ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Gear.Club
بازی‌های موبایل

بازی موبایلی Gear.Club؛ یک بازی ماشین‌سواری بی‌نظیر

اگر علاقه به تجربه بازی‌های ریسینگ موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Gear.Club همراه ویجیاتو باشید. سال‌هاست که بازی‌های ریسینگ همراه کاربران عناوین ویدیویی بوده‌اند. به شخصه این عناوین ریسینگ ...

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه | ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۰

اگر علاقه به تجربه بازی‌های ریسینگ موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید Gear.Club همراه ویجیاتو باشید.

سال‌هاست که بازی‌های ریسینگ همراه کاربران عناوین ویدیویی بوده‌اند. به شخصه این عناوین ریسینگ بودند که من را برای اولین بار با دنیای ویدیوگیم آشنا کردند. سال‌ها پیش اگر به سراغ این سبک‌ از بازی‌ها می‌رفتید؛ بقدری عناوین شاهکاری حضور داشتند که بتوانند تجربه‌ای ایده‌آل را به شما انتقال دهند. متاسفانه اکنون دیگر سال‌هاست که بازی‌های ریسینگ از ریشه‌های اصلی‌یشان دور شده‌اند و دیگر خبری از فرنچایزهای شاهکار نیست. البته نمی‌توان گفت که این بازی‌ها درحال مرگ هستند، زیرا عناوین شاهکاری چون فورتزا همچنان پرطرفدارند؛ اما با این‌حال دیگر خبری از بازی‌های بزرگ برای این سری نیست نیست.

قضاوت این‌که چرا بازی‌های ریسینگ رو به افول هستند را به خودتان می‌سپارم؛ منتهی شاید بزرگ‌ترین دلیل این موضوع کمبود رویاپردازی و ایده‌های خلاقانه است. اگر سوار بر ماشین زمانمان شویم و به اواخر دهه ۹۰ میلادی بازگردیم؛ با فرنچایزی رو به رو خواهیم شد که دیگر اکنون آن کیفیت فوق‌العاده‌اش را ندارد. نید فور اسپید پدر بازی‌های ریسینگ بود و در آن سال‌ها انقلابی بزرگ به حساب می‌آمد. نید فور اسپید نه‌تنها یک بازی ویدیویی؛ بلکه رویایی شگفت‌انگیز بود. رویایی که بسیاری از ما را دنیای ویدیوگیم و عناوین ریسینگ آشنا کرد.

مطلب پیشنهادی
Captain Tsubasa: Ace یک بازی بی‌نظیر است
با این بازی موبایلی به دنیای دوست داشتنی انیمه فوتبالیست‌ها سفر کنید

قصد نداریم که در این مطلب به چرایی و چگونگی سقوط بازی‌های ریسینگ بپردازیم. منتهی اجازه دهید که سفری پرماجرا به دنیای بازی‌های موبایلی داشته باشیم. باور کنید یا نه، بازی‌های ریسینگ موبایلی امروزه عملکردی به مراتب بهتر از فرنچایزهای بزرگ کنسولی این سبک دارند. بنابراین شاید بد نباشد که نگاهی متفاوت به یکی از کمترشناخته‌شده‌ترین و دوست داشتنی‌ترین بازی‌های ریسینگ موبایلی بیندازیم و خودمان را مهمان پلتفرمی کنیم که هیچ چیزی از آن بعید نیست.  

Gear.Club
Gear.Club


تاکنون به سراغ عناوین ریسینگ مختلفی رفته‌ایم که هرکدام از آن‌ها پتانسیل‌هایشان را روی پلتفرم موبایل به تصویر کشیده بودند. همانطور که گفته شد، بازی‌های ریسینگ موبایلی دنیای مجزای خودشان دارند و در این جهان پنهاور، گاهی استودیوها و بازی‌هایی را می‌توان پیدا کرد که شاهکارهایی دوست داشتنی هستند. منتهی سوال اصلی این‌جاست که آیا بازی‌های ریسینگ کمترشناخته‌شده موبایلی نیز می‌توانند گزینه‌ای جذاب برای تجربه باشند؟ یا باید بیخیال تجربه‌شان شد و عطایشان را به لقایشان بخشید؟

پاسخ این سوال یک بله بزرگ است! اگر کمی حوصله به خرج دهید؛ می‌توانید عناوینی را پیدا کنید که علی‌رغم پتانسیل‌هایشان؛ دست نخورده باقی‌مانده‌اند. برای این‌که منظورمان را بهتر منتقل کنیم؛ باید به سال ۲۰۱۷ بازگردیم. استودیوی بازی‌سازی Eden Games درست در همین سال بود که به سراغ بازی موبایلی Gear.Club رفت. این بازی قرار بود که در ابتدا به صورت انحصاری برای پلتفرم نینتندو سوئیچ منتشر شود؛ اما استقبال از این بازی بقدری دلگرم‌کننده بود که استودیوی Eden Games نسخه موبایلی این بازی را نیز در همان سال منتشر کرد.

مطلب پیشنهادی
به لطف پردازنده خوب آیفون‌های سری ۱۵

بازی موبایلی Gear.Club توانست که به امتیاز متای ۶۴ برسد. امتیاز که اصلا مناسب عنوانی آن هم با چنین گرافیکی نبود! اما با این‌حال، این بازی ارزش حداقل یک‌بار تجربه کردن را دارد. کسی چه می‌داند؛ شاید شما برخلاف منتقدان از تجربه این بازی لذت بردید. Gear.Club یک بازی ریسینگ با المان‌های واقع‌گرایانه است. درواقع حسی که من از بازی گرفتم؛ بسیار شبیه پورت موبایلی بازی Grid Autosport بود. البته Gear.Club فاصله زیادی برای تبدیل شدن به Grid Autosport دارد، اما با این‌حال عنوانی قابل قبول است.

معمولا کمتر پیش می‌آید که یک بازی ریسینگ، دارای داستانی عمیق و جذاب باشد. شاید یکی از دلیلی که باعث کمتردیده شدن چنین سبک از بازی‌هایی شده؛ ضعف خط داستانی‌ آن‌هاست. با این‌حال Gear.Club نیز از این قاعده مستثنی نیست و داستانی ندارد که بخواهید روی آن حساب باز کنید. هرچند که Gear.Club پتانسیل‌های بالایی برای داستان‌سرایی داشت، اما بنظر می‌رسد که سازندگان آن تمرکزشان را صرف چیز دیگری در پروسه ساخت کرده باشند.

Gear.Club
Gear.Club

برای اجرای بازی موبایلی Gear.Club شما نیاز به دسترسی به اینترنت دارید

وقتی برای اولین بار به سراغ بازی موبایلی Gear.Club می‌روید، همه‌چیز برایتان ساده و روشن است. طبیعتا انتظار چندانی نمی‌توان از یک بازی ریسینگ داشت و باید با دیدی منطقی به بازی نگاه کرد. Gear.Club یک بازی کاملا معمولی و دوست داشتنی است. گیم‌پلی بازی نه بقدری شاهکار است که بخواهیم آن را رقیب موبایلی فورتزا معرفی کنیم؛ و نه بقدری بد است که بیخیال تجربه‌اش شد. Gear.Club مناسب آن دسته از افرادی است که صرفا به دنبال یک تجربه کژوال – آرکید از یک بازی ریسینگ موبایلی هستند و انتظار چندانی از آن ندارند.

مطلب پیشنهادی
روحی تازه‌دمیده شده در کالبدی قدیمی
بررسی بازی موبایلی GTA Vice City: Definitive Edition – دومین ریمستر از سه‌گانه راکستار

علی‌رغم این‌که Gear.Club یک بازی واقع‌گرایانه موبایلی است، اما در دنیای این بازی خبری از تصادفات واقع‌گرایانه نیست. همچنین کنترلرهای بازی امتیاز خوبی می‌گیرند و بازی دست شما را کاملا درنحوه شخصی‌سازی آن‌ها باز می‌گذارد. Gear.Club چیزی درحدود ۳۲ خودروی چند صد اسب بخاری لایسنس شده دارد که در ۴ گروه مختلف طبقه‌بندی شده‌اند. شما باید مسیرتان را با McLaren 570S شروع کنید و سپس یکی از ۲ خودروی Nissan 370Z و Chevrolet Camaro را به عنوان خودروی اصلی‌یتان انتخاب کنید. هر کدام از این ماشین‌ها نقاط قوت و ضعف خودشان را دارند و انتخاب بین آن‌ها کاملا به خودتان بستگی دارد.

مانند هر عنوان ریسینگ دیگری، در دنیای Gear.Club نیز قابلیت‌های شخصی‌سازی حرف و اول و آخر را می‌زنند. دوست ندارم که به شما قول قابلیت‌هایی عجیب و غریب را بدهم. منتهی در دنیای این بازی قابلیت‌های شخصی‌سازی محدود اما مهم هستند. درواقع سازندگان Gear.Club تمام تلاششان را به کار گرفته‌اند تا حسی واقعی را به شما منتقل کنند. برای مثال منطقی نیست که روی یک خودروی سوپر اسپورت، رینگ نصب کنید! همچنین گیم‌مودهای مختلفی نیز دربازی حضور دارند که می‌توانند خیال شما را از بابت محتوای بازی کاملا راحت کنند.



Gear.Club
Gear.Club

گرافیک بازی بد نیست و قابل قبول است. نمی‌دانم چرا گرافیک بازی در روزها بهتر است و محیط شکلی واقعی‌تر به خودش می‌گیرد؛ منتهی به محض تجربه یکی از مراحل شب بازی؛ متوجه باگ‌های گرافیکی مختلفی خواهید شد. البته این باگ‌ها چندان اذیت‌کننده نیستند و به هرحال؛ Gear.Club از یک استودیوی کمترشناخته‌شده است و می‌توان از گرافیک عجیب و غریب آن چشم پوشی کرد. اما خوشبختانه برخلاف گرافیک بازی؛ موسیقی‌متن و صداگذاری بازی عالی‌ است. درواقع بازی بقدری در بخش موسیقی‌متن و جلوه‌های صوتی بازی عالی عملکرده و باید تبریکی بزرگ به سازندگان Gear.Club گفت.

Gear.Club

پیشنهاد می‌شه!

بازی موبایلی Gear.Club شاهکار نیست. درواقع مصداقی عالی برای یک بازی معمولی و دوست داشتنی برای طرفداران عناوین سبک ریسینگ موبایلی است. Gear.Club در ابتدا قرار بود که یک بازی انحصاری برای نینتندو سوئیچ باشد، اما با عملکرد دوست داشتنی خودش؛ استودیوی Eden Games را مجبور به توسعه نسخه موبایلی این بازی نیز کرد و نهایتا در سال ۲۰۱۷ بازی Gear.Club راهی پلتفرم موبایل شد.

Gear.Club
بازی‌های iOS, بازی‌های اندروید, بازی‌های موبایل Gear.Club
ناشر بازی: Eden Games
دسته بندی: آرکید, مسابقه‌ای
سیستم عامل: iOS, اندروید, موبایل
حجم: 1200 مگابایت
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • ‌
    | ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

    کلا تو بازی های موبایلی اصلا نباید به متا اهمیت داد
    چون اکثرا متای پایینی دارن
    هرچند سرگرم کننده باشن و باکیفیت باشن

    بنظرم بازی های موبایلی منتقدای جدایی باید داشته باشن

مطالب پیشنهادی