ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از ویجیاتو انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اصلا راضی نیستم
واقعا راضی‌ام
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر ویجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دیزنی با تریلرهای متفاوت Avengers: Doomsday مخاطبان را به دیدن دوباره آواتار می‌کشاند
دسته بندی عمومی

دیزنی با تریلرهای متفاوت Avengers: Doomsday مخاطبان را به دیدن دوباره آواتار می‌کشاند

دیزنی با نمایش چهار تریلر متفاوت Avengers: Doomsday، مخاطبان را جذب می‌کند

آتنا حسینی
نوشته شده توسط آتنا حسینی تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۰

دیزنی تصمیم دارد برای افزایش حضور تماشاگران در سالن‌های سینما هنگام نمایش فیلم Avatar: Fire and Ash، از روشی خلاقانه استفاده کند.

بر اساس گزارش The Hollywood Reporter، این شرکت قصد دارد طی چهار هفته، چهار تریلر متفاوت از فیلم Avengers: Doomsday را به نمایش بگذارد. هر تریلر به مدت هفت روز پیش از اکران Avatar: Fire and Ash روی پرده می‌رود و سپس با تریلر بعدی جایگزین می‌شود. هدف از این ابتکار، جلب علاقه مخاطبان و تشویق آنها به تماشای چندباره فیلم Avatar: Fire and Ash در سینما است.

گمانه‌زنی‌ها درباره انتشار نخستین تریلر Avengers: Doomsday همزمان با اکران Avatar: Fire and Ash بسیار زیاد شده است. با توجه به تاریخ اکران این فیلم در ۱۹ دسامبر ۲۰۲۵ (۲۸ آذر ۱۴۰۴)، انتظار می‌رود طی روزهای آینده اولین تریلر رسمی این اثر منتشر شود. تاکنون مارول درباره این اخبار واکنشی نشان نداده است.

برخی طرفداران معتقدند هر یک از این تریلرها بر یک گروه ابرقهرمانی مجزا مانند انتقام‌جویان، گروه جدید انتقام‌جویان یا Thunderbolts، چهار شگفت‌انگیز و مردان ایکس تمرکز خواهد داشت. البته احتمال دارد تغییرات بین تریلرها تنها جزئی و محدود به چند سکانس جدید باشد. Avatar: Fire and Ash برای دیزنی اهمیتی کلیدی دارد. هزینه بالای تولید این مجموعه فیلم‌های پر جلوه‌های ویژه باعث شده فشار زیادی برای موفقیت آن وجود داشته باشد و طبق پیش‌بینی‌ها، این فیلم هم عملکردی مشابه قسمت‌های پیشین خواهد داشت.

جیمز کامرون کارگردان، اخیرا درباره نگرانی‌هایش نسبت به فروش Avatar: Fire and Ash در گیشه صحبت کرده است. او در یک پادکست اعلام کرد که به چالش‌هایی مانند کاهش استقبال عمومی از اکران‌های سینمایی در سال ۲۰۲۵ و اثر دنباله‌سازی واقف است و اشاره کرد حتی فیلم‌های دنباله‌ای هم باید برای جذب مخاطب تلاش کنند. وی همچنین از تأثیر همه‌گیری کرونا و رشد سرویس‌های استریم بر کاهش شمار تماشاگران سینما ابراز نگرانی کرد و گفت این تعداد نسبت به سال ۲۰۱۹ به ۷۵ درصد رسیده است.

هنگامی که از کامرون درباره هزینه تولید Avatar: Fire and Ash سؤال شد، از ارائه رقم دقیق خودداری کرد اما تأکید کرد بودجه بسیار بالاست و برای سودآوری باید فروش فوق‌العاده‌ای داشته باشد. او گفت:

این فیلم باید درآمد سرسام‌آوری کسب کند تا بتوانیم ساخت قسمت‌های بعدی را توجیه کنیم.

کامرون افزود در صورت شکست این فیلم، آماده است از مجموعه Avatar خداحافظی کند. او گفت:

اگر اینجا پایان کار باشد، مشکلی نیست.

در همین حال، خبرهایی درباره ثبت زمان تریلر Avengers: Doomsday با مدت یک دقیقه و ۲۵ ثانیه در برد رده‌بندی کره منتشر شده است که حکایت از نزدیک بودن انتشار این تریلر دارد.

مطلب پیشنهادی
نور، صدا، دوربین، اکشن!
معرفی 47 تا از بهترین سریال های اکشن جهان | آپدیت ۲۰۲۵
IGN
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید

مطالب پیشنهادی