ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

از جزئیات اولین جشنواره بازی های رومیزی «بامیز» رونمایی شد

با برگزاری نشست خبری اولین جشنواره بازی های رومیزی با نام «بامیز ۱۴۰۲»، از جزئیات این رویداد رسما رونمایی شد. طبق توضیحات عوامل برگزارکننده، این رویداد با هدف توسعه حوزه بازی‌های رومیزی و پیشبرد فرهنگ ...

رایان زجاجی
نوشته شده توسط رایان زجاجی | ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۱:۵۰

با برگزاری نشست خبری اولین جشنواره بازی های رومیزی با نام «بامیز ۱۴۰۲»، از جزئیات این رویداد رسما رونمایی شد.

طبق توضیحات عوامل برگزارکننده، این رویداد با هدف توسعه حوزه بازی‌های رومیزی و پیشبرد فرهنگ و هنر ایرانی برگزار می‌شود. با همکاری مجموعه هفتا و انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی، بامیز ۱۴۰۲ از ۲۷ تا ۳۱ شهریور ماه برگزار خواهد شد و از ۲۰ مرداد تا ۵ شهریور ماه فرصت دارید تا برای آن ثبت نام کنید. لازم به ذکر است که جزئیات ثبت نام و ارسال بازی‌ها در شبکه‌های اجتماعی بامیز اعلام خواهد شد.

این جشنواره شامل دو بخش بازی‌های طراحی‌شده و بازی‌های اقتباسی می‌شود که هر دو به شکلی مجزا در دو مرحله داوری می‌شوند. در حالی که تخفیفی ۲۰ درصدی برای شرکت‌های سازنده بازی رومیزی در نظر گرفته شده که تا ۲۵ مرداد قابل استفاده است، تیم‌های کوچک‌تر و مستقل که از تعداد بازی‌ها یا توان مالی کمتری برخوردارند می‌توانند با هزینه‌ای کمتر از غرفه‌های اشتراکی استفاده کنند. ضمنا بخشی از این جشنواره به Play Test اختصاص داده شده است؛ جایی که بازیکنان می‌توانند نسخه اولیه بردگیم‌ها را پیش از رسیدن به تولید انبوه تجربه کنند و پیشنهادات و انتقاداتشان را با سازندگان به اشتراک بگذارند.

محمدباقر مروی، مدیرعامل مجموعه هفتا و رئیس شورای سیاست‌گذاری بامیز همچنین تایید کرد که پس از اتمام پروسه داوری بازی‌ها، از بازی‌هایی که بیشترین ظرفیت ممکن را دارند حمایت ویژه انجام می‌شود تا به مرحله نشر و تولید انبوه برسند و وارد بازار شوند. او همچنین وعده داد که هفتا پس از این رویداد در بخش فروشگاهی خود، فضایی را تاسیس خواهد کرد تا فعالان حوزه بازی‌های رومیزی بتوانند محصولات خود را در آن به فروش برسانند.

در بخشی دیگر از این نشست، علیرضا لولاگر دبیر انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی ضمن اشاره به ریشه‌های تاریخی بازی‌های رومیزی در ایران باستان، از جایگاه ویژه بازی در فرهنگ ایران صحبت کرد و اهمیت آن در زندگی مدرن صحبت کرد.

ما از حوزه بازی و اسباب بازی کمی جا مانده‌ایم و متأسفانه در جامعه ایرانی مخصوصاً در ۷۰ سال گذشته و با ورود مدرنیته، نگاه جامعه به این سمت رفته که بازی صرفاً برای کودکان است.

علیرضا لولاگر، دبیر انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی

لولاگر در تکمیل صحبت‌هایش گفت که در گذشته نهایتا ده تولیدکننده اسباب بازی در ایران وجود داشت، اما از هشت سال پیش با تاسیس انجمن اسباب بازی دغدغه معرفی این حوزه به جامعه شکل گرفت و اکنون بیش از ۱۲۰ برند مختلف در این حوزه فعالیت دارند. او همچنین روی اهمیتِ داشتن نگاهی مستقل به بازی‌های رومیزی نسبت به اسباب بازی، و در نظر گرفتن مخاطبان بزرگسال و میان‌سال در کنار نوجوانان و جوانان تاکید کرد.

سپس صمد خطیبی، دبیر کارگروه بازی رومیزی انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی ایران، در صحبت‌های خود گفت که بازی‌های رومیزی در دنیا وارد دوره طلایی جدید خود شده‌اند و در ایران نیز از اوایل دهه ۹۰ فصل جدیدی از این بازی‌ها شروع شده است. طبق گفته‌های او، در ایران ۵۰ بردگیم اورجینال وجود دارند و پتانسیل بازی‌سازهای این حوزه به حدی رسیده که در سال ۹۸، شش تولیدکننده بردگیم در نمایشگاه اشیپل آلمان حضور پیدا کردند.

ما در منطقه خاورمیانه در حوزه بازی رومیزی و تولید آن‌ها پیشتاز هستیم. کشورهایی مثل ترکیه و امارات که در این بخش فعالیت دارند، حداقل یک دهه از ما عقب‌تر هستند.

صمد خطیبی، دبیر کارگروه بازی رومیزی انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی ایران

بزرگترین جنجال‌های سری جی تی ای

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی