ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دسته بندی عمومی

10 تکنیک عالی و پولساز برای کسب درآمد از سایت در سال 2023

راه‌های بسیاری برای کسب درآمد از سایت وجود دارد و شاید محبوب‌ترین آن‌ها هم فروش فضاهای تبلیغاتی سایت باشد؛ اما راه‌های جذاب، جالب و البته متنوع دیگری هم برای کسب درآمد وجود دارد که شاید ...

تیم ویجیاتو
نوشته شده توسط تیم ویجیاتو | ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۵

راه‌های بسیاری برای کسب درآمد از سایت وجود دارد و شاید محبوب‌ترین آن‌ها هم فروش فضاهای تبلیغاتی سایت باشد؛ اما راه‌های جذاب، جالب و البته متنوع دیگری هم برای کسب درآمد وجود دارد که شاید بعضی از آن‌ها به گوشتان هم نخورده باشد.

البته بهترین راه کسب درآمد از سایت به این بستگی دارد که هدف شما چیست، مخاطب هدف سایتتان کیست و چه اولویتی دارید. از دور ساده به نظر می‌رسد: اینکه بلاگ یا سایتی تأسیس کنیم و چند محتوا در آن قرار دهیم و منتظر سرازیرشدن اسکناس باشیم! بله، البته که هر چیزی ممکن است.

اما در بیشتر مواقع باید برای موفقیت در کسب درآمد از سایت چند نکتۀ کلیدی را در ذهن داشت؛ ازجمله اینکه با تلاش و پشتکار دائمِ حداقل 6ماهه و استفاده از ابزارهای مناسب شاید بتوان به کسب درآمد رسید. در ادامه اما به 10 تکنیک و روش عالی برای کسب درآمد از سایت اشاره می‌کنیم.

1) فروش فضاهای تبلیغاتی به‌واسطۀ پلتفرم‌ها

در این روش، پلتفرم‌ها یا همان آژانس‌های تبلیغاتی واسطۀ بین شما به‌عنوان ناشر، و طرف مقابل یعنی تبلیغ‌کننده می‌شوند. شما با ثبت‌نام در این پلتفرم‌ها فضاهای تبلیغاتی سایت خود را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهید تا آن پلتفرم، بسته به حوزۀ فعالیت، بودجۀ موجود و اندازۀ مخاطب شما، آن فضاهای تبلیغاتی را به تبلیغ‌کنندگانِ مرتبط وصل کند.

در ایران آژانس‌های تبلیغات آنلاین قدرتمند بسیاری مانند صباویژن وجود دارند که امکان همکاری به‌عنوان ناشر را به‌سادگی برای شما فراهم می‌کنند.

2) تبلیغات نیتیو

ویژگی اصلی این نوع تبلیغ این است که از دور اصلاً شبیه یک تبلیغ نیست و درواقع شبیه سایر محتواهای سایت است و به‌عبارتی در آن حل شده است. اگرچه در بیشتر مواقع یک تگ تبلیغات یا Ad در کنار آن‌ها قرار داده می‌شود، اما ظاهری متفاوت با سایر محتواها ندارند و در سبک و استایل آن صفحه یا سایت ترکیب شده‌اند.

این نوع تبلیغ از این نظر بسیار مؤثر است که از کوری تبلیغاتی جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود به تجربۀ کاربری خدشه‌ای وارد نشود. ازجمله انواع تبلیغات همسان یا نیتیو می‌توان به بلاگ‌پست مهمان و... اشاره کرد.

3) تبلیغات مستقیم

در این روش، شما با اختیار خودتان و بدون استفاده از پلتفرم‌های واسطه، فضاهای تبلیغاتی سایتتان را به کسب‌وکارهای دیگر اجاره می‌دهید. البته این نوع از تبلیغات نیازمند این است که شما با انواع تبلیغات آشنا باشید؛ مثلاً باید بدانید تبلیغات بنری چیست، تبلیغات متنی و ویدئویی چیست و با هرکدام و نحوۀ قرارگیری و پیاده‌سازی آن‌ها آشنا باشید تا بتوانید در ارتباط با سایر کسب‌وکارها، بهتر برای سایتتان بازاریابی کنید.

