بازی موبایلی A Life in Music؛ ماجراجویی سوار بر ضربآهنگهای زندگی
اگر علاقهمند به تجربه بازیهای ماجراجویی موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید A Life in Music همراه ویجیاتو باشید. میخواهم برایتان داستانی را تعریف کنم که فکر میکنم تا به ...
اگر علاقهمند به تجربه بازیهای ماجراجویی موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید A Life in Music همراه ویجیاتو باشید.
میخواهم برایتان داستانی را تعریف کنم که فکر میکنم تا به حال آن را نشنیدهاند. همراهم باشید تا به ۱۵ سال پیش بازگردیم. همهچیز از روزی شروع شد که بازیهای ویدیویی وارد دنیای موبایلها شدند. هرچند که پیش از این، کنسولهای خانگی به محبوبیت بیحد و اندازهای رسیده بودند، منتهی اگر دلتان برای تجربه بازی موردعلاقهتان در حین مسیر رسیدن به محل کار، و یا در مترو و اتوبوس تنگ میشد، گزینهای چندان زیادی پیش روی شما نبود که بخواهید به سراغش بروید. کنسولهای خانگی جذاب بودند، اما همانطور که از اسمشان پیداست، نمیتوانستید که از آنها در خارج از خانهتان استفاده کنید.
سالها از پیدایش اولین کنسولهای خانگی گذشته بود که موبایلهای هوشمند سر و کلهشان پیدا شد. حدود ۱۵ سال پیش؛ ابر کمپانیهای تکنولوژی اعم از گوگل و اپل و یا حتی مایکروسافت، سیستم عاملها و گوشیهای خودشان را معرفی کردند تا پاسخگوی نیاز مخاطبان باشند. هرچند که مایکروسافت با پروژه ویندوزفون هرگز به موفقیتی که در سر داشت، نرسید؛ اما به هرحال زمینهساز اتفاقات بزرگ شد. گوشیهای هوشمند فصلی جدید از قصه ما بودند و پتانسیلهای بالایی داشتند.
قصه ما تا جایی ادامه پیدا کرد که بازار بازیهای موبایلی تبدیل به مارکتی بزرگ شد. شاید چند سال پیش بسیاری از کاربران بازیهای ویدیویی؛ چندان اعتقادی به بازیهای موبایلی نداشتند، منتهی اکنون دیگر همهچیز تغییر کرده و بازیهای موبایلی تبدیل به چیزی شدهاند که هرکسی عاشق تجربهشان است. صنعت موبایل گیمینگ نهتنها خلاق است، بلکه فرصتی را فراهم کرده تا شما در هرجایی که دوست دارید؛ بتوانید یک کنسول کوچک قابل حمل داشته باشید و به تجربه عناوین موردعلاقه موبایلیتان بپردازید.
در بین تمامی بازیهای موبایلی که روزانه پایشان به دل این پلتفرم باز میشود، عناوین مستقل، جزو دوست داشتنیترین آنها هستند. راستش را بخواهید، در دنیایی زندگی میکنیم که بازیهای ویدیویی آن شکلی کاملا یکنواخت گرفتهاند و این موضوع چیزی نیست که کاربران موبایلی به دنبالش باشد. بنابراین عناوین مستقل تبدیل به عمده بازیهایی شدند که سهم خلاق بودن را برعهده دارند و در این بین بازی موبایلی A Life In Music نیز از همین قاعده پیروی میکند.
A Life in Music جدیدترین بازی موبایلی استودیوی دوست داشتنی TuoMuseo است که پیشتر با ساخت بازی موبایلی Father and Son پتانسیلهایش را برای غیرقابل پیشبینی بودن نشان داد. اگر بخواهم که استودیوی TuoMuseo را تنها در چندین جمله خلاصه کنم، به شما خواهم گفت که این استودیو هرمندی زیبا شناس است که میداند، چگونه باید با مرز نازک بین هنر و دنیای عناوین ویدیویی بازی کند و شاهکاری بسازد که همه دوستش داشته باشند. اگر بازی Father and Son را تجربه کرده باشید، خیلی خوب میدانید که دقیقا از چه چیزی صحبت میکنم. منتهی هیچ جای نگرانی نیست، A Life in Music نیز درست به همان اندازه دوست داشتنی است.
تابستان سال ۲۰۰۸، شهر پارمای ایتالیا. داستان درباره پسر نوجوانی به نام آنتونی جریان دارد. پسری که شاید بتوان گفت تابستان سال ۲۰۰۸؛ بزرگترین رویداد زندگیش بود. پروتاگونیست اصلی شما یا همان آنتونی؛ به شدت علاقهمند به دنیای موسیقی است. او که چند وقتی است که به شهر پارمای ایتالیا نقل مکان کرده، خودش را در شرایطی پیدا میکند که ابدا دوست ندارد با دیگر افراد ارتباط بگیرد و از طرفی خانواده سختگیرش دوست ندارند که دوباره او را ببینند. آنتونی پسری افسرده نیست! منتهی فکر میکند که دیگر افراد نمیتوانند او را درک کنند. موسیقی تنها راه بیان احساسات میان آنتونی با افراد دیگر است، موسیقی که راه نجاتبخش آنتونی در شرایط سخت است.
بازی موبایلی A Life in Music یک عنوان کاملا آفلاین است
گیمپلی بازی A Life in Music اگرچه متفاوت است، اما شباهتهای زیادی به دیگر بازیهای موبایلی دارد. استودیوی TuoMuseo در ساخت این بازی نیز از همان فرمول معمول بازیهای موبایلی استفاده کرده. تمام اتفاقات بازی حولمحور قابلیتهای تعاملی با دیگر شخصیتها و مکانیزمهای اشاره و کلیک جریان دارند. TuoMuseo بازی را به ۲ قسمت تقسیم کرده. شما باید با ضربه زدن روی نمایشگرتان، کاراکترتان را حرکت دهید. بطور کلی؛ A Life in Music هستهای مشابه با دیگر بازیهای این استودیو دارد و این موضوع ابدا چیز بدی نیست.
همانطور که گفته شد، المانهای نقش آفرینی این بازی از همان ابتدای کار تا پایان ماجراجوییتان ادامه دارند. انتخابهای شما روند مستقیمی بر خط داستانی بازی و پایانبندی آن دارند و چیزیکه جالب است، این است که A Life in Music ابدا به شما نمیگوید که کدام انتخاب مهم است! برای همین، ممکن است که اشتباها انتخابی غلط انجام دهید و دیگر هیچ راه برگشتی نخواهد بود. همچنین نمیتوانید بازی را از جایی که سیو کرده بودید، شروع کنید. اگر به هردلیلی از تصمیمات پشیمان شدهاید، باید A Life in Music یک بار دیگر شروع کنید.
در آخر به همان سوال همیشگی میرسیم؛ دقیقا در دنیای A Life in Music چه چیزی انتظار ما را میکشد؟ پاسخ ساده است! شما با یک بازی ماجراجویی با المانهای پازل محور طرف هستید. طبیعتا A Life in Music شبیه چیزی نیست که تا به حال مشابهاش تجربه کردهاید، اما با تمام این توضیحات، A Life in Music حرفهای زیادی برای علاقهمندان عناوین مستقل و یا دنیای موسیقی دارد.
چیز زیادی ندارم که بخواهم درباره گرافیک بازی بگویم! A Life in Music بدون شک جزو برترین و زیباترین بازیهای موبایلی است که من تا به حال تجربهشان کردهام. این بازی واقعا زیباست و باید قدردان زیبایی شناسی سازندگان آن بود. گرافیک بازی بیش از آنکه یک بازی موبایلی باشد، مشابه نقاشیهای کلاسیک دوره رنسانس است. گرافیک A Life in Music بد نیست، اما اگر به سراغ این بازی رفتید: فراموش نکنید که با دیدی متفاوت وارد دنیای A Life in Music شوید. نهایتا درباره موسیقیمتن بازی نیز باید گفت که از آنجایی که شما با یک بازی موسیقیمحور طرف هستید، توصیه میکنم که با هدفون به تجربه A Life in Music بپردازید.
پیشنهاد میشه!
اگرعلاقهمند به موسیقی و دنیای سمفونیهای کلاسیک هستید، A Life in Music بازی کنید! این بازی یکی از برترین عناوین موبایلی استودیوی TuoMuseo است! جاییکه میتواند با استفاده از موسیقیمتن و گرافیک شاهکارش؛ تجربهای فوقالعاده باشد. همچنین اگر به دنبال یک بازی نقش آفرینی متفاوت هستید، نباید A Life in Music را نادیده بگیرید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
جزء معدود بازی های موبایلی که بنظرم ارزش تجربه رو داره .