ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار و مقالات

سازنده League of Legends نگران واکنش طرفداران به بازی‌های جدیدش بود

استودیوی Riot Games که بازی معروف لیگ آو لجندز (League of Legends) را در کارنامه دارد، سال گذشته از چندین بازی مختلف رونمایی کرد و اگرچه این معرفی‌ها خوب پیش رفت اما ظاهرا اعضای استودیو ...

محمد کریمی
نوشته شده توسط محمد کریمی | ۱۶ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۰

استودیوی Riot Games که بازی معروف لیگ آو لجندز (League of Legends) را در کارنامه دارد، سال گذشته از چندین بازی مختلف رونمایی کرد و اگرچه این معرفی‌ها خوب پیش رفت اما ظاهرا اعضای استودیو نگران بودند که این بازی‌ها سرنوشتی شبیه به دیابلو ایمورتال و Artifact پیدا کنند.

در بلیزکان 2018 و در حالی که همه انتظار داشتند بلیزارد با دیابلو 4 به مراسم بیاید، این کمپانی از بازی موبایل دیابلو ایمورتال رونمایی کرد و خیلی‌ها ناامید شدند. اتفاقی که سال قبلش برای والو و بازی کارتی Artifact افتاد. والو سال‌ها از عرصه ساخت بازی دور شده بود و بازگشتش با یک اثر کارتی آن‌قدرها به مذاق طرفداران خوش نیامد.

از این هفت بازی که Riot Games معرفی کرد، بعضی‌هایشان کارتی هستند و تعدادی هم قرار است برای موبایل منتشر بشوند و به خاطر همین شباهت‌ها اعضای استودیو نگران واکنش‌ها بودند. هرچند آن‌ها با استراتژی‌هایی توانستند بازخوردها به معرفی‌های پشت سر هم خود را مثبت نگه دارند.

حالا این استراتژی‌ها چی بودند؟ رایان ریگنی که سرپرست تیم ارتباطات لیگ آو لجندز است، در رشته توییتی از پنج استراتژی Riot Games برای معرفی بازی‌های جدیدش نوشت.

اولین بازی جدیدی که Riot Game در ده سالگی لیگ آو لجندز معرفی کرد، Teamfight Tactics بود. عنوانی که شباهت زیادی به مود محبوب Dota Auto Chess دارد و با توجه به گفته‌های ریگنی سازنده نمی‌خواسته هنگام رونمایی از بازی با واکنش «چه خوب، یک کلون از Dota Auto Chess» مواجه شود.

بنابراین Riot تصمیم می‌گیرد «با طرفداران صادق باشد» و همان حرف‌هایی که اعضای استودیو با یکدیگر زده بودند را به بازیکن‌ها منتقل کنند. در نتیجه خود Riot اعتراف می‌کند که اعضای استودیو وقت زیادی را پای Dota Auto Chess گذاشته‌اند، عاشق بازی شده‌اند و همین مسئله الهام بخش Teamfight Tactics بوده است.

Riot Gamesریگنی «استفاده از میم‌ها» را دومین استراتژی Riot نامید. بعد از واکنش‌های منفی طرفداران به دیابلو ایمورتال، یکی از سازندگان با جمله بچه‌ها مگه تلفن ندارید سعی کرد بازیکن‌ها را آرام کند که البته نتیجه خوبی نداشت. این جمله خیلی زود تبدیل به میم شد و از این جریان به بعد هر استودیویی که نسخه موبایل بازی خود را می‌زد، بعضی‌ها با همین جمله از آن استقبال می‌کردند.

در ویدیوی رونمایی از Teamfight Tactics یکی از سازندگان بازی از درخواست‌ها به نسخه موبایل گفت و جمله‌اش را با ظاهرا شماها تلفن دارید به پایان رساند. سه استراتژی بعدی نیز «نشان دادن علاقه به محصولات»، «غافل‌گیر کردن مخاطبین اصلی» و «ارتباط درست با بازیکن‌ها» بوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی