ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

کپکام روی نسخه جدید بازی‌های قدیمی خود کار می‌کند

کپکام (Capcom) طی جدیدترین جلسه با سهام‌داران شرکت اعلام کرده که احتمال بازگشت یک سری از بازی‌های قدیمی آن‌ها وجود دارد.  کپکام در سال ۱۹۸۳ تاسیس شده و کتابخانه‌ای بزرگ از آی‌پی‌های اورجینال دارد. با ...

اشکان دولتی
نوشته شده توسط اشکان دولتی تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۳۲

کپکام (Capcom) طی جدیدترین جلسه با سهام‌داران شرکت اعلام کرده که احتمال بازگشت یک سری از بازی‌های قدیمی آن‌ها وجود دارد. 

کپکام در سال ۱۹۸۳ تاسیس شده و کتابخانه‌ای بزرگ از آی‌پی‌های اورجینال دارد. با وجود اینکه سری بازی‌های رزیدنت اویل در سال‌های گذشته در مرکز توجهات قرار داشته، اما از سوی دیگر به عناوینی مثل Lost Planet، اوکامی و Power Stone کمتر توجه شده است. در این جلسه در پاسخ به برنامه‌های شرکت برای آی‌پی‌های قدیمی، اعلام شد:

ما در حال حاضر روی تنظیم برنامه‌هایی برای بازی‌های آینده خود کار می‌کنیم که بر اساس داده‌های مربوط به تقاضا از بازار هستند. در آینده، ما به در نظر گرفتن خواسته‌های مشتریان در هنگام طراحی محصولات آتی خود ادامه خواهیم داد.

بازی قدیمی کپکام

دیگر آی‌پی فراموش شده این کمپانی شامل Viewtiful Joe می‌شود که توسط هیدکی کامیا در سال ۲۰۰۵ به بازار عرضه شد. بازی مبارزه‌ای Darkstalkers نیز پس از سال ۱۹۹۷ نسخه جدیدی دریافت نکرده است. این کمپانی در یک دهه گذشته تنها یک آی‌پی جدید معرفی کرده که Pragmata نام دارد. آخرین آی‌پی جدید کپکام Dragon’s Dogma بود که در سال ۲۰۱۲ در سراسر جهان به بازار عرضه شد. 

Pragmata قرار بود در سال ۲۰۲۲ به بازار منتشر شود، اما کپکام برای اطمینان از کیفیت بالای بازی، تاریخ عرضه آن را تا سال ۲۰۲۳ عقب برد. 


ماینکرفت #72 - متفاوت‌ترین چالش ماینکرفت!

تماشا از یوتیوب ویجیاتو پلاس

VGC
اشکان دولتی
اشکان دولتی

بازی‌های ویدئویی به مرور زمان به بخش مهمی از زندگی من تبدیل شدند و به همین خاطر تصمیم گرفتم با خبرنگاری و نویسندگی رابطه قوی‌تر با این هنر داشته باشم. طی هشت سال فعالیت من در صنعت ویدئو گیم، هر روز دانش و شناختم از این دنیای وسیع بیشتر شده و این روند همچنان ادامه دارد. البته بازی‌های ویدئویی تنها سرگرمی من نیستند و به کتاب‌های فانتزی، انیمه، فیلم و سریال هم علاقه بسیاری دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • 3D Club
    3D Club | ۲ خرداد ۱۴۰۱

    خیلی کپ کام کم کار شده باید یه تکونی به خودش بده

  • mohammadrezagamer
    mohammadrezagamer | ۲ خرداد ۱۴۰۱

    از ته گلبم امیدوارم این IP داینو کرایسیس باشه ?

مطالب پیشنهادی