تصاویر جدیدی از فیلم Oppenheimer کریستوفر نولان منتشر شد
تصاویر جدیدی از فیلم جدید کریستوفر نولان یعنی Oppenheimer منتشر شدهاند که نگاهی جدید از صحنههای مختلف این فیلم ارائه میدهند. مطلب پیشنهادی نقد فیلم The Zone of Interest | کمی آنطرفتر از فاجعه بهشتی ...
تصاویر جدیدی از فیلم جدید کریستوفر نولان یعنی Oppenheimer منتشر شدهاند که نگاهی جدید از صحنههای مختلف این فیلم ارائه میدهند.
«اوپنهایمر» برای اکران در تابستان سال آینده برنامهریزی شده است، اما Total Film اکنون تصاویر جدیدی از این فیلم منتشر کرده است. فیلمی که کیلیان مورفی را به عنوان نقش اصلی خود یعنی رابرت اوپنهایمر، فیزیکدان نظری که پشت طراحی سلاحهای اتمی جنگ جهانی دوم بود، دارد. او که مدیر «پروژه منهتن» در آزمایشگاه لوس آلاموس بود، بعدها به دلیل نابودیهایی که ساختههایش رقم زد دچار یک بحران و کشمکش درونی شد و در عین حال توسط دولت آمریکا تحت تعقیب قرار گرفت.
فیلم اوپنهایمر حکم ششمین همکاری کیلیان مورفی با کریستوفر نولان را خواهد داشت، چرا که او در Inception، سهگانه Dark Knight و Dunkirk نیز بازیگری کرده بود. تفاوت بزرگ این همکاری با فیلمهای قبلی این است که او این بار در نقش اصلی فیلم ظاهر خواهد شد و در کنارش جمع بزرگی از ستارگان هالیوود را خواهد داشت. امیلی بلانت، رابرت داونی جونیور، مت دیمون، فلورنس پیو، رامی مالک، کنث برانا و گری اولدمن از دیگر بازیگرانی خواهند بود که در این پروژه ایفای نقش میکنند.
این فیلم که اقتباسی از کتاب «پرومته آمریکایی: پیروزی و تراژدی جی رابرت اوپنهایمر» است، طبق سنت همیشگی نولان برای IMAX فیلمبرداری شده است و بخشهایی از آن نیز سیاه و سفید خواهند بود. Oppenheimer از این نظر نیز جالب توجه است که حکم اولین همکاری بین نولان و استودیو یونیورسال را دارد. مدتی پس از اکران فیلم Tenet در تابستان ۲۰۲۰، نولان همکاری ۲۰ ساله خود با برادران وارنر را قطع کرد.
فیلم Oppenheimer در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۲ اکران خود را آغاز خواهد کرد.
بازی های ویدیویی چه نقشی در تربیت بچهها دارند؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من هنوز تو فکر ها لایف رو کریستوفر نولان بسازه واقعا شاخ در میاد
یکی از مهم ترین تفاوت های سینمای شرق و غرب اینه که توی شرق کاراکتر ها خاکستری اند.
شرور ها هم آدمند و هویت های خودشان، با وجود شرور بودن، دارند.
اما سینمای غرب اکثر اوقات اینطور نیست و به جز معدود آثاری؛ اگه شخصیت شرور بدترین و سیاهِ سیاه نباشه، حتما شرارت شخصیت شرور توجیه میشه.
برای مثال، سراغ فیلمی میرم که تقریبا هممون دیدیم: ثور ۳
از اون غول آتشین و گرند مستر که فاکتور بگیریم (و اکثر نقششون برای طنز ماجرا بود و تحلیلی برای کاراکتر هایی که خود کارگردان جدیشون نمیگیره نمیشه داشت.) می رسیم به هلا.
همه ی مشکلاتی که با هلا داشتیم بخاطر تربیت نادرست اودین بود! کارگردان فقط برای شرارتش و علت هاش، این توجیه رو آورده بود که:
《اودین بچش رو خوب تربیت نکرد و بعد به جای اصلاح، زندانیش کرد.》
همین و بس.
هلا هیچ درک و فهم و رفتار عادی ای نداشت. صرفا یک شیطان بود که از غل و زنجیرش آزاد شده بود.
حالا اینها رو میگم برای چی؟
برای اینکه اگر سازندگان فیلم در اقدامی انتحاری و با رسم شکل و نمودار، ثابت کردند که اگر بمب اتم رو آمریکا پرت نمی کرد ژاپن پرت می کرد؛ زیاد تعجب نکنید و متعجب نشوید.
چرا که در پی توجیه اند.