انجمن ESA برای بقای نمایشگاه E3 سخت در تلاش است
گفته می شود برگزارکننده نمایشگاه شناخته شده صنعت گیم یعنی E3 در تلاش است به رسانهها، اینفلوئنسرها و سلبریتیها و سرویسهای استریم پول بدهد تا برای آنها تولید محتوا کرده و ضمنا اطلاعات لازم را ...
گفته می شود برگزارکننده نمایشگاه شناخته شده صنعت گیم یعنی E3 در تلاش است به رسانهها، اینفلوئنسرها و سلبریتیها و سرویسهای استریم پول بدهد تا برای آنها تولید محتوا کرده و ضمنا اطلاعات لازم را جمعآوری نموده و در اختیارشان قرار دهند.
نمایشگاه E3 که توسط انجمن ESA هر سال در خرداد ماه برگزار میشود، به صورت مداوم با نزول کیفی و کاهش استقبال، چه از سوی فعالان و ناشران و چه از سوی مخاطبان و گیمرها مواجه میشود؛ همانطور که امسال سونی به طور کامل در این رویداد حضور پیدا نکرد و دیگر توسعهدهندگان بزرگ نیز مراسم اختصاصی خودشان را خارج از مجموعه و یا قبل از شروع نمایشگاه برگزار کردند.
از همه بدتر زمانی بود که کمی بعد از اتمام نمایشگاه امسال، اطلاعات بیش از ۲۰۰۰ خبرنگار، اینفلوئنسر، تحلیلگر و به طور کلی مخاطب نمایشگاه در سطح اینترنت فاش شد و تمام مشخصات ارتباطی از جمله محل سکونت و شماره تلفن آنها را در اختیار سودجویان قرار داد.
با توجه به این شرایط حالا گفته میشود مدیران E3 به شدت در تلاش هستند با اتکا بر برخی از فعالیتهای غیرمعمول توجه و نوشتار رسانهها نسبت به خودشان تغییر داده و در نتیجه مخاطبان بیشتری جذب کنند. بر اساس گزارش گیمدیلی، این انجمن میخواهد طی قراردادهایی با رسانهها و اینفلوئنسرهای شبکههای اجتماعی، مبالغی را پرداخت کرده و در سوی دیگر نیز نظر افراد مشهور و تیمهای باشگاهی مطرح را به خودشان جلب کرده و آنها را به نمایشگاه بکشد، بلکه مردم به این بهانه بیشتر به نمایشگاه رجوع کنند.
آمارها نشان میدهند در حال حاضر ESA مشغول همکاری مداوم با CNBC است و آنها نمایشها و ویدیوهایی در راستای تبلیغ غیرمستقیم نمایشگاه میسازند، اما در هیچکدام از آنها اشارهای به اسپانسر و رپورتاژ نیست.
به نظر میرسد ESA پول دادن به سلبریتیها را فعلا از برنامهاش خارج کرده، اما تدابیرش برای همراه کردن افراد و رسانههای تاثیرگذار ادامه دارد؛ رویکرد آنها برای این کار نه تنها افزایش تعداد مشارکت و استقبال از نمایشگاه سال بعد خواهد بود، بلکه میخواهند با این روش محتوا و پیغام را در رویداد کنترل کنند.
دیگر فعالیتهای مد نظر قرار گرفته شده این انجمن، نوسازی و تغییر دکوراسیون سالن نمایشگاه و آمادهسازی بهتر سالنها برای برگزاری رویدادهای اختصاصی و کنفرانسها است. علاوه بر این گفته میشود آنها قصد دارند بسترهای گیمینگ ویژهای هم برای بازیکنان ایجاد کنند.
در همین حین که ESA مشغول فراهم کردن بستری در جهت افزایش مخاطبان E3 2020 است، دنیل احمد یکی از تحلیلگران صنعت گیم آمار جالبی از نرخ استقبال از نمایشگاههای گیم یک سال اخیر منتشر کرده که نکات جالبی در آن نهفته است:
- گیمزکام 2019 : بیش از ۳۷۳ هزار نفر
- چایناجوی 2019: بیش از ۳۶۵ هزار نفر
- برزیل گیم شو 2018: بیش از ۳۲۵ هزار نفر
- تایپه گیم شو 2019: بیش از ۳۲۰ هزار نفر
- پاریس گیم ویک 2018: بیش از ۳۱۶ هزار نفر
- توکیو گیم شو 2019: بیش از ۲۶۲ هزار نفر
- جی-استار کره جنوبی 2018: بیش از ۲۳۵ هزار نفر
- ...
- و نمایشگاه E3 2019: حدود ۶۶ هزار نفر
تلاش ESA برای بقا منطقی و البته ستودنی است، اما سیاستهایی در این بین وجود دارند که ملزم به تغییر هستند، وگرنه در گذر زمان شاهد محو شدن نام E3 از صنعت گیم خواهیم بود.
بیشتر بخوانید:
تماشا کنید: ۱۰ اتفاق مهمی که E3 2019 با آنها هیجانانگیز شد
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.