با این بازی موبایلی دنیای مدمکس را در کالبد یک عنوان ریسینگ تجربه کنید
اگر علاقهمند به تجربه بازیهای ریسینگ موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید RACE: Rocket Arena همراه ویجیاتو باشید. راستش را بخواهید، یکی از سبکهای مورد علاقه من در دنیای بازیهای ...
اگر علاقهمند به تجربه بازیهای ریسینگ موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید RACE: Rocket Arena همراه ویجیاتو باشید.
راستش را بخواهید، یکی از سبکهای مورد علاقه من در دنیای بازیهای ویدیویی؛ در عناوین ریسینگ خلاصه شده. اما دلیل اینکه چرا این بازیها دوست داشتنی هستند، در میان المانهایی که این بازیها دارند، پنهان شده است. اساسا وقتی پای یک بازی ریسینگ به میدان باز میشود، اولین چیزی که فورا به آن فکر میکنیم؛ المانهای درگیرکننده و حس هیجانی است که به مخاطب انتقال میدهند. طبیعتا یک بازی ریسینگ پتانسیلهای بالایی برای ارائه دارد و به طبع نیز؛ خیلی خوب میداند که چگونه باید با استفاده از همین پتانسیلها، تجربهای جذاب و قابل احترام باشد.
نمیدانم که آیا از کاربران قدیمی بازیهای ریسینگ هستید، یا صرفا تازه با دنیای این بازیها آشنا شدهاید، هرچه که باشد؛ بازیهای ریسینگ اکنون مدتهاست که در هزارتویی بیپایان گیر افتادهاند. روزی روزگاری بود که این بازیها پادشاه صنعت ویدیوگیم بودند و متاسفانه اکنون دیگر خبری از عناوین افسانهای فرنچایز نید فور اسپید نیست. اما هنوز هم بازیهای ریسینگ به پایان راهشان نرسیدهاند، اکنون مسئولیت ادامه دادن مسیر افتخار آمیز این بازیها امروزه برعهده فرنچایزهای بزرگی مانند گرن توریسمو و فورتزا است و این بازیها نیز توانستهاند که جای خالی بازیهای قدیمی را پر کنند؛ منتهی حاضرم شرط ببندم که شما نیز گاهی دلتان برای تجربه بازیهای قدیمی ریسینگ تنگ میشود.
با تمام این توضیحات، باز هم برای ترسیم استانداردی درست، باید از دل پلتفرم موبایل بگذریم. بازیهای موبایلی امروزه دیگر عناوینی ساده نیستند و سیل عظیم تغییرات بازیهای موبایلی به سرزمین عناوین ریسینگ این پلتفرم نیز باز شده است. بنابراین اگر به دنبال کور سوی امیدی برای داشتن تجربهای جذاب از عناوین ریسینگ در دل تاریک صنعت ویدیوگیم میگردید، شاید بهتر باشد که نگاهی متفاوتتر به بازار بازیهای ریسینگ موبایلی داشته باشیم و ببینم که آیا این بازیها ارزش تجربه کردن را دارند یا نه!
اجازه دهید که اینبار به سراغ یکی از کمترشناختهشدهترین بازیهای ریسینگ موبایلی برویم. پیشرفت صنعت موبایل گیمینگ، بهانهای شد تا بازیسازها به سراغ ساخت بازیهایی بروند، که به طرز خلاقانهای روایت میشدند. در این بین نیز؛ بازی موبایلی RACE: Rocket Arena نیز از همین دسته از عناوین است که توسط استودیوی SMOKOKO LTD ساخته شد و تاکنون نیز حداقل روی کاغذ، حرفهای زیادی برای گفتن داشته. RACE: Rocket Arena توانسته است که خودش را نشان دهد و پا به پای دیگر عناوین ریسینگ موبایلی قدم بردارد و جایگاهش را پیدا کند.
این ماشین بازی جنگی جدید دستپخت استودیوی SMOKOKO LTD است، استودیویی که در سال ۲۰۱۰ پایهگذاری شد و در سال ۲۰۱۵ بود که به صورت جدی به دنیای بازیهای موبایلی قدم گذاشت. با نگاه به کارنامه این استودیو میتوان فهمید که آنها چندان بازی شناختهشدهای در مدت زمان فعالیتشان نداشتهاند و RACE: Rocket Arena به نوعی جدیترین بازی آنهاست. منتهی جالب است بدانید که اگر از کاربران قدیمی بازیهای ویدیویی باشید، حتما عنوان افسانهای Blur را به یاد دارید. عنوانی که در سال ۲۰۱۰ توسط استودیوی اکتیویژن ساخته شد و موفقیتی دلگرمکننده داشت. توجه داشته باشید که این بازی نیز براساس فلسفه Blur ساخته شده و سعی میکند که یک بازی اکشن را در کالبد یک عنوان ریسینگ به مخاطب انتقال دهد.
متاسفانه همانطور که انتظار داشتیم، در دنیای این بازی نیز خبری از بخش داستانی نیست. RACE: Rocket Arena روایتی آهسته و نهچندان جذاب از اتفاقاتی است که دوست دارند خودشان را در کالبد اکشن به تصویر بکشند. اما نباید منکر پتانسیلهای خوب این بازی شد، RACE: Rocket Arena میتوانست که بخش کمپین جذابی را داشته باشد؛ منتهی بخاطر موضوعاتی که دلایلش را نمیدانیم؛ سازندگان این بازی بیخیال قرار دادن بخش داستانی و کمپینی جذاب در دنیای RACE: Rocket Arena شدهاند و اگر از آن دسته از کاربرانی هستید که بخش داستانی برایشان اهمیت دارد، نباید به سراغ این بازی موبایلی بروید.
برای اجرای بازی موبایلی RACE: Rocket Arena شما نیاز به دسترسی به اینترنت دارید
راستش را بخواهید گیمپلی بازی RACE: Rocket Arena آنچیزی نیست که انتظارش را دارید. اگر قرار باشد که به گیمپلی این بازی نمره بدیم؛ نمره ضعیفی خواهد گرفت. اما چیزیکه باعث بد بودن این بازی شده؛ ریشه در المانهای خلاقانهای دارد که سازندگان بازی برای RACE: Rocket Arena درنظر گرفتهاند. این بازی نمیتواند با دیگر عناوین ریسینگ موبایلی رقابت کند و دلیل آن نیز خلاصه در باگهای بیشمار این بازی شده. بطوری که از همان ابتدای کار تا زمانی که RACE: Rocket Arena بازی میکنید؛ باگها و کنترلرهای بازی دلسردتان خواهند کرد.
اگر باگهای بازی را فاکتور بگیریم؛ تنوع کم ماشینها، قابلیتهای شخصیسازی نهچندان جذاب و درنهایت کنترلرهای سخت این بازی؛ باعث شدهاند تا RACE: Rocket Arena نتواند آنطوری که باید از پتانسیلهایش استفاده کند. این بازی نهایتا میتواند برای چند دقیقه شما را سرگرم کند و بعد از آن؛ دیگر چیزی ندارد که بخواهد به تصویر بکشد. شاید بهتر بود که سازندگان RACE: Rocket Arena تمرکز بیشتری را صرف این بازی میکردند تا نتیجهای بهتر بگیرند.
در دنیای شما باید ماشین جنگی خودتان را بسازید، آن را ارتقا دهید و با استفاده از سلاحهایی که روی ماشینتان نصب کردهاند؛ ماشین رقیبانتان را از بین ببرید. فلسفهای که در ابتدا جذاب بنظر میرسد، اما حقیقت امر این است که RACE: Rocket Arena نتوانسته آنطوری که باید پایبند به ریشههای اصلی بازیهای ریسینگ باشد و سعی میکند که یک بازی اکشن را به هرنحوی که شده؛ در کالبد یک بازی ریسینگ موبایلی روایت کند.
چه انتظاری از گرافیک یک بازی ریسینگ دارید؟ اگر فکر میکنید که قرار است با چیز عجیب و غریبی در دنیای این بازی رو به رو شوید؛ باید بگویم که بهتر است بیخیال ذهنیتتان شوید. زیرا این بازی اگرچه عنوانی قدیمی نیست، اما گرافیکش حتی برای یک بازی مستقل موبایلی نیز ابدا جذاب نیست و نمیتواند راضیکننده باشد. صداگذاری و موسیقیمتن RACE: Rocket Arena نیز شرایطی کاملا مشابه دارند. این بازی دوست دارد که جذاب بنظر برسد؛ اما نمیداند که پتانسیلهایش را باید در کجا استفاده کند.
پیشنهاد نمیشه!
ریسینگهای موبایلی در طی چندسال اخیر دچار پیشرفتهای چشمگیری شدهاند. در این بین نیز بازی موبایلی RACE: Rocket Arena؛ تلاش بسیاری کرده تا خودش را در حد و اندازه یک بازی جذاب موبایلی نشان دهد. پتانسیلهای این بازی و فلسفه پشت آن؛ واقعا دوست داشتنی است، اما RACE: Rocket Arena نمیداند که چگونه باید از پتانسیلها و داشتههایش استفاده کند و گیمپلی بد؛ موسیقیمتن ناشیانه و گرافیک نهچندان جذاب؛ مجموعه بدشناسیهای این بازی شدهاند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.