ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا
سخت افزار

5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا

در دنیای امروز که استریم بازی‌ها و تولید محتوای ویدیویی به یکی از پرطرفدارترین مسیرهای شغلی تبدیل شده، داشتن تجهیزات حرفه‌ای نه‌تنها یک مزیت بلکه یک ضرورت است. یکی از مهم‌ترین ابزارهایی که مستقیماً بر ...

شکیبا سادات وکیلی
نوشته شده توسط شکیبا سادات وکیلی | ۲۴ تیر ۱۴۰۴ | ۲۰:۰۰

در دنیای امروز که استریم بازی‌ها و تولید محتوای ویدیویی به یکی از پرطرفدارترین مسیرهای شغلی تبدیل شده، داشتن تجهیزات حرفه‌ای نه‌تنها یک مزیت بلکه یک ضرورت است. یکی از مهم‌ترین ابزارهایی که مستقیما بر تجربه‌ی استریمرها و تولیدکنندگان محتوا تأثیر می‌گذارد، کیبورد گیمینگ است.

5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا

اما کدام کیبورد برای این دسته از کاربران مناسب‌تر است؟ در این مقاله از ویجیاتو، ۵ مدل کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا را معرفی می‌کنیم. برای اطلاعات بیشتر درباره کیبورد گیمینگ پیشنهاد میکنم مقاله‌های «راهنمای خرید بهترین کیبورد گیمینگ تا ۱ میلیون» و «بهترین کیبورد های ارگونومیک 2025» را مطالعه کنید.


راهنمای خرید بهترین کیبورد گیمینگ برای استریمرها و تولیدکنندگان محتوا

راهنمای خرید کیبورد Razer Huntsman Mini

اگر به‌ دنبال یک کیبورد مدرن و کارآمد هستید، Razer Huntsman Mini می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما باشد. این کیبورد با طراحی ۶۰ درصدی، فاقد نام‌پد، کلیدهای اختصاصی ماکرو و سایر بخش‌های اضافی در کیبوردهای فول‌سایز است. همین ویژگی باعث می‌شود برای گیمرها و تولیدکنندگان محتوایی که فضای میز محدودی دارند یا طرفدار طراحی مینیمالیستی هستند، گزینه‌ای کاملا مناسب باشد.

راهنمای خرید کیبورد Razer Huntsman Mini - 5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا

با وجود حذف کلیدهای فیزیکی مدیا و ماکرو، می‌توانید تمام عملکردهای موردنیاز را از طریق نرم‌افزار حرفه‌ای Razer Synapse 3 شخصی‌سازی کنید. جنس کلیدهای Doubleshot PBT نیز تضمین می‌کند که علائم روی آن‌ها حتی با استفاده مداوم، دچار ساییدگی نمی‌شود. این کیبورد همچنین از نورپردازی RGB با پشتیبانی کامل از Razer Chroma بهره می‌برد، امکان ذخیره تنظیمات روی حافظه داخلی را فراهم می‌کند، و از طریق کابل USB-C جداشونده به سیستم متصل می‌شود.

هرچند عدم وجود تکیه‌گاه مچ، نشانگر LED و برخی کلیدهای خاص ممکن است برای کاربران حرفه‌ای محدودیت ایجاد کند، اما در مقابل، وزن سبک، کیفیت ساخت بالا، و طراحی مدرن آن باعث شده این محصول، به یکی از کیبوردهای محبوب تبدیل شود. پیشنهاد می‌کنیم برای مطالعه بیشتر، نگاهی به مقاله «بهترین کیبوردهای ریزر» داشته باشید.


راهنمای خرید کیبورد Razer BlackWidow V4 Pro

اگر به‌ دنبال یک کیبورد همه‌کاره و قدرتمند برای استریم، گیمینگ و کنترل صحنه‌های OBS هستید، BlackWidow V4 Pro دقیقا همان چیزی است که می‌خواهید. این مدل با هشت کلید ماکروی اختصاصی، دکمه چرخان چندمنظوره و نورپردازی Chroma RGB، تجربه‌ای بی‌رقیب در اختیار شما می‌گذارد.

5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا

وجود پد استراحت دست، کیفیت ساخت فوق‌العاده و نرم‌افزار کامل Synapse برای شخصی‌سازی عملکرد کلیدها باعث شده این مدل در بین استریمرهایی که چندین کار را هم‌زمان مدیریت می‌کنند (مثل کنترل صدا، موزیک، OBS و بازی) بسیار محبوب باشد.


