کمیسیون تجارت فدرال دستور مسدودسازی قرارداد اکتیویژن و مایکروسافت را صادر میکند
در گزارشی جدید از روند معامله میلیارد دلاری بین اکتیویژن (Activision) و مایکروسافت، به نظر میرسد که کمیسیون تجارت فدرال یا همان FTC دستوری را برای جلوگیری از انجام این قرارداد صادر خواهد کرد. بنا ...
در گزارشی جدید از روند معامله میلیارد دلاری بین اکتیویژن (Activision) و مایکروسافت، به نظر میرسد که کمیسیون تجارت فدرال یا همان FTC دستوری را برای جلوگیری از انجام این قرارداد صادر خواهد کرد.
بنا به توضیحات یکی از منابع CNBC که این خبر حاصل گزارشهای او است، کمیسیون تجارت فدرال آمریکا به دنبال حکم دادگاه خواهد بود تا انجام معامله ۶۹ میلیارد دلاری بین دو کمپانی اکتیویژن و مایکروسافت قبل از تاریخ ۱۸ جولای ۲۰۲۳ برابر با ۲۸ تیر ۱۴۰۲ که برابر با روز تجدیدنظر در صدور احکام گذشته است، به دست آورده و مانع از انجام آن شود.
در ماه دسامبر سال گذشته، کمیسیون تجارت فدرال یا همان FTC در گزارشی اعلام کرد که قصد دارد از مایکروسافت شکایت کند تا این کار مانع انجام قرارداد یادشده شود. آنها میخواهند بر اساس استنادی به این موضوع که ایکس باکس میخواهد محتوای اشتراکی و تجاری بازیهای ابری رقبای خود را نابود کند، جلوی انجام چنین کاری را بگیرند.
بهروزرسانی اطلاعاتی: کمیسیون تجارت فدرال شکایتی را به دادگاه منطقهای ایالات متحده برای ناحیه شمالی کالیفرنیا تنظیم کرده که به دنبال آن، دستور منع موقت و دستور مقدماتی صادر میشود. سازمان FTC در پرونده دادگاه خود توضیح داد:
هم یک دستور منع موقت و هم یک دستور مقدماتی ضروری است؛ چراکه مایکروسافت و اکتیویژن اضهارنظر کردند که میتوانند خرید پیشنهادی را در هر زمان [تدوین شده] بدون اطلاع بیشتر به کمیسیون تجارت فدرال انجام دهند.
دستور بدوی یا مقدماتی برای حفظ وضعیت موجود و جلوگیری از وقوع آسیبهای موقت به رقبا در طول رسیدگی اداری کمیسیون تجارت فدرال برای تعیین اینکه آیا تملک یا خرید کمپانی اکتیویژن ضد قانون تجاری ایالات متحده است، ضروری خواهد بود. از آن طرف نیز دستور منع موقت برای حفظ وضعیت موجود مورد استفاده قرار میگیرد تا دادگاه تصمیم بگیرد آیا دستور مقدماتی درخواستی را صادر کند یا خیر.
در واکنش به این اقدام، برد اسمیت، رئیس کمپانی مایکروسافت، در بیانیهای گفت
اقدام امروز FTC برای شکایت در پرونده اکتیویژن در دادگاه فدرال، باید روند تصمیمگیری را سرعت ببخشد که این به نفع همه ما خواهد بود. ما همیشه راههای سازنده و دوستانه با دولتها را ترجیح میدهیم، اما به پرونده خود اطمینان داریم و مشتاقانه منتظر ارائه آن هستیم.
به هر حال در آینده برای دریافت و مطالعه آخرین اخبار پیرامون این قرارداد و برنامههای بعدی کمپانیهای یادشده، وب سایت ویجیاتو را حتما دنبال کنید.
نظر شما در خصوص این خبر چیست؟ آیا منتظر تجربه این محصول هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک گذاشته و سایر اخبار و مقالات مرتبط با حوزه بازیهای ویدیویی را از طریق صفحه اصلی پیگیری و مطالعه کنید.
پلی استیشن وی آر ۲ برای گیمر کامپیوتر چجوریه؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بار ها همه کاربران در رابطه با این خرید بحث و صحبت کردیم، و میدونیم که انحصاری شدن بازی ها و محتوا های بازی های اکتیویژن، مخصوصا کال اف دیوتی، برای مایکروسافت هیچ سودی نداره.
به همین دلیل پافشاری بیش از حد این نهاد ها روی انجام نشدن این خرید واقعا عجیبه.
حالا این سوال پیش میاد، اگر این نهاد جلوی این خرید رو بگیرن، مایکروسافت میتونه به همین راحتی ها بیخیال این خرید بشه؟ قطعا نه. میاکروسافت این جنگ و جدال ها رو به سطح جدیدی میرسونه، یعنی به دادگاه. و اونوقت پای دولت و نهاد های قانون گذار به ماجرا باز میشه و شاید مایکروسافت بتونه توی دادگاه رای ها رو به نفع خودش در بیاره.
مایکروسافت این خرید رو نهایی میکنه
احتمالش خیلی زیاده
این باس فایت یه فاز دیگه هم برای مایکروسافت داره 😅
بالاخره داره اون دورانی می رسه که دولت های متوجه بشن قدرت ابرشرکت ها ازشون داره بیشتر میشه...
هم آمریکا و هم چین دنبال زدن تو دهن، ابرمیلیاردر ها و ابرشرکت ها افتاده اند.
--------------------------
پی نوشت: دولت ها در شرایطی قرار دارند که هر کاری دلشان بخواهد را نمی توانند انجام دهند. اما این برای ابرشرکت ها صدق نمی کنه.
به طور مثال آمازون یکی از بدترین رفتار های کاری رو با کارمنداش داره ولی تا الان هیچ کسی از پسش بر نیامده و بر نخواهد آمد.
جهان پسامدرن، غرق در استعمار و استمثار شرکتی خواهد شد...
به هر حال، اگر دولت ها بخوان کنترل بسیاری از ابر شرکت ها رو بگیرن، نمیتونن تمرکز کافی رو برای اداره بخش های دیگه کشور داری داشته باشن. به همین دلیل کنترل این شرکت ها خصوصی میشه، و اتفاقا برای دولت ها خوبه. ولی با قدرت بیش از حدشون باهاتون موافقم که نباید بیش از حد به شرکت های خصوصی قدرت داد.
کاملا حرف درستی زدید و متوجهم که خصوصی سازی برای پیشرفت یک کشور نیازه.
اما بحثی که وجود داره اینه که اگه خصوصی سازی منجر شه یک ابردولت سایه تشکیل شه ممکنه سرنوشت کل کشور در دست افرادی هایی قرار بگیره که فقط دنبال پولن.
و با قدرتشون یکی یکی رقباشون رو نابود کنند.
با قدرتشون همه رو محتاج شرکت هاشون کنند و خلاصه که یک کشور تبدیل به یک کارخونه ی عظیم شه که همه کارگرن.
همه کشورها در حال فشار به شرکت های بزرگ هستن تا به اجزای کوچکتر تقسیم بشن. مایکروسافت در حال حاضر مونوپولی سیستم های اداری رو در همه جای جهان داره و هر کسی که اختراع جدیدی می کنه رو می خره (یک نگاه به Linkdin، Salesforce و Lummary نشون می ده چطور این اتفاق می افته) و بسیار بعید می دونم کشورهای بزرگ علاقمند باشن که بیش از این اختیارات شون رو از دست بدن. من هم فکر می کنم این اتفاق ساده نخواهد افتاد.
به شدت معتقدم اگه ftc شکست بخوره از مایکرو، دیگر هیچ چیز جلودار مایکرو و اپل نخواهد شد.
خیلی وقت بود دیگه خبری نبود اصلا یادم رفته بود همچین ماجرای وجود داره
دقیقا برعکس بود تو ماه اخیر خبراش خیلی مهم بود
راستش توی این یکی دو هفته هیچ خبری ازش نشنیدم و انقدر سرم شلوغ بود یادم رفته بود. خرید بزرگی و تعیین کننده خیلی چیزاست