تحلیلگر معروف: سونی بیش از حد برای بانجی هزینه کرده است
ادعای یک تحلیلگر شناخته شده

خرید بانجی توسط سونی در هفته پیش سروصدای زیادی به پا کرد ولی یک تحلیلگر شناخته شده باور دارد که کمپانی ژاپنی بیش از اندازه برای این خرید هزینه کرده است.
مطلب پیشنهادی:مدل جدید پلی استیشن ۵ بهتر است!بروزرسانیهایی که سونی دربارهی آنها صحبت نمیکند
همانطور که میدانید سونی قصد ندارد بازیهای بانجی را انحصاری کند و در عوض میخواهد از تجربه این توسعه دهنده در زمینه ساخت بازیهای چندنفره و لایو سرویس استفاده کند. اکنون مایکل پکتر (Michael Pachter)، در مصاحبهای با Yahoo Finance به صحبت در این زمینه پرداخته است. بنابر گزارش سایت گیمینگ بولت او باور دارد که در مقایسه با خرید اکتیویژن توسط مایکروسافت و Zynga توسط تیک-تو، سونی بیش از حد برای بانجی هزینه کرده و این استودیو ارزش کمتری دارد.
معامله اکتیویژن و معامله Zynga هر دو زیر بالاترین قیمت اخیر سهام انجام شد. بانجی برای هر توسعه دهنده با قیمت ۴ میلیون دلار خریده شده و بیشتر معاملات بین ۲۵۰ هزار دلار تا یک میلیون دلار صورت میگیرد. معاملات نزدیک به ۲ میلیون دلار برای هر توسعه دهنده هم وجود داشته ولی این کار دیوانه کننده است.

برای مقایسه، الکترونیک آرتز حدود سه یا چهار سال پیش ریسپاون را با قیمت ۷۰۰ میلیون دلار با ۴۰۰ توسعه دهنده خریداری کرد. این استودیو در سال ۷۰۰ میلیون دلار در سال درآمد دارد ولی بانجی حدود ۲۰۰ میلیون دلار در سال درآمد دارد. بنابراین من فکر میکنم سونی بیش از حد هزینه کرده است. فکر میکنم این بیانیهای برای سونی بود که نشان دهد ما به مایکروسافت اجازه نخواهیم داد از ما جلو بزند و فقط از روی ناامیدی صورت گرفته است. این معامله واقعا برای من منطقی نیست، اما برای بعضیها هست.
سونی میخواهد به بازیهای فرست پارتی خود تنوع بیشتر بدهد و از طرف دیگر قصد ورود به بازار بازیهای موبایلی را نیز دارد. از این رو آنها ۱۰ بازی لایو سرویس در دست ساخت دارند که همه آنها تا سال ۲۰۲۶ به بازار عرضه خواهند شد. این کمپانی همچنین قصد دارد به روند خرید استودیوهای بزرگ ادامه دهد. با این وجود خیلی از بازیکنان نگران خرید استودیوهای کوچک و بزرگ توسط مایکروسافت و سونی هستند و این موضوع میتواند تاثیر بسیار مهمی روی آینده صنعت ویدئو گیم داشته باشد.
مطلب پیشنهادی:بازی اسپایدرمن ۲ | نقد و بررسی اختصاصی Marvel’s Spider-Man 2مرد عنکبوتی، شگفتانگیزتر از همیشه
چالش ماینکرفت #۱ – راند چهارم مسابقه بیلد بتل!
سونی عقلانی خرید کرده
یه ناشر خریده که اثراتش تو نسل های بعدی دیده میشه
چه قدر این بشر حرف رایگان میزنه !
هنوز یادم نرفته به پی سی گیمر ها و مایکروسافت چی میگفت !!!
سونی هم این خرید رو برای قوی تر شدن تو بازار شوتر و سرویس محور کرده که در مقایسه با رقیبش خیلی خیلی عقب تر هستش نه برای مقابله با اکتیویژن !!!
قیمت واقعی این خرید هم ۲.۴ میلیارد دلاره اون ۱.۲ میلیارد دیگه تشویقی برای استودیو هاست
کلا حرف های این بشر رو زیاد جدی نگیرید حق زیاد میگه
موافقم واقعا عدد بزرگیه مخصوصا اکتیویژن.
دیگه دنیا دنیای سرمایه داریه
به نظرتون خرید بعدی سونی چی میتونه باشه ؟
واقعا راست میگه یک میلیارد و دو دهم اضافه تر برای بانجی پول داد
من میگم ۴ سال دیگه میشه فهمید چرا این کارو کرده
حالا کارشناسان اینجا معتقد هستن که بانجی نه تنها گرون نبوده بلکه ارزون هم بوده و اون رو با خریدهای مایکروسافت مقایسش میکنن و میگن بانجی میتونه در یکی دو سال پول خرید سونی رو دربیاره ?
ولی خداییش سونی هر چقدر که اینسامونیاک رو مفت خرید بانجی رو گرون خرید ?
اسپم: شایعه شده که پروژه سوم اینسامونیاک بازی دکتر دسترنج هست ?
فکرشو بکن پسر، دکتر استرنج دستپخت اینسامونیاک ?
فکر میکنم این خرید دلایل بیشتری از سود سالانه داشت
زمانی که این خرید انجام شد هرمان هالست و جیم رایان هر دو گفتن که قراره بانجی به استدیوهای دیگه ما کمک بکنه و دانش خودشون رو با استدیوهای دیگه ما به اشتراک بذارن و از اونجایی که میدونیم سونی در نظر داره تا ۱۰ بازی سرویس محور رو تا سال ۲۰۲۶ عرضه بکنه مشخصه که میدونه با این خرید این بازی ها کیفیت خوبی در پشتیبانی بلند مدت دارن و سونی میتونه در دراز مدت سود زیادی به دست بیاره همچنین یادمون نره که بانجی چه استدیوی بزرگی در ساخت شوتر هست پس میشه گفت که با کمک کردن به باقی استدیوهای سونی میتونه این ضعف رو در استدیوهای سونی از بین ببره
مطمئنا سونی با این خرید در کوتاه مدت قرار نیست سود بکنه اما در دراز مدت سود زیادی به دست میاره
بنظر شما با حرف هایی که زدم این خرید منطقی هست یا خیر و اینکه ایا حرف های من درسته یا نه؟
یه احساسی بهم میگه چون امشب ویجیلاگ پلاس میاد قراره یه خریدی انجام بشه XD
مایکروسافت : نخوندم ?
امیدوارم این دو شرکت و مخصوصا مایکروسافت
تمام استودیو هارو نخرن.چون با یکپارچه شدن سازنده ها ایده ها هم یکپارچه و به عبارتی تکراری میشه و صنعت گیم در معرض خطر قرار میگیره. امیدوارم حرف بی ربط نزده باشم