4) افیلیت مارکتینگ

چند سالی می‌شود که افیلیت مارکتینگ، بازاریابی آشناسازی یا همان همکاری در فروش به‌عنوان راه کسب درآمد از سایت وجود دارد. خوبی این نوع بازاریابی این است که شما نه نیاز به تأمین کالا یا خدمات دارید و نه مستقیماً با مشتری طرف هستید. شما فقط کافی است در سایت خودتان محصول یا خدمتی را تبلیغ کنید و آن را به مخاطبانتان نشان دهید. سپس آن‌ها با کلیک روی لینک منحصربه‌فرد شما وارد سایت فروشگاهی اصلی می‌شوند و اگر آنجا سفارش خودشان را تکمیل کنند، درصدی از فروش به شما می‌رسد.

5) دریافت هزینه بابت مشاهدۀ محتوا

تصور کنید که خوانندگان بسیار وفاداری دارید و این ایده را که بخواهید فضاهای تبلیغاتی سایت را اجاره دهید برای شخصیت سایت خود خوب نمی‌دانید. در این حالت می‌توانید از مخاطبان پروپاقرصتان بخواهید که برای خواندن و دیدن همه یا بخشی از محتواهایتان به‌شکل یکباره یا ماهیانه یا سالیانه هزینه بپردازند. این راه زمانی جواب می‌دهد که شما اعتبار بسیاری در یک حوزۀ کاری خاص داشته باشید.

6) درخواست کمک مالی

اگر مخاطبان وفاداری دارید و نمی‌خواهید فقط بابت مشاهدۀ محتوا از آن‌ها هزینه دریافت کنید، می‌توانید به‌شکل مؤدبانه‌ای از آن‌ها درخواست کمک مالی (Donation) کنید. این راه احتمالاً کمترین میزان درآمد را برای شما در پی خواهد داشت؛ چون قطعاً همه دوست ندارند این کار را انجام دهند. علاوه‌براین، ممکن است هرکسی هم بخواهد کمکی کند، مبلغ کمی مدنظرش باشد که سودی برای شما در پی نداشته باشد.

7) فروش محصولات و خدمات

برخلاف افیلیت مارکتینگ که نیازی به تأمین کالا و خدمات و مواجهه با مشتری نبود، در این حالت نیاز دارید که کالایی را تأمین کنید یا خدمتی را مستقیماً در اختیار مشتریان قرار دهید. اما نکتۀ بسیار جذاب این نوع کسب درآمد از سایت این است شما تقریباً می‌توانید هر چیزی بفروشید و این چیزها شامل محصولات دیجیتالی، آرت‌ورک‌ها، کتاب‌ها، محصولات فیزیکی و خدمات مختلف می‌شوند.

8) فروش سایت

این راه نیز یکی از راه‌های جالب کسب درآمد است. به این شکل، شما آن‌قدر توانایی و مهارت پیدا کرده‌اید که می‌دانید پربازدید‌کردن یک سایت به‌شکل اصولی، به‌طوری که مخاطب هدف آن کاملاً مشخص باشد چگونه است و با تأسیس یک سایت شروع به جذب مخاطب می‌کنید و بعد از مدتی آن را می‌فروشید. البته قیمت این سایت را فاکتورهای متعددی تعیین می‌کنند؛ مانند وضعیت سئو، میزان بازدید و... .

9) فروش دوره‌های آموزشی

اگر در حوزه‌ای مهارت خوبی دارید، به‌طوری که می‌توانید به دیگران آموزش دهید، آموزش خود را ضبط کنید و آن را در قالب یک دوره در سایتتان به فروش برسانید، یا اینکه با جذب مخاطب، وبینارهایی پیرامون مهارتی که دارید برگزار کنید. با همه‌گیرشدن کلاس‌های مجازی، این سبک از آموزش بعد از دوران کرونا طرف‌داران خاصی پیدا کرده است.

10) ساخت پادکست و تبلیغ در آن

یکی از محتواهای محبوب در بین کاربران، پادکست است. این نوع محتوا که راهی جدید و به‌روز برای تعامل و ارتباط با مخاطبانتان در اختیار شما می‌گذارد، مکان خوبی برای جذب اسپانسر و تبلیغات است. شما می‌توانید در خلال پادکستی که برای مخاطبان خود ضبط کرده‌اید، خدمت یا محصولی را تبلیغ کنید.

درنهایت، به این موضوع توجه داشته باشید که انتخاب راه کسب درآمد، تماماً بستگی به نوع مخاطب و اندازۀ آن‌ها و همچنین حوزۀ کاری شما دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی