ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

White Night
بازی‌های موبایل

بررسی بازی موبایلی White Night – پایان  شب  سیه  سپید  است

اگر علاقه‌مند به تجربه بازی‌های ترسناک – بقا محور موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید White Night همراه ویجیاتو باشید.

احسان حسین خواه
نوشته شده توسط احسان حسین خواه | ۱ تیر ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۰

اگر علاقه‌مند به تجربه بازی‌های ترسناک – بقا محور موبایلی هستید، در این مطلب با بررسی بازی iOS و اندروید White Night همراه ویجیاتو باشید.

متاسفانه در دنیایی زندگی می‌کنیم که متفاوت بودن در آن دردسرهای زیادی به دنبال دارد. موضوعی که به خوبی می‌توان مصداق آن را در دنیای بازی‌های ویدئویی نیز پیدا کرد. زمانی بازی‌های ویدئویی مکانی برای پرورش خلاقیت‌هایمان بودند، اما امروزه در بازی جدیدی که منتشر می‌شد، صرفا یک کپی ناشیانه از عناوین بزرگ است و حتی فرنچایزهایی که زمانی پادشاه بازی‌های ویدئویی بودند نیز، دیگر حرفی برای گفتن ندارد. کال آف دیوتی، اساسینز کرید، نید فور اسپید، فیفا و ده‌ها بازی دیگر، مثال‌هایی برای این موضوع‌اند. اما با این‌حال دلتان برای تجربه یک بازی خلاقانه تنگ شده، در این مطلب همراهمان باشید تا سری به دنیای پلتفرم موبایل بزنیم و نگاهی به White Night داشته باشیم. بنابراین با بررسی این بازی همراه ویجیاتو باشید.

White Night یکی از متفاوت‌ترین بازی‌های ویدئویی ژانر وحشت است که در طول یک دهه اخیر منتشر شده. فکر می‌کنم همین موضوع به انداز‌ه‌ای که باید کافی باشد تا بخواهد ما را به تجربه این بازی وسوسه کند. این بازی جذاب درست در سال ۲۰۱۵ توسط استودیوی مستقلی از کشور فرانسه به نام OSome Studio ساخته شد. همچنین جالب است بدانید که ماموریت انتشار این بازی، برعهده اکتیویژن؛ سازنده و ناشر سری کال آو دیوتی بود. White Night در ابتدا برای پی‌سی منتشر و تنها چند روز بعد، ایکس باکس وان این بازی نیز عرضه شد. اما این ماجرا پایانی نداشت و محبوبیت این بازی پای آن را به دنیای پلتفرم موبایل و حتی کنسول‌های نسل هشتمی سونی نیز باز کرد.

مطلب پیشنهادی
به لطف پردازنده خوب آیفون‌های سری ۱۵

بازی White Night روی موبایل توسط استودیوی نام‌آشنای Playdigious پورت شده بود. استودیویی که پیش‌تر با عرضه و پورت عناوینی چون Dead Cells و بازی Streets of Rage 4 برای موبایل، نشان داد که توانایی بسیاری در ساخت و توسعه بازی‌های موبایلی دارد. ماجراهای این بازی صرفا در همین‌جا ختم نمی‌شدند و در نهایت دست‌پخت OSome Studios موفق شد تا به امتیاز متای ۶۸ برسد که برای یک بازی ترسناک آن‌هم در کالبد یک آی‌پی مستقل، واقعا رویایی بود.

داستان این بازی موبایلی ترکیبی از چندین المان مهم است. ترکیب ژانر جنایی آن‌هم با روایتی ترسناک، باعث شده تا White Night داستان زیبایی را روایت کند. داستانی که در آن شما کنترل فردی را برعهده می‌گیرید که هیچ از شناختی از او ندارید. همه‌چیز به یک‌باره شروع می‌شود. داستان بازی با تصادفی آغاز می‌شود که در نیمه شب رخ داده، پروتاگونیست و شخصیت اصلی بازی پس از این تصادف تصمیم می‌گیرد تا خودش را به نزدیک‌ترین عمارت آن اطراف برساند. عمارتی که با نام Vesper شناخته می‌شود و ظاهرا چیزهای ترسناک زیادی در آن رخ داده‌اند. اما شخصیت ما هیچ چیزی درباره این موضوع نمی‌داند و تصمیم می‌گیرد که وارد این عمارت ترسناک شود.

