ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رپورتاژ آگهی

معرفی سرویس استریمینگ داخلی گیمریا

تولید محتوا و به صورت ویژه تولید محتوای تصویری یکی از ترندهای پرطرفدار این روزها محسوب می‌شود. در این میان استریم (Stream) یا تولید محتوای ویدئویی زنده بین گیمرها محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. به ...

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو | ۷ آذر ۱۴۰۱ | ۲۰:۰۰

تولید محتوا و به صورت ویژه تولید محتوای تصویری یکی از ترندهای پرطرفدار این روزها محسوب می‌شود. در این میان استریم (Stream) یا تولید محتوای ویدئویی زنده بین گیمرها محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. به طوری که امروزه می‌توان از استریمینگ بازی به عنوان یک شغل تمام وقت پربازده یاد کرد.


استریم چیست؟

استریم در واقع تکنیکی است که به وسیله آن می توان یک فایل چند رسانه‌ای مانند صدا و یا تصاویر ویدئویی را بدون این که احتیاج به دانلود، بر روی اینترنت به صورت زنده به نمایش گذاشت. بسیاری سرویس‌های استریم به بینندگان نیز امکان مشارکت در برنامه‌ی برخط را می‌دهند.

بدین شکل امکان تعامل مستقیم بین تولید کننده‌ی محتوا و بیننده را فراهم می‌شود. در واقع استریم بازی با تجربه‌‌ی تعامل محور زنده را مابین استریمر و مخاطبان است که توانسته فاز جدیدی از تولید محتوا را رقم بزند.

امروز سرویس‌های استریمینگ داخلی و خارجی بسیاری هستند که میزبانی این دسته از مخاطبان و تولید کنندگان محتوا را برعهده دارند. در میان این سرویس‌ها می‌توان به صورت ویژه به توییچ (Twitch) و یوتیوب گیمینگ اشاره کرد که در حال حاضر ترافیک سنگینی ازین دسته مخاطبان و تولید کننده‌های محتوا میزبانی می‌کنند.


چطور می‌توان از استریم درآمد داشت؟

استریم با توجه به مخاطب محور بودن می‌تواند برای تولید کننده‌گان درآمدهای بسیار بالایی داشته باشد. عمده این درآمد به صورت دونیت و از سمت مخاطبان تامین می‌شود. دونیت (Donate) در واقع نوعی کمک مالی بر اساس مبلغی دلخواه است که به تولید کننده اهدا می‌کنید تا برای خلاق آثار جدید و مبتکرانه انگیزه‌ای کافی ایجاد شود.

درآمد از استریم

با این حال درآمد استریمرها می‌تواند از شیوه‌هایی نظیر پارتنرشیپ با سرویس‌ها استریمینگ، تبلیغات، فروش اشتراک یا محتوای اختصاصی، همکاری‌های تجاری، مرچ‌ و… باشد. این درآمد تا حد زیادی وابسته به حجم مخاطبان هر تولید کننده‌ی محتوا دارد.

امروزه کاربران ایرانی بسیاری در حال فعالیت روی سرویس‌های استریمینگ خارجی نظیر توییچ هستند. با این حال متاسفانه بسیاری از تولید کنندگان محتوای ایرانی به واسطه‌ی محدودیت‌های ارزی و تحریم و با وجود مخاطب بالا همچنان نمی‌توانند از این سرویس‌ها درآمد مکفی داشته باشند.


چرا باید سراغ سرویس‌های استریمینگ داخلی برویم؟

همان طور که اشاره شده، سرویس‌های استریمینگ خارجی محدودیت‌های زیادی پیش روی کاربران ساکن ایران می‌گذارند. این محدودیت‌ها در سوی تولید کننده‌ی محتوا شامل پرداخت‌های ارزی، عدم بهرمنده‌ی از امکان همکاری، پارتنرشیپ و استفاده‌ی کامل از تمام سرویس‌های میزبانی می‌شود.

از سوی مخاطب نیز این مشکلات شامل عدم امکان پرداخت ارزی، محدودیت در استفاده از سرویس‌های پریمیوم و اشتراکی و مهم‌تر از همه کندی اینترنت و فیلترینگ می‌شود. متاسفانه محدودیت‌های اعمال شده از سوی داخل و خارج مانع از استفاده‌ی همه‌ جانبه‌ی کاربران از چنین سرویس‌هایی می‌شود.

متاسفانه این معضلات تجربه‌ی باکیفیت برای مخاطبان و تولید کننده‌گان محتوا را خدشه‌دار می‌کند. به همین علت می‌توان به عنوان یک گزینه‌ی جایگزین برای کاربران ایرانی، سرویس‌های استریمینگ داخلی را پیشنهاد کرد.

مهم‌ترین مزیت استفاده از چنین سرویس‌هایی عدم فیلترینگ و کندی است. این امر بدان علت است که چنین سرویس‌هایی از سرورهای پرسرعت داخلی استفاده می‌کنند. همچنین امکان پرداخت‌ با کارت‌های بانکی، تسهیل استفاده از سرویس‌های مکمل داخلی به جهت همکاری و تبلیغات و… از دیگر مزیت‌های این سرویس‌ها محسوب می‌شوند.

گیمریا یک سرویس استریمینگ داخلی

از جمله سرویس‌های استریمینگ داخلی می‌توان به گیمریا (gameria.tv) اشاره کرد. گیمریا یک سرویس نوپای استریم بازی است که امکانات متعددی را به صورت کاملا رایگان به تولید کنندگان محتوا، مخاطبان و تمامی دوست‌دارن بازی‌های ویدئویی عرضه می‌کند.

گیمریا یک سرویس استریمینگ داخلی

این سرویس استریمینگ علاوه بر فراهم آوردن امکان پخش برخط محتوا، مجموعه‌ای از کلیپ‌ها و ویدیوهای جذاب مربوط به بازی را نیز به نمایش درمی‌آورد. این ویدئوها شامل معرفی و بررسی بازی‌ها، تریلرهای جدید، لحظه‌های دیدنی گیم‌پلی و سایر کلیپ‌های جذاب برای مخاطبین گیم و سرگرمی است.

علاوه بر این سرویس ایرانی گیمریا میزبان رویدادهای ویژه گیمینگ با امکان کسب درآمد نیز هست. شما می‌توانید با شرکت در چالش و رویدادهای هفتگی گیمینگ، تورنومنت‌های مناسبتی و مسابقات کالاف دیوتی که به میزبانی سرویس گیمریا برگزار می‌شود برنده‌ی مبالغ میلیونی باشید.

همچنین گیمریا به تولید کنندگان محتوا سرویس‌هایی نظیر دسترسی به فضای ذخیره سازی رایگان با ظرفیت بالا، مدل درآمدی جذاب به نسبت کیفیت نسبت به سایر پلتفرم‌ها و افزایش درآمد پلکانی بر اساس مخاطب و محتوای تولیدی بیشتر ارائه می‌کند.

داشبورد حرفه‌ای استریمینگ، صفحه‌ی چت با تنظیمات بالا، دسته بندی‌های جذاب به جهت پوشش سلایق مختلف، سرعت و پوشش بالا برای مخاطبین ایرانی و… از جمله دیگر ویژگی‌های این سرویس است که امکان تجربه‌ی باکیفیت از استریم را برای کاربران ایرانی فراهم می‌آورد.

شما می‌توانید با مراجعه به وبسایت این مجموعه از سرویس‌های استریم آن دسترسی پیدا کرده و از طریق اینستاگرام گیمیریا از جدیدترین رویدادهای هفتگی این مجموعه آگاه شوید. همچنین می‌توانید با ملحق شدن به کانال دیسکورد این مجموعه با مجموعه‌ای از  کاربران، مخاطبان و تولید کنندگان محتوای گیم و سرگرمی در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • Wind
    Wind | ۸ آذر ۱۴۰۱

    تا زمانی که بازار انحصاری باشه، هیچ علاقه ای ندارم به استفاده از سرویس داخلی

  • Alef
    Alef | ۷ آذر ۱۴۰۱

    تا زمانی که انحصارگرایی بچه گانه مسئولین وجود داره و با فیلترینگ و ایجاد محدودیت سعی بر اجبار کردن کاربران برای استفاده از پلتفرم داخلی وجود داشته باشه ترجیح میدم تو پلتفرم اجباری داخلی استریم نبینم.

    • farshid
      farshid | ۸ آذر ۱۴۰۱

      حیف که فقط میشه یه دونه لایک داد.

    • Death Lake
      Death Lake | ۸ آذر ۱۴۰۱

      دقیقا . رقابت باید شالم و عادلانه باشه نه اینکه با تحریم‌کردن یه پلتفرم خارجی مردم رو سمت داخلی ها بکشونیم .
      البته هنوز چیزی معلوم شاید این برنامه یه رقابت سالم رو داشته باشه

    • amir7tala
      amir7tala | ۸ آذر ۱۴۰۱

      خیلی حق

  • AR3F
    AR3F | ۷ آذر ۱۴۰۱

    خیلی مقاله خوبی بود خانم منظری ولی یه نکته اونجا که گفتید چزا باید سمت سرویس های استریم داخلی برویم داخل توضیحات نوشتید: سرویس های استریم خارجی نحدودیت های زیادی برای کاربران ساکن ایرام گذاشتن به جای ن نوشتید م ?

  • gods_bandeh
    gods_bandeh | ۷ آذر ۱۴۰۱

    جالبه...
    اما خب چ فایده ک شناخته شده نیست!
    همون توییچم بزور شناختت میشد
    البتت ی نکته‌ای ک هست اینه ک باید شرایط قابل قبولی برای استریم داشته(ک امیدوارم)
    ن مث آپارات با هر چیزی بیان استریم کنن...

مطالب پیشنهادی