به چشم میخورند. این دو شمشیر که به وضوح از روی شمشیرهای نقره و فولاد بازیهای ویچر طراحی شدهاند، یکی از جالب توجهترین ایستراگهای فصل دوم به شمار میروند.
نگهبان خاص در سریال
در قسمت چهارم از فصل دوم سریال، طرفداران بازی متوجه صدایی آشنا شدند. در این قسمت یاسکیر (Jaskier) با نگهبانی بسیار صاحب نظر! بر میخورد که اشکالات سرودهاش را به او گوشزد میکند و جالب است که اینها همان اشکالاتی هستند که طرفداران ویچر به سریال گرفتهاند. جدا از مطرح کردن این اشکالات، طرفداران ویچر ۳ متوجه شباهت صدای بازیگر نگهبان شدند. در واقع بازیگر نقش نگهبان، صدا پیشه شخصیت کلیور (Cleaver) در نسخه سوم بازی است.
ظاهر جادوی Yrdne در فصل دوم ویچر
جادوهایی اشارهای، یکی از ویژگیهای معروف کتاب و بازیهای آن به شمار میروند و Yrdne در هر دوی آنها حضور دارد. اما Yrdne که در سریال نمایش داده میشود، برای طرفداران بازیها آشناتر به نظر میرسد. در نبرد آخر گرالت مقابل Deathless Mother، گرالت از Yrdne به عنوان یک تله جادویی استفاده میکند. این کار او شباهت بیشتری به مجموعه بازیهای ویچر دارد؛ چرا که Yrden یک جادوی محافظتی است و نه هجومی. این یکی از اشارات ریز سریال به بازیهای این سری است که البته اکثر بازیکنان، به محض استفاده از جادو، متوجه آن میشوند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
منی که فقط دو سال پیش تونستم قسمت یکش رو ببینم?
من خودم خیلی سریالشو دوست دارم و بنظرم Henry Cavill خیلیییی به استایل گرالت میاد ... ولی آخه ..... من تریس رو کجای دلم بزارم هن ؟/:
به شخصه بازیش رو پیشنهاد می کنم هم خیلی خوب بهینه شده و هم خیلی خیلی محیطش پویاست و عملاً بازی بی نقصه گروه سریالشم عالیه
من شروع کردم به خوندن کتابها و به فصل طوفان ها رسیدم،ولی توی کتاب هم گرالت یک شمشیر آهن و یک نقره پشتش حمل میکنه،دقیقا مثل بازی،من متوجه منظور توی مورد ۲ نمیشم?
سریال ویچر عالیه
ویچر ۳ واقعاً مشحر بود ولی باید کاملاً تمام حواست و درکت روی شخصیت و بازی باشه تا بتونی بازی رو درک کنی و بفهمی چیکار کنی و نهایت لذت رو از بازی ببری اینطوری فایده نداره که نصفه حواست مثلاً به امتحان باشه و ۱ چهارم حواست به یه جا باشه و کلاً ۱ چهارم حواست به بازی باشه.بازی حالت واقعی بودن داره انگار واقعاً یه انسان واقعی یه سری شمشیر و اسب و ... واقعی هستن یعنی اگه تمام حواست رو موقع بزاری روی بازی واقعاً می فهمی که چه قدر بازی رو حتی بهتر از واقعیت کار کردن و چه قدر بزرگ و زیبا کار کردن .وقتی واقعاً می خواید تمام حواستون از جاهای دیگه پرت شه سراغ این بازی برید
بیماری دیس لایک الکی آمده؟ چرامن هر مقاله ای میرم این همه دیس لایک می بینم
کسی چیز بدی نگفته چرا الکی این همه دیس لایک می دید
بیماری ترول و دیسلایک زیاد شده جدیدا
راکی خودتی یا اطلس
یه ترول اسکلی سیصد تا اکانت زده به همه دیس میده ولی تو اهمیت نده
میگم سریال مثل بازی ص.حنه ای چیزی نداره؟
پ.ن:چرا همه بالای ۱۳ تا دیس دارن?
خیلی هم داره
در چه حد
در حد همون بازی
همون بازی در چه حد
چرا به من اینقدر دیس دادین ؟
داره زیادم داره
فک کنم یکی با ۱۰ تا اک اومده به همه دیس داده
مقاله قشنگی بود بازم از این دست مقالات بزارید
دوستان خواستم ی سوال مربوط به مقاله بپرسم
می خواستم بدونم که سریال ویچر ارزش دیدن داره یا نه؟
(باز هم شرمنده بابت اسپم?)
چه انیمه چه سریال ببینی ضرر نمیکنی فصل دو اکشنش کم شده ولی کماکان عالیه
آره ولی خیلی پیچیده است
اصلا پیچیده نبود ?
فصل 2 اش به خوبی یکش نبود ولی در کل خوبه
به نظرم بیشتر سلیقه ایه اگه از سبکش خوشت میاد یا بازی ها یا کتاب هاشو تجربه کردی حتمی ببینش
آره خوبه مخصوصا اگر بازیش رو هم انجام دادی
واقعا چرا اینقدر دیس؟
خیلی ممنونم که نظراتتون رو گفتید?
پس حتماً نگاش میکنم
مقاله عالی بود
تو هم واقعا مستحق دیس نبودی
نمیدونم چرا داخل این مقاله همه انقد دیس گرفتن ، میگن به خاطر ترول هاست ولی مگه میشه ۲۰ تا ترول باهم فقط به نظرات یک مقاله دیس بدن و بعید هم میدونم یک نفر انقد بیکار باشه که بیاد ۲۰ تا اک بزنه
قبل از خوندن مقاله به این فکر کنید که بازی ویچر یه جورایی دنباله کتابه و ما هنوز اولای کتاباییم یکم صبر کنید به اوجاها هم میرسیم
خدا کنه سریال به بازی سوم برسه و از اونم جلو تر بره ?
اگه یه چی بهت بگم بازی اسپویل میشه
فکر کنم بدونم چیه ?
????