وقتی برای اولین‌بار با گیم‌پلی این بازی رو به رو می‌شوید، سیلی محکمی به گوشتان می‌خورد. گیم‌پلی این بازی به شدت زیباست و تم تاریک و مرموز آن، حس فیلم‌های سینمایی دهه ۵۰ میلادی را دارد. اما با این تفاوت که این‌بار شما به جای مبارزه با خلافکارها و گنگسترها، با ارواح سرگردان و هیولاهای ماورائی در این بازی رو به رو هستید. گیم‌پلی White Night تجربه‌ای کاملا متفاوت از کالبد یک بازی موبایلی است و به همین دلیل حرف برای گفتن دارد.

مطلب پیشنهادی
بررسی یکی از جاه‌طلبانه‌ترین بازی‌های موبایلی
چرا Lost Future بهترین بازی زامبی‌محور روی موبایل است؟

بازی White Night یک تجربه کاملا آفلاین موبایلی است

تاریکی و هیولاهایی که در آن قرار دارند، دشمن اصلی شما هستند. حال سوال اصلی اینجاست که آیا به اندازه کافی شجاع هستید تا بتوانید جلوی هیولاهای این بازی مقاومت کنید؟ پس از ورود به عمارت Vesper، کاراکتر شما به تدریج متوجه می‌شود که چیزهای عجیبی در این عمارت جریان دارند. اما در یک تصمیم شجاعانه، تصمیم می‌گیرد تا بیخیال تصادفش شود و رازهای این عمارت را کشف کند. حال شما باید به او کمک کنید تا در این عمارت بگردد و رازهای آن را بر ملا کند. اما باید توجه داشته باشید که شما صرفا تنها نیستید و هیولاهای مختلفی در دل تاریکی انتظارتان را می‌کشند.

در بخش پایانی گیم‌پلی White Night باید گفت که سازندگان این بازی در تلاش بودند تا با استفاده از پازل‌های خلاقانه، تم جذاب‌تری از این بازی را به تصویر بکشند. تاریکی دشمن اصلی شماست و طبیعتا شما برای مقابله با آن، نیاز به منبع نور دارید. کبریت، راه‌حلی است که استودیوی OSome Studio پیش‌رویتان قرار می‌دهد. اما باید توجه داشته باشید که کبریت‌ها به شدت در دنیای این بازی کمیاب‌اند. پس باید در استفاده کردن از آن‌ها صرفه‌‌جویی کنید.

مطلب پیشنهادی
جدیدترین دست‌پخت پلتفرم موبایل برای گیمرها
چرا Phantom Blade: Executioners بهترین بازی نقش آفرینی موبایل است؟

گرافیک این بازی به معنای واقعی کلمه زیباست. همانطور که پیش‌تر نیز درباره آن صحبت کردیم، این بازی با حضور مستقیم استودیوی اکتیویژن ساخته شده و سازندگان آن از بازی Alone in the Dark الهام گرفته‌اند. تم سیاه و سفید بازی، به گیمرها کمک می‌کند تا ارتباط بهتری با کانسپت و فضای کلی این بازی بگیرند. تمی رفته رفته جدی‌تر می‌شود و به خوبی آن حس ترس را به گیمرها منتقل می‌کند. از طرفی موسیقی و فضاسازی این بازی است که با استفاده از موزیک‌های کلاسیک و سبک جز، حس خوبی را به گیمرها انتقال می‌دهد و همه‌چیز دست به دست هم داده تا White Night حرف برای گفتن داشته باشد.

بازی موبایلی White Night متفاوت‌ترین و سورئال‌ترین تجربه ممکن از کالبد یک بازی موبایلی است. این بازی که در ژانر عناوین ترسناک روایت می‌شود، برای اولین‌بار در سال ۲۰۱۵ عرضه شد و اکتیویژن ناشر آن بود. این بازی کیفیت بسیار خوبی دارد و اگر از تجربه بازی‌های تکراری خسته شده‌اید، White Night گزینه بسیار خوبی برای شماست.

White Night
White Night
ناشر بازی: OSome Studio
دسته بندی: بقا ، ترسناک
سیستم عامل: اندروید ، iOS
حجم: ۴۹۰ مگابایت
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی