ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار بازی

در سالگرد بازی Metaphor: ReFantazio لایو ویژه‌ای برگزار می‌شود

احتمال دی‌ال‌سی برای دنیای Euchronia

رایکا شریفی
نوشته شده توسط رایکا شریفی تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴

عنوان Metaphor: ReFantazio به مناسبت یک سالگی انتشار خود در تاریخ جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ لایو ویژه‌ای برگزار می‌کند. شرکت «Atlus» تأیید کرده است که در این برنامه پیغامی ویژه برای طرفداران پخش خواهد شد.

سال گذشته Metaphor: ReFantazio توسط تیم خالق «Persona 5» عرضه شد و تحسین همگان را برانگیخت. این بازی در ژانر نقش‌آفرینی ژاپنی که توسط استودیو Zero ساخته شده و بازیکنان را به دنیایی فانتزی و قرون وسطایی همراه با مبارزات نوبتی جذاب می‌برد. متافور در سال گذشته موفق به دریافت سه جایزه از Game Awards شد و همینطور جایزه «بازی سال» IGN را از آن خود کرد.

برنامه لایو خواندنی Metaphor: ReFantazio قرار است روز جمعه ساعت ۱۸:۳۰ به وقت تهران در یوتیوب پخش شود. هنوز جزئیاتی درباره محتوای این پیام ویژه اعلام نشده اما گمانه‌زنی‌هایی درباره معرفی نسخه نینتندو سوییچ یا محتواهای جدید برای بازی به گوش می‌رسد. برخی منابع حتی احتمال معرفی نسخه ارتقاءیافته یا دی‌ال‌سی را محتمل می‌دانند.

همزمان Persona 3 Reload متعلق به Atlus هم این ماه برای نینتندو سوییچ عرضه می‌شود و این موضوع شایعات درباره Metaphor: ReFantazio را هم تقویت کرده است. در حال حاضر این بازی روی سرویس گیم پس در دسترس بوده و بازیکنان می‌توانند دنیای «Euchronia» را مجدد تجربه کنند.

مطلب پیشنهادی
با این کدهای تقلب تبدیل به قادر مطلق لس سانتوس شوید
جامع ترین رمز های جی تی ای وی برای XBOX، PS4 و کامپیوتر
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی