خط زمانی داستان بازیهای Devil May Cry چگونه کار میکند؟
پس از انتشار بازی Devil May Cry 5 تایملاین و ترتیب وقایع و رخدادهای داستانی این مجموعه دستخوش تغییرات عمدهای شد که پیامدهایی جدی برای این فرنچایز به همراه داشت. با ویجیاتو و توضیح تایملاین ...
پس از انتشار بازی Devil May Cry 5 تایملاین و ترتیب وقایع و رخدادهای داستانی این مجموعه دستخوش تغییرات عمدهای شد که پیامدهایی جدی برای این فرنچایز به همراه داشت. با ویجیاتو و توضیح تایملاین پیچیده مجموعه بازی Devil May Cry همراه باشید.
از سال ۲۰۰۱ و عرضه اولین بازی از این فرنچایز، این سری به عنوان یک هک اند اسلش خوشساخت و صدالبته محبوب، همیشه بازیکنان جدیدی را جذب میکرده است. این مساله (جذب طرفداران جدید) اما تنها به گیمپلی بازی ختم نمیشود. از دانته که با کاور شدن روی پوستر بازی بسیاری را جذب خرید اثر کرده تا داستان اثر که همیشه با توئیستهای به موقعش هوش از سرمان میپراند. در این بین اما باید به این نکته نیز اشاره داشت که به همان اندازه که پیچیدگیهای داستانی بازی در گیراتر شدن قصه موثر هستند همان قدر (شاید کمتر) هم در ایجاد حفرههای داستانی پیشقدم میشوند.
کپکام با هر بازی از مجموعه Devil May Cry همیشه در تلاش است مضامین و نحوه روایت را به طریقی از سر بگیرد و به عنوان اثری مستقل آن را عرضه کند. به همین دلیل بازیهای مختلف مجموعه نهتنها با اختلاف چند ساله از یکدیگر قصهبافی میکنند که دائما بین نقاط مختلفی از زندگی دانته در جریان هستند و به ندرت به قدیم و روایتهای پیشین ارجاع داده میشوند. نتیجه هم از نو به تصویر کشیدن کاراکترها و قوس شخصیتیشان در هر بازی جدید مجموعه است که حال و با تایملاین جدید داستانی که سازندگان برای این مجموعه در نظر گرفتهاند تا حدی باعث سردرگمی و رخدادهایی غیر معقول میشود.
خط زمانی اصلی و دوباره بافته شده بازی Devil May Cry
خط زمانی اصلی مجموعه با Devil May Cry 3 آغاز میشود. دانته که به عنوان یک نوجوان پرجنب و جوش و بیپروا تازه کسب و کار شکار شیاطین را راهاندازی کرده است، متوجه میشود برخلاف اتفاقات پیش آمده در دوران کودکی، برادر دوقلویش یعنی ورجیل هنوز زنده است. بازی ضمن معرفی شخصیت لیدی (Lady) به عمق رابطه آشفته این دو و بررسی سیر شخصیتی دانته از فردی که تقریبا هیچ چیز برایش مهم نیست، به شخصی که مصمم برای نجات و حفاظت از بقیه است میپردازد. بعد از این بازی، Devil May Cry 1 را داریم که داستان نبرد دانته با شیطانی به نام موندوس (Mundus) و آشنایی او با شخصیت تریش (Trish) را روایت میکند.
به این ترتیب بازی بعدی که (به ترتیب وقایع داستانی) باید تجربه کنید Devil May Cry 4 است؛ جایی که دانته با دو دوست قدیمی خود یعنی تریش و لیدی برای نابودی محفل سورد (Order of the Sword) متحد میشود. آنها در این راه با شخصیت جدیدی به نام نرو (Nero) آشنا میشوند که از قضا شخصیت اصلی این نسخه از مجموعه نیز به شمار میرود. در نهایت هم این خط زمانی با Devil May Cry 2 و ماجراهای دانته برای آخرین ماموریت شکار شیطان و ناپدید شدنش در آندرورلد (Underworld) یا همان جهان زیرین به پایان میرسد.
