ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

فرودگاهی از کینکت به عنوان دوربین امنیتی استفاده می‌کند

اخیرا دیده شده که TSA (اداره‌ی امنیت حمل و نقل ایالات متحده‌ی آمریکا) در فرودگاه شهر نیوآرک واقع در نیورجرسی، برای کنترل عبور و مرور از کینکت‌های ایکس‌ باکس استفاده می‌کند. جیسون اسکات، آرشیویست و ...

هومن حسنی
نوشته شده توسط هومن حسنی | ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | ۲۲:۴۵

اخیرا دیده شده که TSA (اداره‌ی امنیت حمل و نقل ایالات متحده‌ی آمریکا) در فرودگاه شهر نیوآرک واقع در نیورجرسی، برای کنترل عبور و مرور از کینکت‌های ایکس‌ باکس استفاده می‌کند.

جیسون اسکات، آرشیویست و فیلم‌ساز آمریکایی اخیرا توییتی منتشر کرده که تصاویر آن نشان می‌دهند TSA چگونه از سنسورهای دوربین‌ کینکت ایکس باکس برای بخش کنترل امنیتی خود استفاده می‌کند. این سنسورها به وسیله‌ی یک بازوی بلند در ارتفاع بالا نگه داشته شده‌اند که انتهای آن به صفحه‌ی نمایشگر وصل شده. در تصویر دیگری که اسکات منتشر کرده، لوگوی مایکروسافت روی یکی از دوربین‌ها به چشم می‌خورد.

کینکت یک دستگاه هوشمند شناسایی حرکت و صدا است که توسط شرکت مایکروسافت در سال ۲۰۱۰ معرفی شد. بعدها مایکروسافت در نسل هشتم مدل جدید کینکت را در کنار ایکس باکس وان عرضه کرد. کینکت طوری طراحی شده که می‌توانید با استفاده حرکات بدن به ایکس‌باکس دستورهایی بدهید. تشخیص این دستورها به وسیله‌ی همان سنسورهایی شناسایی می‌شوند که درحال حاضر TSA را مجاب کرده تا از این سیستم برای کنترل امور امنیتی خود استفاده کند.

اما سرانجام کینکت‌های مایکروسافت چه شد؟

از زمان عرضه‌ی عمومی این دستگاه، کینکت توانست محبوبیت زیادی بین اقشار مختلف جامعه برای خود دست‌و‌پا کند. به‌عنوان مثال، هکرها برای ردیابی حرکات بدن استفاده‌ی فراوانی از تکنولوژی کینکت داشته‌اند. البته استفاده از این وسیله برای بازی چندان موفقیت آمیز نبود تا جایی که در سال ۲۰۱۶ شاهد عرضه ایکس باکس وان اس بودیم که فاقد پورت مورد نیاز برای اتصال کینکت بود. سرانجام مایکروسافت در سال ۲۰۱۷ تولید این دستگاه را متوقف کرد.

باوجود این‌که دیگر اثری از مدل‌های جدید کینکت در بازار نیست اما ردپای آن را می‌توان در محصولات جدید مایکروسافت مشاهده کرد. به‌عنوان نمونه، هدست مایکروسافت هولولنز برای سنجش عمق میدان از بسیاری از تکنولوژی‌های کینکت استفاده می‌کند. در سال ۲۰۱۸ مایکروسافت کینکت برای سرویس آژور را معرفی کرد؛ پروژه‌ای که دوربین و سنسورهای کینکت را با سرویس ابری آژور ترکیب می‌کند. یا اخیرا سایت مایکروسافت کانادا کینکت‌هایی را می‌فروشد که وظیفه اصلی آن‌ها حفاظت از خانه‌ها است.

در کل اگرچه هدف ابتدایی از تولید کینکت تنها جنبه‌ی سرگرمی داشته اما اخیرا شاهد استفاده از آن زمینه‌های دیگر نیز هستیم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی