ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کنسول PS5 Pro - Thumbnail
اخبار و مقالات

پلی استیشن 5 چگونه گیمرها را غافل‌گیر خواهد کرد؟

در حال نزدیک شدن به انتهای سال ۲۰۱۹ هستیم و زمان چندان زیادی تا معرفی پلی استیشن 5 و ایکس باکس بعدی باقی نمانده. در هر نسل از کنسول‌ها شاهد تغییراتی در سیاست کمپانی‌ها و ...

شایان کرمی
نوشته شده توسط شایان کرمی | ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۰

در حال نزدیک شدن به انتهای سال ۲۰۱۹ هستیم و زمان چندان زیادی تا معرفی پلی استیشن 5 و ایکس باکس بعدی باقی نمانده. در هر نسل از کنسول‌ها شاهد تغییراتی در سیاست کمپانی‌ها و خدمات آن‌ها هستیم و حال که فاصله چندانی تا نسل نهم نداریم، می‌توان پیش‌بینی کرد که سونی برای پلی استیشن 5 چه برنامه‌هایی دارد.

انحصاری‌های بیشتر، سخت‌افزار قوی‌تر

سونی بارها تاکید کرده که پلی استیشن 5 محصولی برای گیمرهای حرفه‌ای خواهد بود. البته گیمر حرفه‌ای می‌تواند تعاریف متفاوتی داشته باشد اما با توجه به سیاست‌های این کمپانی ژاپنی طی سال‌های اخیر می‌توان فهمید که تعریف سونی از یک پرو گیمر چیست. با توجه به این موضوع، می‌توان انتظار داشت که سخت افزار پلی استیشن 5، برای اجرای بازی‌های پر هزینه با گرافیک بالا آماده باشد. در همین راستا، روز گذشته مشخص شد که احتمالا در زمان عرضه پلی استیشن 5 باید انتظار یک مدل پرو از این کنسول را هم داشته باشیم.

شاون لیدن، مدیر استودیوهای بازی سازی سونی اخیرا مصاحبه‌ای انجام داده بود که در آن به تولید بازی‌های انحصاری بیشتر برای پلی استیشن بعدی اشاره می‌شد. در واقع بازی‌های انحصاری یک کنسول باید به مخاطبان دلیلی برای خرید این محصول بدهند. بازی‌هایی که این ویژگی را دارند، بیشتر از هر چیزی یک «تجربه جدید» برای کاربران محسوب می‌شوند و به همین دلیل بیشتر روی المان‌هایی مثل بخش داستانی و گرافیک بالا متمرکز خواهند بود.

The Last of Us 2

پلی‌استیشن 4 از نظر بازی‌های انحصاری وضعیت بسیار خوبی داشت و احتمالا این روند برای کنسول بعدی سونی هم ادامه پیدا خواهد کرد. در حال حاضر ۱۳ استودیو بازی‌سازی تحت نظر این کمپانی مشغول ساخت عناوین مختلفی برای پلی استیشن هستند و بعد از عملکرد عالی بازی اسپایدرمن، استودیو اینسامنیاک گیمز به عنوان خالق این اثر تحت مالکیت سونی در آمده است. ناتی داگ که این نسل با آنچارتد 4 طرفداران زیادی را برای پلی استیشن 4 به ارمغان آورد، مراحل پایانی ساخت The Last of Us Part 2 را انجام می‌دهد و به‌زودی سراغ بازی بعدی خود که مدتی پیش اطلاعاتی از آن لو رفته بود خواهد رفت.

در واقع می‌توان انتظار داشت که سونی دست به ساخت بازی‌های درجه یکی بزند که سود حاصل از آن‌ها نه تنها در فروش خوب بازی‌ها بلکه در علاقه‌مند کردن کاربران به خرید پلی استیشن بعدی خلاصه می‌شود.

همکاری بیشتر با رقبا

همان‌طور که گفتیم سونی همچنان تمرکز خود را روی تولید محصولی برای گیمرهای حرفه‌ای خواهد گذاشت اما حوزه‌های دیگری هم هستند که این کمپانی طی نسل آینده قصد ورود به آن‌ها را دارد. برای مثال، شاون لیدن مدتی پیش مصاحبه‌ای انجام داده بود و تایید کرد که ممکن است تعدادی از بازی‌های تحت مالکیت سونی در نسل بعد، در انحصار پلی استیشن نباشند.

چنین اتفاقی هم‌اکنون برای مایکروسافت با پشتیبانی از بازی ماینکرفت روی تمام پلتفرم‌های مختلف رخ داده است. مایکروسافت درک کرده که بازی‌هایی مثل ماینکرفت یک وجه «اجتماعی» دارند و موفقیت‌شان به دسترسی راحت‌ آن‌ها روی تمام پلتفرم‌ها برمی‌گردد.

پلی استیشن 5

حال سونی هم ممکن است سراغ ساخت بازی‌هایی برود که روی چنین موضوعاتی متمرکز هستند و مانند نسل گذشته، بعید نیست که در نسل نهم هم شاهد انتشار بازی آنلاینی از سوی این کمپانی باشیم که به جز پلی استیشن برای پی‌سی و حتی سایر کنسول‌ها هم عرضه می‌شود.

Backward compatibility هم یکی از ویژگی‌های اصلی پلی استیشن در نسل بعدی خواهد بود و شما می‌توانید بازی‌های پلی استیشن 4 را هم روی کنسول بعدی سونی تجربه کنید. در ضمن با وجود این‌که سونی همچنان روی سخت افزاری قوی برای پلی استیشن 5 مانور می‌دهد، این کمپانی سرمایه‌گذاری‌های زیادی در حوزه استریم بازی انجام داده و حتی با مایکروسافت نیز قرارداد تجاری امضا کرده است.

پلی‌استیشن 5 دوست داشتنی خواهد بود

جدا از پیش‌بینی‌های بالا، ممکن است سونی ویژگی‌های جدیدی را برای این کنسول در نظر گرفته باشد که ما به هیچ عنوان انتظار آن‌ها را نداریم. تنها در حال حاضر می‌دانیم که کاربرانی که پلی استیشن 4 را دوست داشتند، به این کنسول‌ هم علاقه‌مند خواهند ماند و همچنان از بازی‌های درجه یک انحصاری پلی استیشن لذت خواهند برد.

در ضمن، با سرمایه‌گذاری بیشتر سونی در حوزه‌های استریم بازی و عرضه بازی‌های چند پلتفرمی، چندان بعید نیست که تعداد کاربران پلی استیشن طی نسل آینده، بسیار بیشتر از زمان حال باشد.

تماشا کنید: ویجیاتو - هر آنچه از پلی استیشن 5 می دانیم:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • Parsa
    Parsa | ۳۰ خرداد ۱۳۹۹

    عیب نداره خودتو جر نده میدونم داری پاره میشی از حسودی مجتبی ما اینو داریم اونو داریم اونموقع دوتا بازی درست حسابی انحصاری ps5 اومد میفهمی کی میسوزه

  • hka
    hka | ۳۱ شهریور ۱۳۹۸

    بچه هایی که در جریان نیستن باید خدمت گرامیشون عرض کنم که همه ی بازیهایی که تولید میشه رو با pc میسازن عزیزان

  • سینا
    سینا | ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

    خدا شفات بده داداش اینقدر بازی PC تموم کردی قاتیدی

  • Mojtaba
    Mojtaba | ۲۹ شهریور ۱۳۹۸

    آقا آقا چرا اینقدر یزرگش میکنید؟
    این کنسول باز های fps ندیده و گرافیک ندیده بعد قرن ها چس مثقال میخوان کیفیت ببینن تو بازی? بزارید راحت باشن دیگه.
    ps4 خودشو میکشه اف پی اس 30 میگیره بعد اثینم نهایتا 30 تا 40 تا بیشتر بده دیگه.
    اس اس دی اس اس دی هم میکنین که ما پی سی گیمرا که سالهاست که داریم.
    و یه عالمه تکنولوزی که میگن قراره اضافه بشه ما پی سی گیمرا داشتیمشون.

    • one
      one | ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

      ناراحت نباش.

    • Mo
      Mo | ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

      خیلی ممنون ولی این فکر رو بکن که ps4 بعد ۸ سال به راحتی بازی های روز رو انجام میده .... لطفا یه pc مثال بزن که بعد 8 سال بازی ها رو انجام بده ....

      • EBI
        EBI | ۳ مهر ۱۳۹۸

        عزیزم PS4 بازی های روز رو با تکنولوژی گرافیک 8 سال پیش نشون میده اما تو پی سی بازی های روز نیاز به گرافیک روز دارند چون نمیتونن گرافیک رو برای طیف گسترده کارتهای گرافیک پی سی سازگار کامل کنند.

مطالب پیشنهادی