خط زمانی دوباره بافتهشده این فرنچایز با عرضه Devil May Cry 5 متولد شد. این تایملاین رخدادها و اتفاقات بازیهای Devil May Cry 4 و Devil May Cry 2 را با یکدیگر عوض میکند. به این ترتیب که داستان با قسمت سوم آغاز میشود، با قسمتهای اول و دوم ادامه پیدا میکند و در نهایت با قسمت چهارم و پنجم به پایان راه میرسد. خوشبختانه به این دلیل که هر قسمت از بازی هویت تقریبا مستقلی دارد و کم و بیش به بازی قبلی مربوط نمیشود، موضوع کلی داستان بازی تقریبا دستنخورده باقی میماند. از طرفی اما با قرار دادن بازی Devil May Cry 2 در اواسط داستان با یک حفره داستانی روبهرو میشویم: سفر دانته به جهان زیرین.
خط زمانی جدید چه معنایی دارد؟
تایملاین جدید مجموعه در عین حال که اتفاقات قسمت چهارم را مستقیم به قسمت پنجم متصل میکند، به این معنا است که دانته تا به حال دو بار در جهان زیرین گیر افتاده است: یک بار در پایان Devil May Cry 2 و باری دیگر در پایان Devil May Cry 5. این مساله نهتنها به خلق یک نقطه داستان تکراری ختم میشود که Devil May Cry 4 به عنوان ادامهدهنده مجموعه بعد از قسمت دوم به هیچ عنوان چگونگی بازگشت دانته از اولین سفرش به جهان زیرین را توضیح نمیدهد. علاوه بر این مساله، ناپدید شدن و عدم حضور دیگر شخصیتهای Devil May Cry 2 در قسمت چهارم و پنجم آن هم با توجه به اینکه این اثر دقیقا در وسط خط زمانی بازی به سر میبرد کمی عجیب بهنظر میرسد. این در حالی است که اگر قسمت دوم در انتهای تایملاین قرار داشت، این اتفاق (عدم حضور شخصیتها در قسمتهای بعدی) رخ نمیداد زیرا قسمت بعدی دیگری برای اینکه شخصیتها در آن حضور یابند وجود نداشت.
همچنین با چینش این تایملاین جدید معلوم شد که دانته هم مثل تمامی آدمهای معمولی پیر میشود. این در حالی است که در آخرین قسمت از مجموعه تریش و لیدی حتی جوانتر هم شدهاند! با این حال باید منتظر باشیم و ببینیم قسمت بعدی این فرنچایز این سری را به کدام سمت سوق میدهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بین 4 و 5 یک نسخه دیگه منتشر کردن اسمش هم اینشکلی بود DmC
به عشق دانته تا الان دست از گیم برنداشتم امیدوارم نسخه جدید هم مثل تمام نسخه های قبلی بترکونه هر چی گیمر رو
خلاصه مقاله:
ترتیب داستانی سری بازی های دویل می کرای به شکل زیر است
Dmc : devil may cry
Devil may cry 3
Devil may cry 1
Devil may cry 2
Devil may cry 4
Devil may cry 5
والا ، خلاصه و سر راست !
آخه این نسخه منتشر شد تازه همه تعریف میکردن که همه حفره های داستانی رو پر کرده نمیدونم این مقاله چی میگه
البته dmc : devil my cry ساخته نینجا تئوری بوده و ربطی به داستان مجموعه نداره ، یه
چیز جداست
تو مقاله نوشته dmc4 حفره های داستانی رو پر نکرده (اگه اشتباه نکنم)
و اینکه dmc هم اگر چه کنان نیست و ارتباط داستانی با بقیه نسخه ها نداره اما بازم تجربه اش خالی از لطف نیست و گیم پلی عالی ای هم داره
کلا مقاله راجع به پر نشدن حفره های داستانیه درحالی که نسخه پنج به گفته خیلیا حلش کرد .
آره واقعا گیمپلی خفنی داشت