راهنمای خرید کیبورد Logitech G915 TKL Lightspeed

G915 TKL یک کیبورد مکانیکی بی‌سیم با طراحی فوق‌العاده باریک است که از فناوری LIGHTSPEED برای اتصال بی‌سیم بدون تأخیر استفاده می‌کند. سوئیچ‌های کم‌ارتفاع آن، تجربه تایپی سریع و دقیق را در کنار طراحی مینیمال فراهم می‌کنند.

5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا

این کیبورد علاوه بر عملکرد عالی در بازی، برای تولید محتوای ویدیویی و صوتی نیز کاربردی است. باتری قابل‌شارژ با عمر بیش از 40 ساعت، نورپردازی LIGHTSYNC RGB و کلیدهای قابل برنامه‌ریزی باعث شده که G915 یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها برای استریمرها باشد. برای اطلاعات بیشتر مقاله‌ی «راهنمای خرید بهترین کیبورد گیمینگ» را مطالعه کنید.


راهنمای خرید کیبورد Corsair K100 RGB

برای تنوع بد نیست به سراغ یکی از برندهای بزرگ صنعت گیمینگ برویم تا با یکی از بهترین کیبوردهای این برند آشنا شوید. کورسیر همواره یک کمپانی بوده که به ساخت محصولات باکیفیت شهرت داشته است که می‌توان چندین سال از محصولاتش استفاده کرد. محصول K100 RGB از بهترین کیبوردهایی است که می‌توانید در بازار پیدا کنید.

5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا

این محصول با سوییچ مخصوص کورسیر عرضه شده و یکی از کلیدی‌ترین ویژگی‌های آن هم همین سوییچ است. این سوییچ به شدت سریع بوده و برای فعال شدن تنها به فاصله‌ای نصف سوییچ‌ قرمز رنگ برند Cherry MX نیاز دارد.

شاسی فلزی این محصول را بسیار مقاوم کرده و حس خوبی را هنگام لمس کردن آن به شما منتقل خواهد کرد. نورپردازی بسیار زیبایی در این محصول دیده شده و می‌توانید از طریق نرم افزار این کمپانی رنگ هر دکمه را به دلخواه تغییر دهید. همچنین قادر هستید به وسیله نرم افزار برای این کیبورد ماکرو هم تعیین کنید.

این کیبورد فول سایز بوده و تمام دکمه‌های مورد نیاز شما به همراه ویژگی‌های اضافه‌تر روی آن دیده می‌شود. حافظه داخلی بسیار بالای این محصول که حدود ۸ مگابایت است باعث شده تا ۲۰۰ پروفایل روی آن قابل ذخیره باشد.

5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا

قابلیت حمل بسیار پایینی را به دلیل داشتن وزن ۱.۳ کیلوگرمی در این کیبورد شاهد هستیم. همچنین کابل آن قابل جداسازی نیست که از دیگر نکات منفی در این محصول است. برای اطلاعات بیشتر مقاله «۶ ویژگی برتر یک کیبورد گیمینگ حرفه‌ای که شما را شگفت‌زده می‌کند» را مطالعه کنید.


راهنمای خرید کیبورد ROG Falchion Wireless

شاید بتوان گفت اوج مهندسی و نوآوری را در این محصول ایسوس می‌توان دید. یک محصول کامپکت در اندازه، اما با امکاناتی فراتر از یک نمونه فول سایز. این محصول به سادگی می‌تواند به بهترین سلاح شما در برابر دشمنان شما تبدیل شود.

این سوییچ در کنار داشتن حس فوق‌العاده هنگام تایپ کردن، صدای کمی هم تولید می‌کند. کیفیت و مقاومت این کیبورد بسیار بالا بوده و ایسوس از پلاستیک و فلز در ساخت آن استفاده کرده است. نورپردازی این محصول بسیار زیبا بوده و برای استفاده از افکت‌ها و تغییر رنگ نورپردازی، باید از نرم افزار مخصوص ایسوس استفاده کنید.

5 کیبورد گیمینگ مناسب استریمرها و تولیدکنندگان محتوا - کیبورد ایسوس مدل ROG Falchion Wireless

همه دکمه‌ها قابل برنامه‌ریزی هستند و همچنین با استفاده از نرم افزار می‌توانید، برای بار کنار آن یک وظیفه خاص را تعیین کنید. هنگام استفاده از این محصول به صورت وایرلس، این بار شما را از میزان شارژ باقی‌مانده کیبورد نیز مطلع می‌کند.

این کیبورد گیمینگ با سایز ۶۵ درصد در دسترس است و می‌توان از آن، به صورت سیمی هم استفاده کرد. از نکات مثبت آن می‌توان به Type C بودن کابل آن اشاره کرد که تاخیر بسیار پایینی دارد.

همچنین ایسوس، یک کاور برای محصول خود ارائه می‌کند تا زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید جلوی نشستن گرد و خاک روی آن را بگیرد. همچنین برای جابجایی ایمن‌تر نیز این کاور محکم، به کمک شما می‌آید. برای اطلاعات بیشتر مقاله «بهترین سوئیچ های کیبورد مکانیکی – نقد و بررسی سوئیچ‌های کیبورد» را مطالعه کنید.


بهترین کیبورد گیمینگ چه ویژگی‌هایی دارد؟


سایز کیبورد و نورپردازی آن

وقتی صحبت از محصول گیمینگ می‌شود ناخودآگاه محصولاتی پرزرق و برق همراه با نورپردازی‌های RGB در ذهن پدیدار می‌شود. کیبوردهای گیمینگ هم از این قاعده مستثنی نبوده و با توجه به قیمت کیبورد، شکل نورپردازی نیز متغیر است. از نورهای ثابت تک رنگ گرفته تا قابلیت تغییر رنگ در هر کلید به صورت جداگانه.

 کیبورد گیمینگ

کیبوردهای گیمینگ معمولا دارای سه سایزبندی اصلی شامل: فول سایز یا 100 درصد، کیبوردهای ۸۰ درصد (TKL یا فاقد نام پد) و کیبوردهای کوچک ۶۰ درصد هستند. برای اطلاعات بیشتر درباره کیبورد گیمینگ پیشنهاد میکنم مقاله «راهنمای خرید بهترین کیبورد گیمینگ تا 2 میلیون» را مطالعه کنید.

تفاوت کیبورد مکانیکی با غشایی در چیست؟

در کیبورد مکانیکی هر کلید دارای سوئیچ‌های جداگانه است. این کیبوردها  به دلیل حساسیت و دقت در عملکرد معمولاً برای بازی‌های رایانه‌ای، تایپ کردن طولانی، و کاربردهایی که نیاز به دقت و سرعت بالایی دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. از دیگر مزیت‌های این کیبورد سادگی در تعمیر آن است.

در کیبوردهای مکانیکی با خراب شدن هر سوییچ کافیست آن را با سوییچ جدید تعویض کنید. شخصی سازی کیبوردهای مکانیکی از دیگر قابلیت‌های جذابیت که به دلیل طراحی سوییچ برای هر دکمه به صورت جداگانه، می‌توان از آن استفاده کرد. این ویژگی در کیبوردهای غشایی به دلیل ساختار یکپارچه در دکمه‌ها امکان پذیر نیست.

 کیبورد گیمینگ

استفاده از صفحه کلید مکانیکی می‌تواند سرعت تایپ را بهبود ببخشد و به شما این امکان را می‌دهد که حس و صدای صفحه کلید خود را شخصی سازی کنید. بازخورد لمسی و صوتی از یک صفحه کلید مکانیکی می‌تواند به بهبود سرعت تایپ کمک کند و به شما اطلاع دهد که ضربه‌های کلید در حال ثبت هستند.

صفحه‌کلیدهای مکانیکی با کلیدهای خاصی طراحی شده‌اند که سطوح مختلف مقاومت و بازخورد را ارائه می‌کنند در نتیجه تجربه کاربری رضایت‌بخش‌تری دارند. در مقابل کیبورد غشایی یا ممبران (Membrane) دارای یک برد اصلی هستند که توسط یک لایه لاستیک از یکدیگر جدا می‌شود. برای اطلاعات بیشتر درباره مقاله «تفاوت کیبورد معمولی با مکانیکی در چیست؟» را مطالعه کنید.

کیفیت ساخت کیبورد گیمینگ

توجه به کیفیت ساخت در زمان خرید نکته‌ای است که معمولا توجهی به آن نمی‌شود. به همین علت در صورت پایین بودن کیفیت ساخت، کیبورد در کوتاه مدت دچار استهلاک زیادی خواهد شد. کمپانی‌های سازنده، در ساخت کیبوردهای گیمینگ از پلاستیک یا فلز استفاده می‌کنند.

کیفیت ساخت کیبورد گیمینگ

پلاستیک‌ از فلز سبک‌تر و معمولا پلاستیک‌های استفاده شده در کیبوردها کیفیت بالایی دارند. اما کیبورد فلزی در برابر خم شدن و ضربه مقاوم‌تر است. باید در نظر داشت کیبوردهای پلاستیکی از قابلیت حمل بالاتری، به دلیل وزن کمتر، بهره می‌برند. دومین نکته در انتخاب کیبورد گیمینگ جنس دکمه (Keycap) کیبورد است.

جنس دکمه‌ در کیبوردهای مختلف می‌تواند متفاوت باشد. رایج‌ترین جنس، پلاستیک فشرده شده ABS است که کیفیت آن با توجه به برند آن، می‌تواند متفاوت باشد. سومین نکته کیفیت جنس سیم کیبورد است.

کیبوردهای گیمینگ معمولا به صورت سیمی عرضه می‌شوند چرا که استفاده از سیم تاخیر در عملکرد کیبورد را به حداقل می‌رساند. سیم‌های لاستیکی ارزان‌ترین و کم کیفیت‌ترین نوع سیم هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، پیشنهاد می‌کنیم مقاله «بهترین کیبوردهای برنامه‌نویسی» را نیز مطالعه کنید

کیفیت ساخت کیبورد گیمینگ

این سیم‌ها انعطاف‌پذیری پایینی دارند و با گذشت زمان پوسیده خواهند شد. سیم‌های بافته، مرغوب‌تر هستند و از انعطاف‌پذیری مناسبی بهره می‌برند. کیبوردهای گیمینگ بدون سیم هم در یکی دو سال اخیر رواج پیدا کرده‌اند. این دسته از کیبوردها تاخیر پایینی دارند. برای اطلاعات بیشتر مقاله «هرآنچه که باید پیش از خرید کیبورد گیمینگ بدانید» را مطالعه کنید.


از چه برندی کیبورد گیمینگ بخریم؟

انتخاب برند در کیبورد گیمینگ بستگی به هزینه‌ای که برای آن پرداخت می‌کنید دارند. برندهای زیادی اقدام به تولید کیبورد گیمینگ کرده‌اند و هر کدام از این برندها طرفداران خود را دارد. اما باید توجه داشت که لزوما مطرح‌ترین برندها هم همیشه بهترین کیبوردها را در رده‌های قیمتی مختلف ارائه نمی‌کنند.

ریزر (Razer)، لاجیتک (Logitech)، ایسوس (ASUS)، کورسیر (Corsair)، استیل سریز (SteelSeries)، کولر مستر (Cooler Master) و رد دراگون (Redragon) از برندهایی هستند که کیبوردهای باکیفیت، در کنار قیمت مناسب را عرضه می‌کنند.


کدام کیبورد برای شما مناسب‌تر است؟

اگر در دنیای استریم یا تولید محتوای دیجیتال فعالیت می‌کنید، باید بدانید که کیبورد شما فقط یک ابزار تایپ نیست؛ بلکه بخش مهمی از اکوسیستم کاری‌تان است. انتخاب صحیح کیبورد می‌تواند بهبود قابل‌توجهی در سرعت کار، کیفیت اجرا، راحتی در استفاده و حتی جلوه‌ی بصری استودیو شما ایجاد کند.

برای یک انتخاب هوشمندانه، باید ابتدا نیازهای خود را مشخص کنید. آیا بیشتر تایپ می‌کنید یا بازی؟ صدای کم برایتان اهمیت دارد یا بازخورد لمسی کلیدها؟ آیا نیاز به کلیدهای میان‌بر برای مدیریت استریم، صدا، صحنه‌ها و نرم‌افزار دارید؟ اتصال بی‌سیم ترجیح شماست یا پایداری اتصال سیمی برایتان اولویت دارد؟

پاسخ به این سوال‌ها کمک می‌کند تا میان مدل‌های موجود در بازار، انتخابی دقیق‌تر، هدفمندتر و متناسب با سبک کاری خود داشته باشید. فراموش نکنید که مواردی مانند طراحی ارگونومیک، نورپردازی RGB، نرم‌افزار کنترل حرفه‌ای، پشتیبانی از سوییچ‌های قابل تعویض و کیفیت ساخت، همگی نقش کلیدی در تجربه‌ی نهایی شما خواهند داشت.

در نهایت، بهترین کیبورد همان است که با شرایط فنی، محیط کار، عادات روزمره و ترجیحات شخصی شما بیشترین هم‌خوانی را دارد، نه الزما گران‌ترین یا معروف‌ترین گزینه بازار. برای اطلاعات بیشتر درباره کیبورد گیمینگ پیشنهاد میکنم مقاله «راهنمای خرید بهترین کیبورد گیمینگ بی‌ صدا در ۲۰۲۵» را مطالعه کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی